Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Η κατάντια της σύγχρονης μουσικής και/ή κοινωνίας


  • Please log in to reply
105 replies to this topic

#16 laraska

laraska

    Self imposed ban

  • Members
  • 1,875 posts

Posted 24 October 2011 - 12:03

το ακουω τα παντα εχει να κανει με την ποιοτητα της μουσικης και οχι την ποσοτητα...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#17 Shevliaskovic

Shevliaskovic

    Smoke two joints.

  • Members
  • 204 posts

Posted 24 October 2011 - 12:09

γιατι τι παπαριες ακουγες? (πλακιτσα:P)


εκείνη την περίοδο άκουγα κυρίως μέταλ και πανκ =ρ

1)Υπάρχουν πολλοί χιπ χοπ artists που έχουν κάνει αυτό το είδος τέχνη πχ tupac. Η βάση αυτής της μουσικής είναι η γκανγκστερική κουλτούρα των δρόμων. Όσο αφορά τα τραγούδια περί λεφτάδων με γκόμενες θα σου απαντήσω ότι υπάρχουν στην ροκ τραγούδια άφιερωμένα σε διάφορα ναρκωτικά. Υποβαθμίζει αυτό το είδος της ροκ μουσικής ? Όχι. Η χιπ χοπ όπως και η ροκ είναι τέχνη.

Το γνωρίζω πως και στο ροκ υπάρχουν τέτοιου είδους κομμάτια. Και πολλές φορές είναι εκνευριστικό. Αλλά δεν μπορείς να πεις πως ένα τραγούδι σαν
Spoiler:

ή
Spoiler:

και πολλά ακόμα παραδείγματα που είναι για γκόμενα/ες μπορούν να συγκρηθούν με σύγχρονα χιπ χοπ κομμάτια.Μπαλάντες με ωραίους στίχους. Παρόλου που είναι για ένα όχι και τόσο σημαντικό θέμα που το θίγει ο καθένας.Αρκετά καλή μουσική,ωραία φωνή. Όχι απλοί στίχοι που κάνουν απλά ρήμα με ένα απλό μπιτάκι απο πίσω


ποσες μα ποσες φορες εχω ακουσει να λενε πχ ''Αααα η μουσικη που ακους ειναι παλια, γιατι την ακους?'' --> πραγματικα με βγαζει απο τα ρουχα μου...ενω τα ατομα αυτα ακουνε τα τελευταια χιτ του ...οικονομοπουλο!!! (καταντια)


αυτή είναι μια ατάκα που ακούω και εγώ πολύ συχνά. Στο σχολείο την άκυογα ακόμα πιο συχνά.

To τι ποιότητας βέβαια είναι αυτά και σε τι αποσκοπούν είναι άλλο θέμα. Αλλά ναι καλλιτέχνης, με την πιο ευρεία έννοια του όρου, μπορεί να θεωρηθεί και η gaga και ο bieber και το 3χρονο που κάνει μουτζούρες. Ο ορισμός της τέχνης εξάλλου πότε δεν ήταν ολότελα απτός, πολλές φορές μάλιστα μπορεί να αφορά μόνο τον τεχνίτη, με την έννοια ότι είναι καλός στην τέχνη του, όπως ένας εξαίρετος στην τεχνική του ικανότητα ζωγράφος άσχετα από το αν τα έργα του έχουν αξία, ή ένας τραγουδιστής που ερμηνεύει άμυαλα τραγούδια, ακόμα κ αν δεν τα έχει γράψει ο ίδιος.


Σε αυτό θα συμφωνήσω. Για παράδειγμα τα graffiti πολύ τα θεωρούν μουτζούρες στους τοίχους. Αλλά στις βόλτες μου στην ΑΘήνα και κυρίως στο κέντρο με έκανε να πιστέψω πως άνθρωποι πράγματι έχουν ταλέντο. Μπορώ να το θεωρήσω τέχνη αυτό.

Αλλά τώρα κάτι "μοντέρνες" τέχνες που πάει ο κάθε κοκάκιας ζωγραφίσει μια ευθεία γραμμή και επειδή ο μπαμπάς έχει λεφτά τον βάζει σε μια γκαλερί και μαζεύει και 1000 άτομα και τον χειροκροτάνε δεν το θεωρώ τέχνη. Πες με κυνικό, χαζό,ανώριμο,παιδάκι,μαθητούδι,οτιδήποτε, αλλά δεν θεωρώ κάτι που είναι τόσο απλό και μπορεί να το κάνει ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας τέχνη.

