Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

ΚΟΜΙΞ


  • Please log in to reply
103 replies to this topic

#16 shinobi-13

shinobi-13

    Anime Freak

  • Members
  • 446 posts

Posted 14 August 2006 - 00:11

Πραγματι εχεις δικιο αλλα και μονο που τον βλεπεις να σκιτσαρει μπροστα σου ειναι αρκετο(για να τρελαθεις)...
不 林 カ 山
Posted Image

#17 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 August 2006 - 01:26

Ύστερα από αρκετό ψάξιμο στο internet βρήκα τα όλα τα γενεαλογικά δέντρα των παπιών που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής από όλους τους σχεδιαστές.

http://goofy313g.free.fr/calisota_online/trees/ducktrees/index.html

Πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη ιστοσελίδα. Ρίξτε μία ματιά όσοι ενδιαφέρεστε :thumbup:

E5VV38U.jpg


#18 Bulle

Bulle

    Μust Die

  • Members
  • 66 posts

Posted 27 August 2006 - 07:38

Απο ιστορίες κόμιξ μου είχε αρέσει πολύ το

Φάντασμα της Όπερας :ninja:

#19 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

    of DisAstaaAhhhH!

  • Members
  • 254 posts

Posted 28 August 2006 - 18:42

karl barks=Διμιουργοσ του θρυλου!
don rosa=Θρυλος! ο ανθροπος που εκανε το παπι ανθροπο απλα :respect:

#20 lordofblues

lordofblues

    Back in business

  • Members
  • 844 posts

Posted 27 May 2008 - 19:02

Μιας και αναστησα το αλλο thread σχατικα με το αλμανακο ειπα να κανω post και εδω περα. Ειναι κριμα παντως τετοια thread θα θαβονται στο off topic. Η γνωμη μου ειναι να δημιουργησετε μια καινουρια κατηγορια στο forum σχετικα με
disney comics-marvel-dc etc.
Πιστευω οτι υπαρχουν πολλα παιδια που εδω μεσα ειναι fan του ειδους.

Κεντρική Σελίδα

Posted Image



#21 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 28 May 2008 - 00:15

Από τα καλύτερα περιοδικά του είδους του. Έχω όλα τα τεύχη μέχρι το 222 έκτος από 2-3. άλλα δε ξέρω, σταμάτησα να το μαζεύω στο 222:zetsubou: γιατί πως να το πω.. είχα την εντύπωση πως ποιοτικά δε με ενθουσίαζε όσο παλιά. Τώρα αν έχει βελτιωθεί δεν το γνωρίζω(αν και κοιτάζω κάθε μήνα τι ιστορίες θα υπάρχουν στο επόμενο). όποιος το μαζεύει ακόμα ας πει τις απόψεις του για το αν αξίζει αυτή την περίοδο σε γενικό βαθμό.

#22 Leon

Leon

    Manga Oldbie

  • Members
  • 303 posts

Posted 28 May 2008 - 12:15

Εγώ το μαζεύω ακόμη αλλά η αλήθεια είναι πως κάθομαι και διαβάζω μόνο όταν έχει ιστορίες του Ρόσα:emptyonexg1:
Posted Image

#23 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 28 May 2008 - 13:17

Οι ιστορίες που βάζει πλέον, δεν είναι λιγότερο ποιοτικές, είναι απλά καινούριες. Κι αυτό συμβαίνει επειδή, τόσα τεύχη τώρα όλες οι καταξιωμένες, κλασσικές ιστορίες έχουν ήδη μπει. Οπότε, καιρός για καινούριες. Εφόσον είναι καινούριες, δεν είναι ακόμα ευρύτερα γνώστές, ούτε καταξιωμένες. Έτσι, το ΚΟΜΙΞ, σαν περιοδικό που θέλει να παρουσιάζει τα πράγματα πολύπλευρα, τις δείχνει, πειραματίζοντας έτσι και αυτές τις ιστορίες.

