Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Community


  • Please log in to reply
99 replies to this topic

#1 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 September 2011 - 07:45

Community


Posted Image


Status: Ongoing (3rd season)
Format: 20 minute episodes
Type: Comedy





Το Community αρχίζει με τον Jeff, έναν πονηρό δικηγόρο, να χάνει την άδεια άσκησης του επαγγέλματός του γιατί το πτυχίο που είχε ήταν πλαστό. Έτσι αναγκάζεται να πάει στο Greendale Community College (aka Loserville) και για τα μάτια της Britta, μιας όμορφης συμφοιτήτριας, ξεκινάει ένα study group για το μάθημα των Ισπανικών, ελπίζοντας να ρίξει το γκομενάκι. Και εκεί αρχίζουν όλα. To γκρουπάκι αυτό απαρτίζεται από τρελούς και απίστευτα ενδιαφέροντες χαρακτήρες που γράφονται στη μνήμη σου για πάντα. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους πρωταγωνιστές. Ακόμα και οι δευτερεύοντες χαρακτήρες είναι διαλεγμένοι ένας ένας και απλά τους λατρεύεις. (Δεν είναι δυνατόν να ξεχάσεις ποτέ τον Starburns.)

Youtube Video


Η σειρά είναι γεμάτη, ΓΕΜΑΤΗ με αναφορές στην ποπ κουλτούρα, meta-humor, αυτοαναφορικότητες, σάτιρες και παρωδίες ενώ παράλληλα υπάρχει σε κάθε επεισόδιο κάποιο character development και εμβάθυνση στις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων. Και φυσικά ένας Chevy Chase στον καλύτερο ρόλο της καριέρας του! Προσωπικά είναι από τις λίγες φορές που έχει καταφέρει σειρά να με κάνει να γελάω τόσο πολύ που να κλαίω και να μην μπορώ να αναπνεύσω (αυτό το θεϊκό τέλος της 2ης σεζόν.)

Ακόμα και αν δεν βλέπετε συνέχεια σειρές, οι πιθανότητες να έχετε ακούσει για το paintball episode ή για το zombie episode, ή και για το DnD episode είναι τεράστιες; και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος γι αυτό. Είναι γιατί το Community είναι η καλύτερη κωμωδία που υπάρχει atm στην αμερικάνικη τηλεόραση, κ ας μην προτάθηκε και για κανένα Emmy φέτος. Αν δεν την έχετε δει δοκιμάστε την. Ίσως σε μερικούς φανεί ότι τα πρώτα επεισόδια δεν είναι και τόσο καλά (ήμουν κ εγώ έτσι) αλλά μετά τα πρώτα 5 απλά δεν μπορείς να σταματήσεις να το βλέπεις. Κανείς δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος μπροστά στο Community, εκτός φυσικά από την επιτροπή των Emmys. I fart in their general direction.
Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που στο imdb έχει τη σπάνια βαθμολογία 8,9/10.



Μια από τις πολλές φάσεις με Troy & Abed (you are gonna love the hell out of Abed)
Youtube Video


Ξέρω ότι υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι 4-5 σε αυτό το φόρουμ που βλέπουν και αγαπάνε το Community. Καιρός να γίνουμε περισσότεροι!


~IMBD
~Wikipedia
~Official Site


Edited by Anelis, 19 May 2012 - 10:50.

Posted Image


#2 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 26 September 2011 - 09:57

Πολύ καλή σειρά. Δεν τρελένομαι αλλά με καμία κωμωδία δεν μπορώ να πω πως τρελένομαι.
Το υπερβολικό trollάρισμα και τα parody references είναι τα δυνατά σημεία της σειράς.
Ο ηθοποιός που παίζει τον Troy θα έπρεπε να πάρει emmy για την ερμηνεία του στην 2η σεζόν.
Το season φινάλε της 1ης παραμένει το αγαπημένο μου γιατί "χέζει" τα shipping wars.
Έχει μερικές ξεκαρδιστικές στιγμές και άλλες απλά καλές. Οι περισσότεροι χαρακτήρες βγάζουν πολύ γέλιο και η Annie είναι :nbleed:...
Αυτά.. απλά μια από τις πιο ευχάριστες σειρές που παίζονται σήμερα..
Posted Image

#3 Battlemage

Battlemage

    Anime Freak

  • Members
  • 376 posts

Posted 26 September 2011 - 10:18

Δεν χρειάζεται να πω πολλά, η ανάλυση της Anelis κατατοπιστικότατη και το βίντεο στο τέλος φανταστικό. Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους αρέσουν κωμωδίες. Εμένα θυμάμαι μου την πρότειναν όταν έβλεπα How I Met Your Mother και Big Bang Theory και είδα αμέσως διαφορά προς το πολύ καλύτερο!:)
Posted Image

#4 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 26 September 2011 - 13:03

Troy and Abed in the morning:whistling:
Τελειώνω τη δεύτερη περίοδο. Αξίζει πάρα πολύ! Από τις λίγες σειρές που θα έκανα rewatch, μόνο και μόνο για τα references.

#5 Hellraider

Hellraider

    Anime Elite

  • Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 26 September 2011 - 13:11

Θυμάμαι είχα δει παλιά το πρώτο επεισόδιο και δεν με κράτησε να το συνεχίσω.Είναι από τις σειρές που πρέπει να δεις για να μπεις στην νοοτροπία της για να καταλάβεις πόσο καλή είναι.
Τελικά του έδωσα άλλη μια ευκαιρία και κατάλαβα πόσο μπροστά είναι σε πολλά πράγματα αυτή η σειρά.

Για κάποιο λόγο μου άρεσε πάρα πολύ το ξεκίνημα της 3ης σεζόν αλλά μπορεί να φταίει και το ότι μου είχε λείψει η σειρά.:P

#6 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 September 2011 - 15:54

Και εμένα μου πήρε πολύ καιρό μέχρι να δω το 2ο επεισόδιο γιατί το 1ο δε με είχε ενθουσιάσει τόσο. Πάλι καλά που είχα και τον Strange Loop να μου λέει πόσο καλή είναι, και φιλοτιμήθηκα να τη συνεχίσω.

Τα είπα πάνω κάτω και αλλού αλλά μιας και έχουμε πλέον και θρεντ...
Spoiler: 1ο επεισόδιο 3ης σεζόν


Πραγματικά είναι η καλύτερη αμερικάνικη κωμική τηλεοπτική σειρά που έχω δει ποτέ. Μετά το arrested development πάντα.

Posted Image


#7 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 26 September 2011 - 16:20

Το Curb Your Enthusiasm είναι αξεπέραστο για μένα από κωμωδίες, αλλά το Community θα το έβαζα δεύτερο.
Ισχύει ότι χρειάζεται λίγο χρόνο στην αρχή. Η πρώτη σεζόν μου είχε αρέσει, αλλά η δεύτερη με ενθουσίασε. Είναι από τις πιο ευφυείς και φιλόδοξες σειρές.
Όταν προβλήθηκε το Abed's Uncontrollable Christmas, έκανα κάποιες μέρες να το δω γιατί το θεώρησα gimmicky. Όταν το είδα τελικά, και αποδείχθηκε ίσως το καλύτερο και πιο συγκινητικό επεισόδιο της σειράς, κατάλαβα το λάθος μου και τις δυνατότητες της.

Υπάρχουν και αδύναμα επεισόδια βέβαια, αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο για κάθε κωμωδία.

#8 6Greed9

6Greed9

    Solid Duck

  • Members
  • 233 posts

Posted 26 September 2011 - 16:30

το community θετει νεα standards στην τιβι,ετσι απλα.

ειναι πολυ μπροστα πραγματικα,εχει οχι μονο στιγμες,αλλα και ολοκληρα επεισοδια,που πολυ δυσκολα μπορουν να ξεπεραστουν στο ειδος του,και οχι μονο...

τα ειπα και σε αλλο τοπικ με τις ξενες σειρες,τα εχει ολα σε υπερθετικο βαθμο,ειναι πανεξυπνο.

καντε καλο στον εαυτο σας και αρχιστε το,ισως στα πρωτα 5-6 επεισοδια να μην το δειτε ως κατι ιδιαιτερο(οπως και γω)αλλα απο το 7 και μετα θα αναρωτιεστε τι αλλο μπορουν να σκαρφιστουν οσοι δουλευουν σε αυτη τη σειρα και ποσο τελειοτερη μπορουν να την κανουν.

επεισης,η annie ειναι δικη μου.

#9 Putin

Putin

    Swee

  • Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 28 September 2011 - 19:27

Είναι καλό.
Με βάση αυτά που είχα ακούσει περίμενα κάποιο καρβουνάκι προσαρμοσμένο στα αμερικάνικα στάνταρς, κάτι που δε με ενθουσίαζε ιδιαίτερα.

