Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

irredeemable


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 laraska

laraska

    Self imposed ban

  • Members
  • 1,875 posts

Posted 20 May 2011 - 03:47

τι θα γινοταν αμα ο σουπερμαν γινοταν ο μεγαλυτερος κακος που υπαρχει ?

αυτο πραγματευεται αυτο το κομικ ...
ψαχτε μονοι σας μεχρι να κανω ενα εντιτ για περισσοτερα στοιχεια.:hot:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 May 2011 - 07:32

Έλα ρε Λαρασκα, βλέπω θρεντάκι για το irredeemable, χαίρομαι και τελικά είναι ακόμα υπό κατασκευή. Not fair! T-T
Πάντως αυτό το κόμικ έχει φάση, σαφώς δεν είναι από τα καλύτερα, αλλά είναι διασκεδαστικό και σε κάνει να γουστάρεις. Προσωπικά δεν είμαι up-to-date, νομίζω το άφησα κάπου μετά το 1ο volume γιατί δεν προλάβαινα, οπότε δεν ξέρω αν συνεχίζει εξίσου καλά η όχι.

Ωραίο που έκανες το θρεντ πάντως (κ ας γκρινιάζω) μου θύμισες ότι πρέπει κάποτε να το συνεχίσω!

Κάντε κλικ στην εικονίτσα για ένα review του 1ου τευχακίου, σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν θέλετε να το διαβάσετε ή όχι!
Posted Image

Posted Image


#3 laraska

laraska

    Self imposed ban

  • Members
  • 1,875 posts

Posted 20 May 2011 - 19:35

κακως! επρεπε να το συνεχισεις! εγω τωρα ακομα νωρις ειμαι ...τωρα κατεβαζω το 10 αλλα με εχει ενθουσιασει!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4 Yo! Master

Yo! Master

    Tiefling Compatible

  • Members
  • 538 posts

Posted 20 May 2011 - 21:31

Το 'αν ο Superman turned evil' δεν είναι ένα premise που δεν έχουμε δει στο παρελθόν. That said, ο Mark Waid είναι μάστορας οπότε το comic είναι καλό & twisty ακόμη & δύο χρόνια in (25 τεύχη επί του παρόντος). Τη βδομάδα που βγαίνει είναι το πρώτο-πρώτο που διαβάζω.

Και υπάρχει & το brother-title Incorruptible, που αν & πιστεύω πως δεν είναι τόσο καλό & φρέσκο στο τι διαπραγματεύεται, εξακολουθεί να είναι πολύ solid comic.

Σε ένα sorta κοντινό στυλ αλλά όχι του ίδιο θέματος προτείνω επίσης & το The Life & Times of Savior 28 του J. M. DeMatteis.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.