Τέχνη θεωρούσαν τα έργα του Μοτσαρντ,του Πικάσο,του Νταβίντσι κλπ γτ είχαν κάτι που ο μέσος άνθρωπος δεν είχε: ταλέντο.

Τώρα, εγώ προσωπικά,δεν θεωρώ το να ζωγραφίζεις μια ευθεία γραμμή ταλέντο. Γνώμη μου.

Οι μελωδίες που του γράφουν δεν έχουν κάτι πρωτότυπο, παρά μόνο αποσκοπούν στο να δημιουργούν πιασάρικα κομμάτια που σου καρφώνονται στο μυαλό. Όχι ότι αυτό καθεαυτό είναι κάτι κακό, φαντάζομαι οι μουσικοί θα διαφωνούσαν μαζί μου αλλά εγώ δεν είμαι μουσικός, (άσχετα βέβαια που αυτά του Bieber είναι τόσο αποτυχημένα που ούτε αυτό δεν καταφέρνουν.)

Εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου "μουσικό",παρόλο που παίζω 4 όργανα, σπουδάζω τα 2 απο αυτά,παίζω σε συγκρότημα 2 χρόνια(με μια μικρή επιτυχία μέχρι στιγμής-παίξαμε schoolwave) και "ψάχνω" την μουσική μου τα τελευταία 6-7 χρόνια.
Παρόλαυτά έχω σχηματίσει μια άποψη. Το κάθε συγκρότημα/καλλιτέχνης μπορεί να παίζει/τραγουδάει ό,τι θέλει. Αυτό που πρέπει να σκεφτεί είναι: Τι θέλω να κάνω? Να κάνω αυτό που μου αρέσει,αλλά δεν είναι τόσο προσιτό στο κοινό? Ή απλά να κάνω ο,τι θέλουν για να πάρω λεφτά και φήμη?

Αν αποφασίσουν να κάνουν το πρώτο,θα βρουν σίγουρα πολλές δυσκολίες,γτ όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, όλα τα "μεγάλα" συγκροτήματα άργησαν να αναγνωριστούν και το κοινό ήταν πολύ αρνητικό με οτιδήποτε νεο και κυρίως διαφορετικό απο οτιδήποτε υπήρχε τότε..

Αν απο την άλλη το κάνουν μόνο για τα λεφτά, είναι απλό. Βγάζεις μια πολύ απλή πιασάρικη μελωδία που παίζει καθόλη την διάρκεια του τραγουδιού( δεν μπορούν να βάλουν τουλάχιστον 3-4 μελωδίες? -.-) και ό,τι κάνει ρήμα στους στίχους.
Αποψη μου



Τώρα το αν υπάρχουν αυτοί που ζηλεύουν δεν μπορώ να το ξέρω, και για να είμαι ειλικρινής τέτοια άτομα δε νομίζω ότι θα με αφορούσαν, αλλά παρόλα αυτά είναι ένα ενδεχόμενο που μπορεί να ισχύει για μια μερίδα ανθρώπων, κατ' εμέ μειοψηφίας.

Τώρα για τα υπόλοιπα που λες νομίζω θα σου λυνόντουσαν οι απορίες αν έβλεπες μουσικά ντοκυμαντέρ και διάβαζες μερικά βιβλία για το θέμα. Δεν μπορώ να σου πω πολλά, καθώς οι διασκορπισμένες πληροφορίες που έχω μπορεί να μη σε καλύψουν, αλλά θα σου πω το εξής μικρό. Οι Beatles, o David Bowie, οι Black Sabbath άργησαν να αναγνωρισθούν από το ευρύ κοινό και να γίνουν κάτι το κοινωνικά αποδεκτό. Γιατί το είδος μουσικής που ξεκίνησαν δεν υπήρχε μέχρι τότε, και ό,τι καινούργιο το κοιτούσαν με καχυποψία. Πώς ήταν δυνατόν οι Beatles να χρησιμοποιούν ηλεκτρικές κιθάρες, κάνουν τόσο θόρυβο!! (Πραγματικό σχόλιο της εποχής που είχα δει σε ντοκυμαντέρ.)
Και η μουσική, ως φορέας τέχνης, έχει να κάνει με την κοινωνία από την οποία βγαίνει. Οι Beatles πχ βγήκανε σε μια εποχή λουσμένη με τη φρικαλεότητα του πολέμου, φέροντας ένα μήνυμα ειρήνης, σε μια εποχή που το να είσαι διανοούμενος και να ασχολείσαι με τα βιβλία και τις τέχνες ήταν μια νεανική, πρωτοπόρα και ιδεατή στάση. Εύκολο ήταν λοιπόν να γίνουν ινδάλματα. Τι ζητάμε πλέον, ποιά είναι τα ιδανικά για τα οποία πρέπει να παλεύουμε; Ειρήνη ή χρήμα; (λαϊκή διάκριση ίσως, αλλά το κάνω για να δώσω έμφαση σε αυτό που θέλω να διευκρινίσω.)

