Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Καινουργιος χαρακτηρας για Naruto shippuden?!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 konata.otaku

konata.otaku

    Show me your brave heart .

  • Members
  • 79 posts
  • LocationDigital Word

Posted 15 July 2011 - 15:39

Eδω και καιρο,εχω δημιουργησει εναν χαρακτηρα ανιμε στο μυαλο μου.(σιγα ρε κοριτσι και ποιος δεν το εχει κανει..):sigh2:.Την εχω φανταστει να εμφανιζεται στα τωρινα επεισοδεια με το παρακατω story...
Η ''δεν εχω βρει ονομα ακομα''ειχε σταλλει πριν 6 χρονια για μια αποστολη μονη της με σκοπο να κατασκοπευσει τους Akatsuki και να βρει χρησιμες πληροφοριες πανω σ'αυτους.Δυστυχως ομως ποτε δεν γυρισε πισω στην Konoha .Προφανως οι Akatsuki ειχαν αντιληφθει την παρουσια της αφου ειχαν ηδη ενημερωθει για τον ερχομο της καθως και για τις ιδιοτητες που κατειχε.Η συγκεκριμενη φοραει στον κοτσο τον μαλλιων της ενα ''υπερφυσικο'' μαντηλι το οποιο ειναι φτιαγμενο απο ειδικες ραφες για να δεχεται chakra.Ομως αυτο το ''εργαλειο θα λεγαμε'' καταληγει εντελως αχρηστο στον οποιοδιποτε που προσπαθησει να το χρησιμοποιησει(στην συγκεκριμενη περιπτωση οι)εκτος απο την νομιμη ιδιοκτητρια του,δηλαδη την''δεν εχω βρει το ονομα ακομα'.Την κρατανε για ομηρο και μετα απο καιρο την παρατανε πληγωμενη στην μεση του πουθενα ,να αργοπεθανει μετα απο βασανιστηρια που ειχε περασει.Οι ninja της Konoha ή η ANBU ή ο οποιοσδιποτε ειναι υπευθυνος για αυτο δεν την βρηκαν ποτε ,παρολες την ερευνες που ειχαν γινει για 2 χρονια,και αποφασισαν το θεμα να θεωρηθει ληξαν και να της φτιαξουν ενα ταφο ,εστω και αδειο,αφου το πιο σιγουρο ηταν να ειναι νεκρηΤο θεμα καλυπτηκε εντελως,και δεν ξαναανφερθηκε ποτε,λογω θρηνου.Τωρα λοιπον η ''δεν εχω βρει ονομα ακομα '' γυριζει πισω ,αν και λιγο αργοπορημενη στην γεματη πληγες,συγκεκριμενα μια μεγαλη η οποια καλυπτει διαγωνιως την πλατη της.Καταφερνει λοιπον να φτασει μεχρι την πηλη οπου λιποθυμαει . Οι φυλακες αρχικα δεν την αναγνωριζουν ,αλλα μολις παρατηρισουν το μαντηλι επιβαιβεονονται οι υποψιες τους και ειδοποιουν αμεσως την hokage.

Λοιπον,τι νομιζετε?


ΥΓ εχω φτιαξει ηδη καποια σχεδια και εαν φανει ενδιαφερον θα τα σκαναρω για ριξεται μια ματια.
:byejg9:

Edited by konata.otaku, 15 July 2011 - 16:48.

Posted Image

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~


#2 crazyfrog3

crazyfrog3

    血液怒りと怒りの赤 Red of Blood Anger and Fury

  • Members
  • 74 posts

Posted 21 July 2011 - 13:39

Ωραία η ιδέα σου...αλλά δεν κατάλαβα πότε ακριβώς χρονολογείται η εξαφάνιση της.Είναι 6 χρόνια πριν από τι?Θα ήθελα να δω κάποια σχέδια της.. Ηταν μέλος κάποιας Clan?Ήταν Anbu?
Posted Image