Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Modern Madness @ FantasyShop(1st Event)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 John Extendedfever

John Extendedfever

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 14 October 2011 - 15:02

Από εμάς στα Fantasy Shop για όλους εσάς που επιζητούν το καινούργιο, το modern-o, το ανατρεπτικό σε κάθε περίπτωση. Μια εναλλακτική σειρά τουρνουά που ακούει στο όνoμα Modern Madness…”

-1st Event

Κατάστημα/ Ημερομηνία : Fantasy Shop Καλλιθέας/ 23-10-2011
Εγγραφές / Έναρξη : 15:00 / 16:00
Format : Modern
Συμμετοχή : 10 €
Δώρα : ● 1x Ancient Tomb, 1x Orim’s Chant, 1x Cunning Wish,
1x Cursed Scroll, 1x Humility, 1x Jet Medallion,1 x Unmask, 1x Standstill, 1x Swords to
Plowshares, 1x Engineered Plague, 1 Goblin Matron, 2x Brainstorm.
● 1 booster σε όλους ασχέτως κατάταξης
Πληροφορίες : Οι οχτώ πρώτοι θα καλούνται να επιλέξουν μία κάρτα από τις προαναφερθείσες σε σειρά όπως υπαγορεύεται από την κατάταξή τους. Οι υπόλοιπες κάρτες θα κληρώνονται στους εκτός οχτάδας συμμετέχοντες.
Όλα τα τουρνουά Modern Madness είναι sactioned (1X) και εξασφαλίζουν στους παίχτες εν μέσω League, 2 πόντους με κάθε συμμετοχή.

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=225273367532249