Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

O Hiro Mashima και το Fairy Tail @ New York Anime Festival


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Daz

Daz

    私は新幹線になりたい

  • Members
  • 771 posts

Posted 15 October 2011 - 06:05

Δημοσιευμένη  εικόνα



Το φετινο NYAF εχει πολλα events και panels σχετικα με το Fairy Tail καθως οπως ειπε ο CEO της FUNimation στην παρουσιαση, το φεστιβαλ αποτελει την εναρξη της προωθησης της σειρας σε μανγκα/ανιμε εξω απο την Ιαπωνια, στην Βορειο Αμερικη και ολο τον κοσμο.

Οι σχετικες εκδηλωσεις ξεκινησαν απο νωρις την Παρασκευη απο το περιπτερο της FUNimation οπου πουλαγαν μανγκα αλλα και DVDs/BDs της σειρας με μεταφραση κ υποτιτλους στα αγγλικα (ενω κανονικα η πωληση εξω απο την Ιαπωνια ξεκιναει σε κανα μηνα), εδιναν διαφορες καρτες και αλλα πργματα σχετικα με την σειρα και εκαναν ενα scavenger hunt. Αν εβρισκες τεσσερις χαρακτηρες του Fairy Tail στον χωρο του φεστιβαλ, σου χαριζαν μια μπλουζα με τον Νατσου. Εδιναν μια καρτελα και ενα στοιχειο για το που ειναι ο πρωτος χαρακτηρας (δηλαδη καποιος που εκανε cosplay αυτον τον χαρακτηρα). Πρωτα επρεπε να βρεις τον Νατσου. Οταν τον εβρισκες, σου εδινε ενα hi5, ενα αυτοκολλητο που δειχνει οτι τον βρικες, το στοιχειο για τον επομενο, που ηταν η Λουσι, μετα η Ερζα και στο τελος ο Γκραυ. οταν μαζευες και τα 4, πηγαινες πισω στο περιπτερο και σου εδιναν το δωρο σου. Ετσι κ εκανα :8): (η φωτο απο κινητο)

Δημοσιευμένη  εικόνα


Προωθησαν την σειρα πολυ, με τραιλερ κλπ στο FUNimation panel γυρω στις 2μιση, αλλα ο χαμος εγινε στο panel που εκανε Ο ΙΔΙΟΣ Ο HIRO MASHIMA (HOLY SHIT) σε συνεργασια με την Kodansha Comics στις 6μιση. Το θεμα δεν ηταν μονο το Fairy Tail αλλα ολα τα μανγκα που εχει σχεδιασει (δηλαδη τα Rave Master, Monster Hunter Orage) αλλα καθως η πλειοψηφια των παρευρισκομενων ειχαν παει εκει για το FT ειπαν κυριως για αυτο. Παρουσιαστης ηταν ενας CEO της Kodansha.
Οταν βγηκε ο Μασιμα, πρωτα διαβασε απο ενα χαρτι με κακα αγγλικα οτι "Η Ιαπωνια περασε μια απο τις μεγαλυτερες καταστροφες της ιστοριας της νωριτερα μεσα στο χρονο" και "θελει να ευχαριστησει οσους εδωσαν χρηματα η βοηθησαν με αλλο τροπο την αντιμετωπηση των ζημιων". Οτι αλλο ειπε ηταν στα Ιαπωνικα καθως απο οτι καταλαβα δεν μιλαει αλλα ουτε και καταλαβαινει πολλα στα αγγλικα. Μαζι του ηταν μια πανεμορφη γιαπωνεζα για να κανει μεταφραση.

Στην παρουσιαση, ζωγραφισε μπροστα μας ενα σχεδιο με το προσωπο του Νατσου να χαμογελαει και το κλασσικο κασκολ, και την υπεγραψε. Προς το τελος του πανελ, χαρισαν σε 5 ατομα με κληρωση, περα απο την ζωγραφια που εκανε μπροστα μας, αλλες τεσσερις που ειχε κανει νωριτερα (μια του Νατσου, μια Γκρευ, μια Λουση, μια Ερζα) ολες με υπογραφη. Μαλιστα εγραψε με κατακανα τα ονοματα των κωλοφαρδων που κερδισαν.

