Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Anime or Manga first?


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

Poll: anime or manga first? (1 member(s) have cast votes)

anime or manga first?

  1. anime first (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

  2. manga first (1 votes [100.00%])

    Percentage of vote: 100.00%

Vote

#1 johntheo95

johntheo95

    Anime Fan

  • Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 17 May 2011 - 22:34

Λοιπον αυτη την περιοδο τελειωσα δυο ανιμε που ηθελα να τα δω καιρο αν και δεν περιμενα να μου αρεσουν με εξεπληξαν ευξαριστα σε τετοιο βαθμο ωστε να μπουν στα favorites μου.Δυστηχως ομως τα επεισοδεια ηταν λιγα:bahhh: οποτε εντελως ακυρα σκευτικα(λεμε τωρα,με τοσα ανιμε δεν μου εχει μεινει μυαλο:himitsu:){χμ χμ αρχιζω να παρεκτρεπομαι απο τον στοχο μου:yellowcard:}
"Ρε γιαννη μηπως επρεπε να διαβασεις πρωτα το manga και μετα να δεις το ανιμε???:hmmm:"
Οποτε μην μποροντας να απαντησω μονο μου(και ψαχνωντας για το επομενο ανιμε)δεν διαβασα τα μανγα :sleepy:και ειπα να σας βαλω σε σκεψεις επειδη ειμαι κακος:kill4u::hehe:
Οποτε περιμενω να ακουσω αποψεις τι κανετε εσεις πρωτα ανιμε or μανκα?μηπως εξαρταται απο κατι?μηπως μονο το ενα?(αμα σας ενδιαφερει πραγματικα η σειρα,καλα και να μην σας ενδιαφερει δεν πειραζει απαντηστε:thatsit:)
Let me hear you thinking:try:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 May 2011 - 22:52

what you do first read manga or see the anime?

:lockulocku: