Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Uncharted Fans United


  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#31 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 09 September 2018 - 22:27

Λοιπόν τα τέλειωσα όλα εκτός από αυτό που υπάρχει στο Vita.

Γενικά θα έλεγα μετά το 2 στην ουσία μιλάμε για ταινίες με gameplay, άκρως κινηματογραφικά, τυπικό Indiana jones σενάριο με όλα τα tropes.

Νομίζω το 1ο πρέπει να μελετηθεί ξεχωριστά μιας και που στην ουσία είναι ένα demo ή μάλλον η alpha έκδοση του κανονικού παιχνιδιού.

Η αλλαγή που υπήρχε στο 2ο ήταν τεράστιο κάτι που κάνει το 1ο να φαίνεται ακόμα πιο απαρχαιωμένο.

Τέσπα μακρά το καλύτερο γραφικά και σε gameplay είναι το τελευταίο με τις δύο πρωταγώνιστριες.

Η υπόθεση είναι πιο αδύναμη αλλά σε όλα τα υπόλοιπα πιστεύω πως υπερέχει. Το 2ο που λένε ότι είναι το καλύτερο της σειράς με άφησε κάπως αδιάφορο, το 3ο μου φάνηκε αρκετά καλύτερο.

Τέσπα, αν ποτέ το ξαναπιάσουν θα προτιμούσα με κάποιες από τις δύο κυρίες του τελευταίου κι όχι με την κόρη του Drake που αφήνεται να εννοηθεί στο 4ο.

Δεν θα αντέξω πάλι τα χαζά αστεία του Drake!  :dazed:


rsrGbGx.gif