Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Eureka Cast Puzzles and stuff


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 12 April 2011 - 17:21

Μερικοί από εσάς ίσως έχουν δει μερικούς από αυτούς τους γρίφους στα ράφια του Public , του Παπασωτηρίου ή και της Κάισσας! Τα Eureca Cast Puzzles είναι μεταλλικοί γρίφοι. Σκοπός είναι αν τους λύσεις και να τους ξαναφτιάξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς!

Cast Puzzles...Since 1983.

Britain in the 19th Century. The nobles and citizens, brimming over with pretentiousness and curiosity is said to have created the boom in puzzles. A great variety of puzzles came to exist during this period, speaking for the times. Among those puzzles, we began to attempt to bring back to life the "Casted Metal Puzzle". The material, die cast zinc, is made by melting and pouring a zinc alloy into a metal mold. Upon its completion after grueling effort, the puzzle series was named the "Cast Puzzles" series. This is due to its manufactoring process name, the die cast method.

The dice indicates the difficulty level:
- Game rank 1 is easy
- Game rank 6 is very hard


Εγώ μέχρι στιγμής έχω λύσει αυτά τα δύο :P


http://www.eureka-puzzle.eu/eureka/index.php?/Cast-Puzzles/Game-Rank-6/Cast-Chain.html

pls λύσεις και τα λοιπά σε Spoiler!

Εσύ Kenny ακόμα Sokoban παίζεις???


Edited by BoredForLife, 13 April 2011 - 17:36.

v4kFmx.png


#2 Jiraiya

Jiraiya

    ビッグブレストジャンキー

  • Members
  • 2,573 posts

Posted 13 April 2011 - 03:09

Έχω λύσει αυτό.

http://www.eureka-puzzle.eu/eureka/index.php?/Cast-Puzzles/Game-Rank-5/Cast-Equa.html

Μου πήρε αρκετές ώρες(2 μέρες νομίζω) και κυριολεκτικά από τη πρώτη μέρα που το χα άλλαξε χρώμα από το πολύ πασπάτεμα.Άσε που τα δάχτυλα μου πονούσαν μετά από το πολύ ζόρισμα να το γυρίζω από εδώ και από εκεί αφού το πάλευα κανά 4ωρο-5ωρο νομίζω.

Τελικά μόλις το έλυσα το ξανάφτιαξα και πήγα να το ξαναλύσω αλλά έκανα μια βλακεία και σκάλωσε και δε ξεσκαλώνει με τίποτα οπότε το παράτησα:madtodeath:

Πάντως αν είχα λεφτά θα τα αγόραζα όλα:hihi2:

Posted Image


#3 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 13 April 2011 - 14:42

Tο συγκεκριμένο το παλέβω τώρα :P Το είχαν δώσει το equa stoν πατέρα μου σε ένα συνέδριο! Tα υπόλειπα είναι από δώρα :P

v4kFmx.png