Για χιπι χοπι δεν ξέρω γρι.


Για την ζήλεια αναφέρομαι κάπως οτι τον ζηλεύουμε υποσεινήδητα. Δεν ξέρω,το σκεφτούμουν μια μερα στο λεωφορείο που βαριόμουν τρελά =ρ
Έχω διαβάσει και βιβλία και έχω δει και ντοκυμαντέρ και ταινίες και άρθα κλπ για αρκετά μεγάλα συγκροτήματα. Πχ θυμάμαι ξεκάθαρα πως τους Guns n Roses τους έφτυναν σε μια συναυλία :sigh2: . Τους Black Sabbath τους θεωρούσαν σατανιστές κλπ κλπ

Αυτό που λες σχετικά με ειρήνη ή χρήμα το απάντησα λίγο πιο πάνω με τις 2 στροφές που μπορεί να πάρει ένας καλλιτέχνης/συγκρότημα.

κατι που παιζει ρολο και δεν ειναι στο χερι μας ειναι η προοθηση καποιων
καλλιτεχνων η "καλλιτεχνων" επειδη βρεθηκαν στην καταλληλη στιγμη
και ωρα η λογω καποιας γνωριμιας(η "στενοτερης" γνωριμιας). και απο
τη στιγμη που μας βομβαρδιζουν καθε μερα ολη μερα με αυτους σιγουρα
θα κανουν ντορο και σε καποιους θα αρεσουν!
και αναφερομαι σε ολα τα ειδη της μουσικης!
καποιοι αξιολογοι καλλιτεχνες/συγκροτηματα δεν θα γινουν ποτε γνωστοι
γιατι δεν ειναι μες στα "κολπα"


Αυτό συμβαίνει πολύ στην σύγχρωνη κοινωνία και μπορώ να πω με ΜΕΓΑΛΗ σιγουριά οτι γίνεται στην Ελλάδα μας,αφού είμαι κανα 2 χρόνια σε συγκρότημα.
'Εχω δει συγκροτήματα (δεν λέω ονοματα) που παίζουν στυλ μπίμπερ με κιθάρες να γίνονται πολύ γνωστοί μόνο και μόνο επειδή ο θείος του μπατζανάκη τους είναι δυκτυωμένος ενώ εμείς που παλεύουμε να κάνουμε λάιβ μετά το λάιβ και να φέρουμε κόσμο μένουμε τόσο πισω.


Εγώ πάντως πρώτα άκουσα Rebecca Black (ενώ δεν είχα ιδέα) και μετά την έκραξα XD Εσείς μπορείτε να την κάνετε και tatoo άμα θέλετε. Δεν είναι θέμα μουσικής (η μουσική της είναι μια χαρά) αλλά πολλών άλλων παραγόντων όπως στίχοι/εμφάνιση/overall-video-approach που συνθέτουν το ρεζιλίκι.

Το θέμα περί "κατάντιας της μουσικής/κοινωνίας στην εποχή μας" δεν υφίσταται τόσο. Ο άνθρωπος πάντα ήθελε να δρα ομοιόμορφα με το κοινωνικό σύνολο όποτε βρίσκεται εντός αυτού. Η ψυχολογία του αλλάζει και μετατρέπεται στη μεμονωμένη ψυχολογία του συνόλου, έτσι φοβάται μην κάνοντας κάτι διαφορετικό, αποκολληθεί και απορριφθεί από αυτό. Είναι κάτι σαν τα σημεία φυγής προς ψεύδους ορίζοντες στο γραμμικό σχέδιο. Η βάση είναι πάντα αυτή του εγωισμού (survival tactic?). Είναι κάτι που επιφέρει φυσιολογικά η ανάπτυξη των επικοινωνιών οπότε και είναι αναπόφευκτο.

