Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Feel,Pray,Give - Support Japan Music Event την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Dasein


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 CommanderSP

CommanderSP

    under the members command

  • Retired Staff
  • 151 posts

Posted 10 April 2011 - 12:15

Posted Image


Να υπενθυμίσουμε την μουσική βραδιά που γίνεται αυτή την παρασκευή στο Dasein για την συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για τις πληγείσες περιοχές.

Η καταστροφή της 11ης Μαρτίου 2011 από τον σεισμό και το tsunami στο βόρειο Honshu της Ιαπωνίας είχε αποτέλεσμα, μέχρι τώρα, 27000 νεκρούς και αγνοούμενους, καθώς και τουλάχιστον 250000 αστέγους, ενώ ο κίνδυνος εκτεταμένης ραδιενεργής δηλητηρίασης από τους αντιδραστήρες της Fukushima εξακολουθεί να είναι ορατός. Με αφορμή αυτά τα γεγονότα, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια φιλανθρωπική μουσική βραδιά, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα και να αγοραστούν προμήθειες που θα αποσταλούν στην Ιαπωνία κατόπιν συνεννοήσεως με τοπικούς φορείς. Πολλοί ίσως πουν ότι μια μικρή ανεξάρτητη κίνηση δεν θα κάνει τη διαφορά, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούν να το κρίνουν μόνο οι πληγέντες και τα σωστικά συνεργεία. Εμείς απλά ανήκουμε σε ένα ευρύτερο σύνολο ανθρώπων που τρέφει μεγάλη αγάπη και σεβασμό για τον ιαπωνικό πολιτισμό και θέλουμε να το δείξουμε εμπράκτως αυτήν την κρίσιμη ώρα.

Σας περιμένουμε λοιπόν στις 15 Απριλίου στο Da Sein (Σολωμού 12, Εξάρχεια) και ώρα 20:00, όπου θα σας ψυχαγωγήσουν με ιαπωνική μουσική από τα decks οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του indieground radio (Bloody K. KrizD, Mr. Loof, N
8 ), σε συνεργασία με τους Speedgrapher και Kami. Η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν ανήκει στη συνήθη κατηγορία των J-party, αλλά αποτελεί μια έμπρακτη προσευχή για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται αυτή τη στιγμή στην άλλη άκρη του κόσμου.

Η είσοδος είναι 8 ευρώ με μικρή μπύρα ή αναψυκτικό.

Bloody K.
KrizD
Kyoshiro (aka Eclipse)
N8
Speedgrapher

Σχόλια / κουβεντούλα / συζήτηση μπορείτε να κάνετε στο ήδη υπάρχον thread .

Edited by Phantom Duck, 10 April 2011 - 21:28.