Τελικά αποδείχτηκε κάτι τελείως διαφορετικό, είναι μια ξεχωριστή οντότητα.
Ορισμένες σκηνές δε μπορώ να τις χαρακτηρίσω παρά παρανοϊκές. Ούτε αυτή η λέξη με εκφράζει πλήρως, αλλά είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να σκεφτώ.

Γενικά το απολαμβάνω και νιώθω καλά. Δυστυχώς η ευτυχώς βέβαια το βλέπω με παρέα, οπότε δεν είμαι ούτε στα μισά της δεύτερης σαιζόν. Αν τό΄χα πιάσει μόνος σίγουρα θα είχα ήδη δει και το πρώτο της 3ης.

Στο εζτιβί λέει πέντινγκ, τι παίζει;

HnH5aB0.jpg


#10 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 28 September 2011 - 19:33

Εεε ότι δεν έχουν σημειώσει ακόμα το timeslot του φαντάζομαι. Μην ψάχνεσαι εκεί για πληροφορίες γενικά. AV Club, TV by the Numbers (εξαιρετικά δύσχρηστο), Sidereel είναι φίλοι σου.
Δες και Curb τώρα!!

#11 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 September 2011 - 19:52

I fart in their general direction.


That!

Πιστεύω πως ο μόνος λόγος να μην θεωρεί κάποιος το community από τις καλύτερες κωμωδίες που έχουν βγει είναι να βρισκόταν κάτω από μια πέτρα όλα αυτά τα χρόνια και να μην πιάνει το χιούμορ του.

Αλλά το community είναι so much more. Πέρα από μία ατελείωτη σάτυρα με αναφορές στην ποπ κουλτούρα που αγγίζει το σουρεαλισμό είναι παράλληλα τόσο ανθρώπινο που καταπιάνεται με θέματα που λίγες αμερικάνικες κωμωδίες αγγίζουν. Χωρίς να είναι δραματική σειρά μας παραδίδει μερικές από τις καλύτερες αναλύσεις στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση όπως το ανεπανάληπτο christmas episode.

Απλά το αγαπώ!

Thanx Anelis for the thread :3

xbJ3b2w.jpeg


#12 Blacker_than dark

Blacker_than dark

    chaotic evil

  • Members
  • 295 posts

Posted 28 September 2011 - 20:42

ρε παιδια, ειδα την πρωτη σεζον, ειδα και την δευτερη μεχρι την μεση, δεν καταλαβαινω προς τι τοση αγαπη. ισως επειδη απ' οτι καταλαβα απο τα σχολια σας το μεγαλυτερο του ατου ειναι τα tv series, pop and rap culture and movie references, πραγματα με τα οποια ειμαι ψιλο εως πολυ ασχετος. δε ξερω πολυ μετριο, αρκετα καλο για να περνας την ωρα σου βεβαια αλλα τιποτα παραπανω. plz don't kill me:wth::scared:

#13 Putin

Putin

    Swee

  • Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 28 September 2011 - 20:45

Δεν πιάνω ούτε τα μισά ρήφερενσιζ.

HnH5aB0.jpg


#14 Leon

Leon

    Manga Oldbie

  • Members
  • 303 posts

Posted 28 September 2011 - 21:10

ρε παιδια, ειδα την πρωτη σεζον, ειδα και την δευτερη μεχρι την μεση, δεν καταλαβαινω προς τι τοση αγαπη. ισως επειδη απ' οτι καταλαβα απο τα σχολια σας το μεγαλυτερο του ατου ειναι τα tv series, pop and rap culture and movie references, πραγματα με τα οποια ειμαι ψιλο εως πολυ ασχετος. δε ξερω πολυ μετριο, αρκετα καλο για να περνας την ωρα σου βεβαια αλλα τιποτα παραπανω. plz don't kill me:wth::scared:


Αι γουιλ κιλλ γιου:erk: Θες να μου πεις οτι το επισοδειο με το paintball δεν ήταν ένα απ τα καλύτερα που χεις δει σε οποιαδήποτε TV series?:blush2:
Posted Image

#15 Blacker_than dark

Blacker_than dark

    chaotic evil

  • Members
  • 295 posts

Posted 28 September 2011 - 21:32

Αι γουιλ κιλλ γιου:erk: Θες να μου πεις οτι το επισοδειο με το paintball δεν ήταν ένα απ τα καλύτερα που χεις δει σε οποιαδήποτε TV series?:blush2:

καλο ηταν...