also

Youtube Video


/thread :P


Πρώτον να πω πως για το βίντεο,παρόλο που είναι χιουμοριστικό,ο Mπετόβεν λέει μεγάλες αλήθειες. =ρ

Έχεις δίκαιο πως ο άνθρωπος θέλει απο την φύση του να ανήκει στο κοινωνικό σύνολο και να μην είναι μόνος του. Αλλά ποιος καθορίζει το πως θα είναι το κοινωνικό σύνολο? Ως ένα βαθμό,δεν λέω,το κάνει η τιβι με το νετ. Αλλά ποιος έφερε στην μόδα τους χιπστερ? Ή πριν απο μερικά χρόνια τους ίμο ή πριν κάτι δεκαετίες το ροκ πιο μετά το μέταλ κλπ?

Οι άνθρωποι όπως είπατε και πιο πάνω ήταν αρνητικοί με οτιδήποτε καινούργιο,oπότε αφού το έβλεπε έτσι το ευρύ κοινό,η τιβι δεν θα έβαζε ποτέ να παίζουν τα βιτνεοκλιπ των KISS.

Αλλά αφού μετά απο χρόνια άρχισαν οι άνθρωποι απο μόνοι τους να ψάχνονται και να βλέπουν τι πράγματι τους αρέσει, πχ το ροκ,άρχισε και η τιβι να πρωωθεί όσο δεν πάει τους ΚΙSS και έφτασαν στο σημείο που είναι σήμερα,δηλαδή να τους ξέρει ο καθένας.

Απο αυτό,εγώ προσωπικά συμπεράινω πως μπορούμε να ξεφύγουμε απο τα mainstream πράγματα,χωρίς αναγκαστικά να απομακρυνθούμε απο το κοινωνικό σύνολο.


Οι καλύτερες απαντήσεις στο "τι μουσική ακούς" και τι πραγματικά σημαίνουν:
-Τα πάντα
(τίποτα)
-Μέταλ
(ακούω κακή μουσική του 1980 με αυταρέσκεια)
-Ελληνικά
(είμαι κάγκουρας)
-Ξένα
(είμαι κάγκουρας)
-Τα πάντα εκτός απο ραπ
(είμαι χαζός κάγκουρας)


Θα συμφωνήσω ως ένα βαθμό με αυτά που λες. Σε γενικές γραμμές είσαι μέσα,αλλά γράψε και κάποιο θετικό =ρ

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on



#18 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 24 October 2011 - 12:23

Καλά ρε παιδιά, αφού καταλαβαίνετε τι εννοώ και σίγουρα έχετε γνωρίσει τέτοιους. Τώρα αν είστε κι εσείς ένας από αυτούς, δεν ξέρω!

Θυμήθηκα άλλα δύο btw:
-Manu Chao
(έχω τζίβες, καπνίζω στριφτά, φοράω "σταράκια" και κάθομαι στο έδαφος όταν δίπλα υπάρχει παγκάκι)
-γαλλική ραπ
(έχω ακούσει μόνο το La Rage και μου άρεσει επειδή είμαι αριστερός)

#19 Shevliaskovic

Shevliaskovic

    Smoke two joints.

  • Members
  • 204 posts

Posted 24 October 2011 - 12:29

Καλά ρε παιδιά, αφού καταλαβαίνετε τι εννοώ και σίγουρα έχετε γνωρίσει τέτοιους. Τώρα αν είστε κι εσείς ένας από αυτούς, δεν ξέρω!

Θυμήθηκα άλλα δύο btw:
-Manu Chao
(έχω τζίβες, καπνίζω στριφτά, φοράω "σταράκια" και κάθομαι στο έδαφος όταν δίπλα υπάρχει παγκάκι)
-γαλλική ραπ
(έχω ακούσει μόνο το La Rage και μου άρεσει επειδή είμαι αριστερός)


για την γαλλική ραπ δεν ξέρω.

αλλά για manu chao έχω μια άποψη.
δεν πολυ ακούω το συγκεκριμένο συγκρότημα,αλλά ακούω γενικά τα παρεμφερή.Ρέγκε,σκα κλπ

και έχω σχετικά μακρύ μαλλί με τζίβα =ρ

και αυτή η εικόνα που περιέγραψες είναι ακριβως τι σκέφτονται οι άνθρωποι όταν τους λέω πως ακούω τέτοια μουσική,ακόμα και αν έχω πιασμένα τα μαλλιά,δεν φοράω περίεργα παντελόνια κλπ.