Οσο ζωγραφιζε, ο παρουσιαστης ελεγε διαφορα για αυτον, και του εκανε και λιγες ερωτησεις, αλλα δεν ηθελε να τον πολυ-ενοχλει καθως ειπε οτι συγκεντρωνεται να το κανει καλα. εκανε και πλακες οτι συνηθως ζωγραφιζει μονος του στο σκοταδι μακρυα απο κοσμο και εχει τρακ :P . Μετα απο ολο αυτο εγινε και QnA οπου απαντησε σε ερωτησεις θεατων.

Δεν επαιρνα σημιωσεις , αλλα ειπωθηκαν τα κατωθι:
- Το αγαπημενο του φαγητο ειναι τα μακαρονια (για καποιο λογο σκαλωσε στο μυαλο μου αυτο)
- Το αγαπημενο του ανιμε ειναι το Dragon Ball.
- Εγινε μανγκακα διοτι απο μικρος γουσταρε παρα πολυ να ζωγραφιζει και να σκεφτεται ιστοριες. Ειπε οτι ειναι πολυ δυσκολο να ανεβεις ψηλα σε αυτη τη δουλεια αλλα αυτες τις μερες εχεις περισσοτερες ευκαιριες απο οτι παλιοτερα.
- Τυπικα δουλευει 6 μερες την εβδομαδα, 16-17 ωρες την ημερα (ακομα και για επαγγλεματια μανγκακα ειναι αρκετα hardcore). Για να ερθει στο φεστιβαλ, δουλεψε για καποιο καιρο 19ωρα για να ετοιμασει την δουλεια που δεν θα κανει οσο ειναι Νεα Υορκη.
- Αν επρεπε να διαλεξει, ο Νατσου ειναι ο αγαπημενος του χαρακτηρας.
- Η Λουσι κατεληξε να εχει αυτο το σχεδιο και να μοιαζει αρκετα με ενα χαρακτηρα απο προηγουμενο μανγκα διοτι ηθελε να την κανει kawai και στο μυαλο του καπως ετσι δειχνει μια χαριτωμενη χαρακτηρας.
- Μερικες φορες παιζει online multiplayer σε FPS παιχνιδια και σκαλωνει με το ποσο καλοι ειναι οι αμερικανοι παικτες που του κανουν συνεχεια headshots :P
- Εγιναν καποιες ερωτησεις για το timeskip, αλλα ειπαν οτι αυτα τα κεφαλαια δεν εχουν βγει νομιμα στην αμερικη και δεν μπορει να πει περισσοτερα. Σε μια αλλη ερωτηση ομως απαντησε χαμογελωντας στην κοπελα που την εκανε (που ηταν εμφανως σκαλωμενη/"ερωτευμενη" με τον Γκρευ) οτι μετα το timeskip ο Γκρευ ειναι μια χαρα και δεν "χανεται". Συνεπως μπορει κανεις ευκολα να συμπερανει οτι τουλαχιστον οι βασικοι χαρακτηρες επιστρεφουν.
- Ειπε οτι καμια φορα βαζει κομματια απο την αληθινη του ζωη στο μανγκα. Εδειξε ενα σχεδιο που ειχε ζωγραφισει εναν αδιαφορο χαρακτηρα (ενα μπαρμαν νομιζω) οπως τον παρουσιαστη, και ειπε οτι η οψη της Νεας Υορκης τον εμπνεει.
- Του αρεσει οταν σχεδιαζει τον νατσου να κανει παντα πριονοτα τα δοντια.
- Λεει την γνωμη του για τις φωνες στα επισοδεια του ανιμε, και πολλες φορες διορθωνει η δινει μια αλλη "γωνια" σε ενα επισοδειο, αλλα δεν μπορουσε να κανει το ιδιο με την αγγλικη μεταφραση.
- Ειπε οτι ο Νατσου και ο Γκαζιλ καποια στιγμη θα ξαναπαλεψουν και θα φανει ποιος ειναι ο πιο δυνατος, καθως οταν ειχαν πρωτοπαλεψει δεν ειχε καταληξει σε νικη του ενος η του αλλου η μαχη.
- Δεν το δηλωσε ξεκαθαρα, αλλα απο οτι καλαβαινω, ΜΑΛΛΟΝ θα υπαρξουν και αλλοι χαρακτηρες που ειναι dragonslayer στην σειρα.
- Ειπε οτι εμπνευση για το Fairy Tail πηρε απο την φαντασια του. Παντα σκεφτοταν ενα κοσμο με μαγεια, και τις σκεψεις του τις περναει στο χαρτι.
- Aν και πολλα αλλαζουν, το κεντρικο θεμα της σειρας θα ειναι παντα η φιλια/συντροφικοτητα και οι σχεσεις "αδελφων" μεταξυ των μελων του guild.