Προσωπική μου αυστηρά άποψη: ποιοτικά δεν έχει πέσει. Απλά, είναι σε φάση ψαξίματος. Δεκτόν. Και όταν άρχισε τις ιστορίες με τον Γκούφυ ως Τουταγχαμών "Μη με λες Τουτ!" οι αντιδράσεις ήταν πολλές και ποικίλες απ'ότι θυμάμαι: άλλοι τις σιχάθηκαν και είπαν ότι η ποιότητα έχει πέσει και άλλοι τις λάτρεψαν και τις καλοδέχτηκαν ως κάτι νέο και δροσερό. Το ΚΟΜΙΞ, απλά τις έβαλε ώστε ο κόσμος να κρίνει, μιας και αυτός είναι που κάνει κάτι είτε κλασσικό, είτε απορριπτέο.


Phandom Duck, υπέροχο site!! Προσκυνώ!!!

Posted Image


#24 dionik

dionik

    Starting...

  • Members
  • 26 posts

Posted 28 May 2008 - 14:30

Δυστυχώς θα διαφωνήσω για την τωρινή ποιότητα του Κόμιξ. Όπως είπες τότε με τον Τουτ είχε ξεκινήσει "πόλεμος" αναγνωστών για το αν άξιζε ως ιστορία ή όχι. Ήταν σίγουρα κάτι το διαφορετικό, αν και όχι πρωτόγνωρο, καθώς η ιστορία είχε δημοσιευθεί αρχικά τη δεκαετία του '80 στα Μεγάλα Κλασικά Δραγούνη.

Αλλά για κάποιες τωρινές ιστορίες, όπως πχ. η Ούνα (που ευτυχώς σταμάτησε:congrats:) δε νομίζω ότι υπήρξαν τόσοι υποστηριχτές. Βασικά με όσους έχω μιλήσει δε βρέθηκε ούτε ένας που να του άρεσε. Άρα μάλλον κάτι δεν πάει καλά με αυτή την έκδοση, η οποία όμως συνεχίζει να παραμένει κορυφαία. (αλλά μέχρι πότε?? :deadga6:)
Posted Image


#25 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 28 May 2008 - 19:12

@ Teachan είναι το πλέον λογικό αυτό που λες. από τη στιγμή που οι περισσότερες καταξιωμένες ιστορίες έχουν μπει δεν είναι καθόλου παράλογο να βάζουν και να ψάχνουν καινούριες. Όμως τουλάχιστον ας μπαίνουν πιο ''ψαγμένες'' ιστορίες, κυρίως η κεντρική ιστορία του περιοδικού και όχι ότι να ναι. Δηλαδή είναι παράλογο να ξενερώνω όταν το θέμα της κεντρικής ιστορίας είναι ο Donald κόβει βόλτες και ζωγραφίζει μουστάκια η η Ούνα πάει για ψώνια? Η να πετυχαίνω το Δ' επεισόδιο μιας ιστορίας του Μικυ Μαους που είχα διαβάσει 5 χρόνια πριν ως ξεχωριστή ιστορία στο ΚΟΜΙΞ? :sigh2:
Δεν λέω πως όλες οι ιστορίες που δημοσιεύονται είναι του πεταματού, σαφώς και κάποιες πιθανότατα να μ άρεσαν, όμως όταν από το τεύχος 200 και μετά (που παρεμπιπτόντως για 200ο τεύχος περίμενα πολύ περισσότερα) αντικρίζω μία πολύ διαφορετική εικόνα του περιοδικού σε σχέση με παλαιότερα τεύχη, τότε μπαίνω σε σκέψεις και όταν από το 211 περίπου βλέπω τη κατάσταση να παραμένει (ή να χειροτερεύει) τότε απογοητεύομαι

Όπως ανέφερες ίσως πειραματίζονται, αλλά μέχρι πότε? το ''Μή με λες Τουτ'' ήταν μόνο 3 τεύχη ενώ τώρα έχουν περάσει 2,5 χρόνια περίπου χωρίς να έχω δει συνεχή αξιόλογη ροή του περιοδικού.
Δε λέω, κι άλλες φορές έχει συμβεί αυτό αλλά όχι σε τόσο μεγάλη διάρκεια.
Επιπλέον μέσα σε αυτό το διάστημα των 3 χρόνων πολλά άτομα έχουν απογοητευτεί από την πορεία του περιοδικού και κάποιοι σταμάτησαν δυστυχώς τη συλλογή του και οι περισσότεροι το μάζευαν χρόνια.