(δεν καπνίζω πάντως)
και μην ξεχνάς πως επίσης αυτήν την μουσική την σχετίζουν με την μαριχουάνα.

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on



#20 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 24 October 2011 - 12:33

[Intelligence] : Αν κατάλαβα καλά σε ενοχλεί η συμπεριφορά ανθρώπων που ακούνε ραπ ή/και χιπ χοπ;

#21 Shevliaskovic

Shevliaskovic

    Smoke two joints.

  • Members
  • 204 posts

Posted 24 October 2011 - 12:38

[Intelligence] : Αν κατάλαβα καλά σε ενοχλεί η συμπεριφορά ανθρώπων που ακούνε ραπ ή/και χιπ χοπ;

οχι, με ενοχλεί η συμπεριφορά των ανθρώπων που επειδή δεν ακούω την ίδια μουσική με αυτούς με κράζουν.

Τα περισσότερα παραδείγματα που μου έχουν συμβει είναι με "χιπχοπαδες" αλλά μου την έχουν "πει" και "μεταλλάδες"

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on



#22 Mike The Great

Mike The Great

    Anime Fan

  • Members
  • 414 posts

Posted 24 October 2011 - 12:42

Καλά ρε παιδιά, αφού καταλαβαίνετε τι εννοώ και σίγουρα έχετε γνωρίσει τέτοιους. Τώρα αν είστε κι εσείς ένας από αυτούς, δεν ξέρω!

Θυμήθηκα άλλα δύο btw:
-Manu Chao
(έχω τζίβες, καπνίζω στριφτά, φοράω "σταράκια" και κάθομαι στο έδαφος όταν δίπλα υπάρχει παγκάκι)
-γαλλική ραπ
(έχω ακούσει μόνο το La Rage και μου άρεσει επειδή είμαι αριστερός)


Ευτυχως δεν ειμαι ενας απο αυτους
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#23 Shevliaskovic

Shevliaskovic

    Smoke two joints.

  • Members
  • 204 posts

Posted 24 October 2011 - 12:43

Ευτυχως δεν ειμαι ενας απο αυτους

εγώ είμαι στους πρώτους =ρ

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on



#24 Mike The Great

Mike The Great

    Anime Fan

  • Members
  • 414 posts

Posted 24 October 2011 - 12:45

οχι, με ενοχλεί η συμπεριφορά των ανθρώπων που επειδή δεν ακούω την ίδια μουσική με αυτούς με κράζουν.

Τα περισσότερα παραδείγματα που μου έχουν συμβει είναι με "χιπχοπαδες" αλλά μου την έχουν "πει" και "μεταλλάδες"


Και εγω μαζι σου.Και εμενα οι περισσοτεροι ειναι οι "χιπχοπαδες''.Μου λενε πως θα ριξεις γκομενα μ'αυτη τη μουσικη που ακους?Ελεος δηλαδη.
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#25 Shevliaskovic

Shevliaskovic

    Smoke two joints.

  • Members
  • 204 posts

Posted 24 October 2011 - 12:46

Και εγω μαζι σου.Και εμενα οι περισσοτεροι ειναι οι "χιπχοπαδες''.Μου λενε πως θα ριξεις γκομενα μ'αυτη τη μουσικη που ακους?Ελεος δηλαδη.

άλλη μια κλασσική ατάκα.
Επίσης μου έλεγαν πως θα ρίξεις γκόμενα με τέτοιο μαλλί που έχεις.
Εγώ αυτό που έχω να πω,όταν γνωρίζω μια νέα κοπέλα,τό πρώτο πράγμα που παρατηρεί είναι η αφάνα μου και συνήθως παίρνω θετικά σχόλια

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on



#26 Mike The Great

Mike The Great

    Anime Fan

  • Members
  • 414 posts

Posted 24 October 2011 - 12:46

εγώ είμαι στους πρώτους =ρ


Ολοι εχουμε τα ελλατωματα μας,τι να κανουμε:)
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#27 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 937 posts

Posted 24 October 2011 - 12:54

Καλά ρε παιδιά, αφού καταλαβαίνετε τι εννοώ και σίγουρα έχετε γνωρίσει τέτοιους. Τώρα αν είστε κι εσείς ένας από αυτούς, δεν ξέρω!

