Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Αλλαγή ψευδώνυμου


 • Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3 replies to this topic

#1 Maffy

Maffy

  Maffcaekz

 • Members
 • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 00:25

Κοίταξα τριγύρω αλλά δε βρήκα παρόμοιο τόπικ κι ούτε βρήκα κάτι στα guidelines κι ούτε νομίζω μπορώ να το κάνω μόνη μου οπότε αν υπάρχει, συγγνώμη /ο/ Τσπ, αν κάποιος θέλει να κάνει αλλαγή ψευδώνυμου , τι πρέπει να κάνει? Ή δε γίνεται? =/ Γιατί το λογαριασμό τον έφτιαξα παλιάαααααα και ναι, θα ήθελα να αλλάξω αν γίνεται παρακαλώ :3 :ureshii:

#2 iristella

iristella

  Heelchou!

 • Administrators
 • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 02:15

Στείλε Pm στον Phantom Duck με το ψευδώνυμο το οποίο θες να αποκτήσεις τώρα.

Επίσης κουκλι ο Jeremy αλλά η sig σου είναι way over the limit. >.<

#3 Phantom Duck

Phantom Duck

  Platyrhynchos Kineticus

 • Retired Staff
 • 5.431 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 08:35

Όπως είπε και η από πάνω, στείλε μου ένα μήνυμα με το νέο username που θέλεις να έχεις. Για την υπογραφή, θα σε παρακαλούσα κι εγώ να βάλεις μία μέσα σε αυτά τα όρια (~2,5 Mb είναι overkill για τα όρια που έχουμε θέσει).

Posted Image

E5VV38U.jpg


#4 Maffy

Maffy

  Maffcaekz

 • Members
 • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 12:32

Εντάξει θα σου στείλω C:
Και οκ για την υπογραφή ! Την είχα πριν καιρό και δεν υπήρχε πρόβλημα τότε γι'αυτό δεν την είχα αλλάξει ! Αλλά θα το κάνω τώρα ^-^