Είναι κρίμα ένα περιοδικό όπως το ΚΟΜΙΞ να έχει καταλήξει να το αγοράζουμε μόνο όποτε έχει Rosa η κάποια ανατύπωση:(.
Προσωπικά περιμένω στο τεύχος Ιουλίου οπού θα είναι και επετειακό για τα 20 χρόνια να γίνει μία καινούρια αρχή.. απο εκει και πέρα βλέπουμε

Υ.Γ: Επίσης στην ιστορία ''Γραμμα από το σπίτι'' η μετάφραση ήταν πολύ φτωχή σε σχέση με το πρωτότυπο 'και αυτό ήταν κάτι που με απογοήτευσε αρκετά:(

Υ.Γ. Teachan (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) σέβομαι τη γνώμη σου και δεν προσπαθώ να σε πείσω για την ποιότητα του περιοδικού και προς Θεού δε θέλω να σε κάνω να αλλά3εις τη γνώμη σου. Απλώς παραθέτω τις απόψεις μου.

Edited by X-Envy, 28 May 2008 - 19:52.


#26 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 28 May 2008 - 20:32

Μην ανησυχείς, βρε, δε θίχθηκα ούτε στο ελάχιστο! :P

Η αλήθεια είναι ότι συμφωνώ ότι οι ιστορίες δεν είναι πλέον τα διαμαντάκια του παρελθόντος, αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι μια κρίση. Δεν εθελοτυφλώ, απλώς κρατάω ελπίδα.



Θα παίξω τον δικηγόρο του διαβόλου τώρα: όπως και κάθε τί στη ζωή, έτσι και ένα περιοδικό έχει μια πορεία-βουνό: ανεβαίνει (ακμάζει), φτάνει στην κορυφή (είναι στο ζενίθ) και κατεβαίνει (παρακμάζει). Μήπως τώρα είναι αυτή η τελευταία ώρα για το περιοδικό μας; (Θου Κύριε!)

Posted Image


#27 Leon

Leon

    Manga Oldbie

  • Members
  • 303 posts

Posted 29 May 2008 - 20:40

Για τους φίλους του Ρόσα υπάρχει το παρακάτω torrent με τις περισσότερες ιστορίες του καθώς και μερικές ελάχιστες του Barks

http://isohunt.com/torrent_details/16202478/don+rosa?tab=summary
Posted Image

#28 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 May 2008 - 20:48

Γιατί δε μπορώ να κατεβάσω...; Δε γίνεται τίποτα! :(

Παρεπιπτόντως, η αγαπημένη μου ιστορία από τον "μαθητή" του Παπιανθρώπου είναι το "Επίθεση σε όλα τα μέτωπα" ή Αγγλιστί "Ataaaaack!" Τέτοιο γέλιο μιλάμε...!:hahaha:

Posted Image


#29 Leon

Leon

    Manga Oldbie

  • Members
  • 303 posts

Posted 29 May 2008 - 21:25

Πατάς στο Download Torrent. Ξες να κατεβάζεις με τορρεντ έτσι;
Posted Image

#30 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 May 2008 - 23:27

Ναι, βρε, πώς δε ξέρω! Αλλά... αμάαααν... Τέσσερεις ώρες έχει και είναι μόνο 20%!!!:oo:μTorrent.

(To spam κόβεται εδώ, υπόσχεσή!)

Posted Image