Θυμήθηκα άλλα δύο btw:
-Manu Chao
(έχω τζίβες, καπνίζω στριφτά, φοράω "σταράκια" και κάθομαι στο έδαφος όταν δίπλα υπάρχει παγκάκι)
-γαλλική ραπ
(έχω ακούσει μόνο το La Rage και μου άρεσει επειδή είμαι αριστερός)


-δεν ξερεις!
-ναι εχω γνωρισει τετοιους
αλλα μπορει καποιος να λεει πως ακουει τα παντα και να το εννοει!

παραδειγματα σαν αυτα που λες υπαρχουν για ολους τους τυπους
ανθρωπων, ωραια ειναι πλακα εχουν αλλα την αποψη σου δεν τη λες.

καποιοι αυτα τα παραδειγματα τα κανουν αποψη, για να δειξουν ποσο
"γαματοι" ειναι, αλλα ειναι μονο σατυρα προς καποιους που πιθανα
αξιζει ο χλευασμος αλλα οχι ο γενικος κανονας.

καποιοι προτιμουν ενα δυο μουσικα ειδη τα οποια γνωριζουν καλα
αλλοι περισσοτερα! ποτε ομως δεν μπορεις να ξερεις τα παντα καλα!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg


#28 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 24 October 2011 - 13:17

Seriously που τους βρίσκετε αυτούς τους γαμάτους τύπους ?
Από πότε οι μουσικές προτιμήσεις έχουν σχέση με την επιτυχία στις γυναίκες ?
Και από που και ως που γράφετε για αυτά τα άτομα:erk:

Τέσπα και εγώ ακούω πολλά είδη μουσικής ανάλογα με τις ορέξεις μου, γιατί κανείς να περιορίζει τα ακουσματά του σε ένα είδος και να βάζει ουσιαστικά ταμπέλα στον εαυτό του ? .. μεταλάς, χιπχοπάς κτλ ανοίξτε λίγο τους οριζοντές σας...
Posted Image

#29 Shevliaskovic

Shevliaskovic

    Smoke two joints.

  • Members
  • 204 posts

Posted 24 October 2011 - 13:23

Seriously που τους βρίσκετε αυτούς τους γαμάτους τύπους ?
Από πότε οι μουσικές προτιμήσεις έχουν σχέση με την επιτυχία στις γυναίκες ?
Και από που και ως που γράφετε για αυτά τα άτομα:erk:

Τέσπα και εγώ ακούω πολλά είδη μουσικής ανάλογα με τις ορέξεις μου, γιατί κανείς να περιορίζει τα ακουσματά του σε ένα είδος και να βάζει ουσιαστικά ταμπέλα στον εαυτό του ? .. μεταλάς, χιπχοπάς κτλ ανοίξτε λίγο τους οριζοντές σας...

έλα μια βόλτα απο το metro mall και θα δεις που τους βρίσκουμε.
πήγαινε καλλιθέα. σε πολλά μέρη υπαρχουν

Εμενα προσωπικά δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες. Αλλά όταν ο άλλος μου λέει οτι είμαι βλάκας που ακούω μέταλ ξέρω γω και δεν ακοώ χιπχοπ,αυτόματα βάζει ταμπέλα στον εαυτό του

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on



#30 WillOfTheD

WillOfTheD

    α ου α

  • Members
  • 731 posts

Posted 24 October 2011 - 13:25

εγω ακουω αρκετα ειδη
Spoiler:

μου τη σπανε αγρια ολες οι συμπεριφορες ατομων που ακουνε τα mainstream metal-rap μονο και μονο για να χτυπησουν γκομενα η να το παιξουν τυπαδες σε αλλους(αν και για να λεμε του στραβου το δικιο η rap πολλες φορες προωθει αυτη την επιδεικτικη συμπεριφορα)...ακομα περισσοτερο ομως μου τη δινουν οσοι εχοντας ελαχιστα δειγματα ενος ειδους μουσικης προβαινουν σε κατηγοριοποιηση και πολλες φορες υποβιβασμο ωστε να δειξουν οτι εχουν αποψη!!! κατα τη γνωμη μου θα επρεπε οι παντες να πειραμτιστουν με ολα τα ειδη μουσικης πριν καταληξουν καπου και απο τη στιγμη που θα καταληξουν σε μια προτιμηση να συνεχισουν να εχουν ανοιχτους οριζοντες...

edit:με προλαβε ο D.Dragon