Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * - - - 2 Ψήφοι

When and how you started Fairy tail?


  • Please log in to reply
33 replies to this topic

#31 SANDOKANTHANOS

SANDOKANTHANOS

    Starting...

  • Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2012 - 00:29

Μου είπε να το δω ένας φίλος μου και το άρχισα.

#32 Lightwalker

Lightwalker

    Starting...

  • Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2013 - 13:41

Το είδα που το διαφήμιζε μια μεταφραστική (είχε σκοπό να το subbαρει) και έκανα την δοκιμή να το δω!!Με λίγα λόγια το ξεκίνησα όταν άρχισε


"Human potential for evolution is limitless"

-Isaac Netero-


#33 Aldark

Aldark

    Αιώνιος Ρομαντικός

  • Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2014 - 23:26

Ε λοιπόν το καλοκαίρι του 2009 , ένας ξαδερφός μου μου μίλησε για το Fairy Tail , υπήρχε μόνο το μάνγκα βέβαια τότε. Το φθινόπωρο του ίδιου έτους βγήκε το anime . οπότε έκατσα να δω το πρώτο επεισόδιο. Έβλεπα για λίγο καιρό τη σειρά κανονικά (on going δηλαδή) αλλά σύντομα (κάπου στο επεισόδιο 7) τα παράτησα. Μοιάζει απίστευτο πως πέρασε μια τριετία μέχρι το 2012(φθινόπωρο πάλι) όπου θυμήθηκα τη σειρά και άρχισα να βλέπω ξανά απ'την αρχή...


Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36


#34 RnGZeus

RnGZeus

    Starting...

  • Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2014 - 00:29

Μου έλεγε συνέχεια ένα κολλητός από το πανεπιστήμιο να το αρχίσω και είναι καλό και είναι γαμάτο και δες το!!!!Ήταν και ο τύπος που με έκανε να αρχίσω τα anime οπότε λέω να τον εμπιστευθώ μετά από πολλές πιέσεις ...........Το άρχισα λοιπόν νομίζω αυτόν τον Σεπτέμβρη που ήταν κλειστά με καταλήψεις τα πανεπιστήμια....Και επειδή ήταν κακό είπα να διαβάσω το manga άμα μετά φτιάχνει...Και ποτέ δεν έφτιαξε...Όμως επειδή δε μου αρέσει να Drop κάτι που άρχισα το συνεχίζω ακόμα το manga.Το νέο επεισόδιο του Anime δε το έχω δει ακόμα όμως.

Ακόμα καταριέμαι τον Αντώνη πάντως και ξεσπάω πάνω του αφού δε μπορώ να έχω τον Natsu μπροστά μου να τον σπάσω στο ξύλο.


 

"But you've finally come to realize it now,haven't you?Only one thing is equal for all, and that is Death."
Johan Liebert.

 

"King of the ants, Meruem. You don´t understand a thing about the limitless malice of mankind!"
Isaac Netero.