Αυριο θα γινει αλλο ενα event οπου θα ξαναεμφανιστει ο Μασιμα, θα παιξουν τα επισοδεια 3-5 σε μεταφραση, και θα γινει QnA με τον Μασιμα παλι και τους ηθοποιους που κανουν τις φωνες στα αγγλικα.



Δυστυχως δεν εχω φωτογραφιες να ποσταρω απο σημερα, καθως η μηχανη δεν εχει μπαταρια... θα προσπαθησω να την φορτισω να δω αν μπορω να παρω αυριο, αλλα δεν καταφερνω να βρω τον φορτιστη :sadist:


~~~~
update


Σημερα σαββατο ο Μασιμα εκανε δυο sessions που μπορουσες να του πας κατι απο fairy tail να στο υπογραψει. η μια ηταν στις 11 και για αυτην ειχαν εισιτηρια μονο οσοι ειχαν αγορασει το πακετο VIP που εδινε το φεστιβαλ. για τιν δευτερη στη 1 η ωρα επρεπε να πας απο τις 6 το πρωι στον χωρο του φεστιβαλ για να παρεις αν προλαβαινες εισιτηριο (δεν το αγοραζες απλα στο εδιναν). Να σημιωσω οτι το φεστιβαλ ξεκιναγε στις 10 η ωρα δηλαδη μετα απο 4 ωρες <_<.
Δεν μπορουσα να παω και εστειλα ενα φιλο μου να παρει και για μενα, ο οποιος πηγε στις 5μιση και ειδε μια μεγαλη ουρα να περιμενει για αυτο το σκοπο, και καποιοι που δουλευαν εκει του ειπαν οτι δεν προκειτε να παρει και να περιμενει διοτι ειναι ηδη πολυ περισσοτεροι απο οσα ειναι τα εισιτηρια, οποτε τζιφος.

Στο screening που εγινε ανεβηκε πρωτα ο Μασιμα και ειπε πανω κατω οτι χαιρεται που ειναι εδω, ευχεται να μας αρεσουν τα επισοδεια και δεν τα εχει δει ουτε αυτος ακομα στα αγγλικα. Μια ομαδα απο cosplayers εκανε ενα μικρο σκετσακι με τον ηχο να παιζει playback απο τα ηχεια. επαιξαν την σκηνη που ο γκρευ και ο νατσου τσακωνονται, και εχει ερθει ο ρεπορτερ απο το περιοδικο με την Λουσι. Η Λουσι λεει στους δυο να μην τσακωνονται γιατι θα τους βρει η Ερζα, αυτοι λενε οτι δεν την φοβουνται, και η Ερζα και καλα εμφανιζεται κρυφα απο πισω τους και τους την λεει :P. Εκαναν επισης μια σκηνη με την Τζουβια που προσπαθει να παει σε μια αποστολη με τον Γκρευ μονοι τους και πεταγονται και ερχονται μαζι Νατσου και Λουσι.

Δημοσιευμένη  εικόνα


Δημοσιευμένη  εικόνα






Ηταν να παιξουν τα επισοδεια 3, 4, 5 της σειρας σε αγγλικο dub. Το 3 επαιξε κανονικα, και στο τελος του σηκωθηκε ο Μασιμα και εφυγε ψιλοκρυφα. Ειχαν καποια τεχνικα προβληματα με το 4, και μετα απο λιγο σηκωθηκα και εφυγα γιατι δεν ειχε ιδιαιτερο νοημα, καθως το dub (οπως ολες σχεδον οι μεταφρασεις) ηταν αθλιο σε σχεση με το κανονικο, και αν και ημουν κοντα στην οθονη και εβλεπα καλα ημουν κοντα και στο ηχειο και ηταν πολυ δυνατος ο ηχος.
Στο δωματιο τα φωτα ηταν πολυ χαμηλωμενα, οποτε οταν προσπαθησα να παρω φωτο τον Μασιμα οταν μιλαγε δεν βγηκε τιποτα. Ευτυχως ομως εκατσε 3 σειρες μπροστα μου, και σε μια φαση γυρισε προς τα πισω και μιλησε σε καποιον, οποτε προλαβα και τραβιξα αυτες τις δυο. Αθλιες αλλα τι να κανουμε.


Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα



Ειμαι απιστευτα τσατισμενος που δεν ειχα καμερα χθες <_<

Edited by Daz, 16 October 2011 - 02:23.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.


#2 Shura

Shura

    Representative of Death

  • Members
  • 16 posts

Posted 15 October 2011 - 09:28

Ευχαριστούμε φίλε μου που μοιράστηκες αυτήν την τεράστεια εμπειρία σου μαζί μας. Το βρίσκο άκρως ενδιαφέρον και θα ήθελα πάρα πολύ να πάω σε ένα τέτοιο Festival. Πρέπει να πέρασες πολύ καλά εκεί!

Και από ότι φαίνεται ο Mashiro έχει ακόμα πολλά στο μυαλό του για την σειρά (και δεν είναι και κάποια μέτρια :P ).

Θα σου είμουν ευγνώμων αν μπορούσες να ανεβάσεις και άλλες φωτογραφίες από το Festival. Και πάλι σε ευχαριστώ προσωπικά για αυτή την πρωτοβουλία που πήρες και έγραψες :) .

ΥΓ: Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω! :blingeye2:
Posted Image

#3 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 15 October 2011 - 11:39

Thanks for the topic ^^ μακαρι να μπορουσα κιεγω να παω σε ενα τετιο event ~.~ u lucky bastard....XD:if:
*waiting for pics* xDD

Edited by GhostPrince, 15 October 2011 - 12:15.

フカフカ

#4 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 15 October 2011 - 14:27

Να είχα την τύχη σου,ευχαριστούμε για την παρουσίαση!Btw όσο διάβαζα την συνέντευξη του Mashima γελούσα ευχαριστημένος μέχρι που έφτασα σε αυτό.

- Aν και πολλα αλλαζουν, το κεντρικο θεμα της σειρας θα ειναι παντα η φιλια/συντροφικοτητα και οι σχεσεις "αδελφων" μεταξυ των μελων του guild.


Υ.Γ Καλοφόρετο το μπλουζάκι.;)
Posted Image

#5 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 15 October 2011 - 14:42

Ζηλεύω...

Μπράβο σου πάντως που το παρακολούθησες και ευχαριστούμε για το post σου:gotit:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#6 ala1n

ala1n

    Anime Freak

  • Members
  • 330 posts

Posted 15 October 2011 - 17:19

- Αν επρεπε να διαλεξει, ο Νατσου ειναι ο αγαπημενος του χαρακτηρας.

Δεν το περίμενα!:hihi2:
Τhx για το thread και περιμένουμε pics ;)
Posted Image

#7 Daz

Daz

    私は新幹線になりたい

  • Members
  • 771 posts

Posted 16 October 2011 - 02:25

οτι ειχα το εβαλα :/

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.


#8 lordofblues

lordofblues

    Back in business

  • Members
  • 844 posts

Posted 16 October 2011 - 10:25

Εισαι μεγαλος. Πολυ ωραια παρουσιαση και μας μετεφερες αψογα το κλιμα. Keep rocking in N.Y.

Posted Image