Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Καποιος τροπος να καταταξω τα τραγουδια ? ?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 MainGoldDragon

MainGoldDragon

    Anime Lover !

  • Members
  • 8 posts

Posted 25 April 2011 - 16:25

Κάπως πρόσφατα έκανα format στο Laptop μου και τα έχασα όλα, γι' αυτό σκέφτηκα να ξανά κατεβάσω τα τραγούδια άλλα να τα κατατάξω καλύτερα γιατί πριν ήταν σε ένα στιλ:
Τίτλος Anime - Τίτλος τραγουδιού (Opening/ending αριθμός [σαν το MAL {παράδειγμα}] Όνομα Μπάντας/Καλλιτέχνης) για παράδειγμα

Rosario + Vampire Capu2 - DISCOTHEQUE GIRLS (1st opening by Nana Mizuki)

δηλαδή αν θυμάμαι καλά έτσι ήταν.
Αλλά το θέμα είναι ότι βγαίνανε στην σειρά με σχέση το όνομα, εγώ όμως θέλω να βγαίνουν κάπως έτσι:
Όνομα Anime> Αριθμός Σεζόν> Opening> Αριθμό Opening> Ending> Αριθμό Ending> Τίτλος Τραγουδιού.
Άλλα δεν μπορώ να βρω έναν καλό τρόπο πχ. Intro & Outro
αλλά γενικά δεν βγαίνει ωραία, γι αυτό θέλω αν μπορεί κάποιος ή να μου πει έναν ωραίο τρόπο ή άμα θα ήταν καλύτερα να τα έχω όπως πριν, για να έχει και λίγο suspence.
Posted ImagePosted Image

#2 MainGoldDragon

MainGoldDragon

    Anime Lover !

  • Members
  • 8 posts

Posted 25 April 2011 - 23:02

Please, αν κάποιος διάβασε και κατάλαβε το post που έγραψα, να μου απαντήσει οτιδήποτε και να είναι άπλα θέλω να ξεμπερδεύω γρήγορα για να κατεβάσω κι άλλα.
Posted ImagePosted Image

#3 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 02 May 2011 - 22:01

Θα μπορούσες να κάνεις φακέλους με τα ονόματα των σειρών ή των καλλιτεχνών και μέσα τους να βάλεις τα τραγούδια. Μετά μπορείς να τα ταξινομήσεις όπως επιθυμείς. Να γράψεις το όνομα της σειράς κ.λπ.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#4 MainGoldDragon

MainGoldDragon

    Anime Lover !

  • Members
  • 8 posts

Posted 02 May 2011 - 22:30

Ωραια, καλη ιδεα. Αλλα ειναι μερικα Anime που μου αρεσει μονο ενα τραγουδι τους και θα ηταν καπως Lame. Λοιπον, οταν τελιοσω με το Anime που βλεπω και βαριεμαι, θα κατσω και θα κατεβασω τα τραγουδια που θελω και θα τα καταταξω οπωσ ειπες. Εκτος αν γραψει κανενας αλλος με μια καλητερη ιδεα.
:gotit:
Posted ImagePosted Image