Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

A Game of Thrones - the tv series


  • Please log in to reply
1697 replies to this topic

#1681 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 14 May 2019 - 16:18

Το αστείο είναι ότι αυτό που με πείραξε σε αυτό το επεισόδιο δεν είναι τα κλασσικά προβλήματα της σειράς και κυρίως το γράψιμο που εντάξει τα συνηθίσαμε τώρα αλλά οι φωτιές του δράκου που δεν καίγανε αλλά εκρήγνυαν ότι ακουμπούσανε σε βαθμό  που πραγματικά με εκνεύρισε μετά από ένα σημείο.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#1682 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 14 May 2019 - 18:36

τι πιστευω θα γινει στο τελος

 

το αστειο ειναι οτι η σειρα ειναι τοσο προβλέψιμη πλεον που θελω να κανω ένα μικρο rant επειδη σοβαρα πιστευω οτι στο τελος ο jon θα σκοτωσει την dany γιατι είναι ο κλασσικος goody two shoes και επειδή είναι ακριβως αυτό θα αυτοεξοριστεί στο βορα or something επειδή τη σκοτωσε και ετσι είναι το σωστο.

 Μετα επειδή παμε κοντρα στα προγνωστικά αλλα εξακολουθούμε να ειμαστε προβλέψιμοι θα γινει κατι σε φαση

''α οκ δεν παει άλλο 20 χρονια τωρα να γινονται πολεμοι επειδή ο κάθε τρομπας θελει να γινει βασιλιας οποτε θα το γυρισουμε σε εκλογες για το ποιος θα είναι αρχηγος μας'' και θα κανουν προεδρο/βασιλια/αρχηγο καποιον τερμα ακυρο που να πληρει τις προϋποθέσεις και να είναι σημαντικος χαρακτήρας που να εχει επιζησει και να ναι  σχετικα νορμαλ ατομο (σε σχεση με τους αλλους).

Εξαιρουμε τον tyrion γιατι χαζεψε τελευταια και μαλλον του παει πιο πολύ να ναι hand, ο davos οκ είναι γαματος αλλα δεν είναι fit για leader, η sansa την εχουν προετοιμασει για αρχηγο του βορρά ετσι κι αλλιως και θα την αφησουν εκει. η arya ναι μεν ηταν mvp στη προηγουμενη μαχη αλλα δεν θα γινει αρχηγος με τπτ.

οποτε καταληγουμε στο μονο ατομο που μας μενει.

δηλαδή να κανουν βασιλια τον... Bran.

αληθεια δεν μενει καποιος άλλος συμφωνα με αυτό το σεναριο.

θα κανουν και τον sam arch meister γιατι είναι το μονο λογικο, τον tyrion hand, τον davos υπουργο εκει στο συμβουλιο ( γιατι είναι γαματος και εχει δωσει πολλα και πρεπει καπως να αναγνωριστεί η αξια του)

 

α και τον bronn επισης υπουργο στο συμβουλιο γιατι του ταξαν το highgarden .

 

αυτα    


Edited by The Tragic Prince, 14 May 2019 - 18:37.


#1683 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 14 May 2019 - 23:39

Moυ αρεσει παρα πολύ που οι περισσότεροι αν όχι όλοι, απογοητευονται απο τη σειρά για τουs λάθος λόγους. ειναι ο μηνας του ποπ κορν. 

Εγώ από την άλλη οφειλω να ομολογήσω οτι ναι, ήθελα και γω καποια πραγματα να ειναι αλλιώς (όπως όλοι) εκανα προβλέψειs και επεσα εξω (οπως όλοι) αλλά γενικότερα εμεινα ευχαριστημενος για τους εξης λογους:

 

Η σειρά ειχε την ταση να ξεφορτωνεται τους followers wannabe leaders που υπηρχαν εκει μονο και μονο για να προχωρησουν το σεναριο και ειχαν την προσωπικοτητα ενος καλοντυμενου NPC (Rob, Stannis, Night King) 

 

Τrue leaders και indy χαρακτήρες μεναν αρκετά στη σειρά και επηρρέαζαν την πλοκή. Η Σέρσει ηταν απο τις πιο ευχαριστες εκπλήξεις οφειλω να ομολογησω. Δεν τη συμπαθουσα και θεωρουσα οτι θα φυγει νωρις, αλλά τελικά τραβηξε τα περισσοτερα απο καθε αλλο χαρακτηρα ισως και ξαναγεννηθηκε απο τις σταχτεs τις αμετρητες φορες στηριζομενη κυριως στα δικα της ποδια. Απο τους πιο ευφυείς στρατηγικά και ατσαλωμενους ψυχικά χαρακτήρες, οπου ακομα και οι χειρότερες επιλογές της βγαζαν νοημα υπο την εννοια οτι δεν εμπιστευοταν κανενα και προτιμουσε μια δυσκολη μεν, αλλά δική της επιλογή δε, παρα μια ευκολη αλλα που θα στηριζεται σε άλλους. Φοβερός και δυσκολος χαρακτήρας στο παιξιμο.

 

Υπεροχη σκηνοθεσια οσον αφορά τη χειραγωγηση του κοινου σχετικά με τις συμπαθειες και τις αντιπαθειες του.

 

Το Σ8Ε5 εδειξε για πρωτη φορα πόλεμο, και οχι μαχη. Και ηταν οπως επρεπε να ειναι. Oxι gore-ίλα, όχι επικ-ίλα, απλά σκατιλα. 

 

Και για να μην γραφω παλι σεντονια και μου σβηστουνε και θελω να φαω το πληκτρολογιο, όπω εγινε δυο επεισοδια πριν, εγώ ένα πραμα ήθελα: να ζησουν οι τεσσερεις χαρακτηρες που αγαπησα απο την αρχη της σειράς, και έζησαν όλοι: Tyrion, Arya, Brienne, Bronn. Και αργοτερα Σαμ και Νταβος, αλλά οκ αυτοι ειχαν γερο πλοτ αρμορ και φαινοτανε. Οποτε οτι και να γινει τωρα ειμαι οκ. Αν και μυριζομαι πολύ κλάμα να 'ρχεται.

 

Και τωρα επιστρέφω στα pork scrathings μου και θα σας απολαυσω να φρουμαζετε, ειτε γιατι "ειναι προβλεψιμο" ειτε γιατι "οι χαρακτηρες ειναι inconsistent". And somehow this makes sense.  :kakaka:


Edited by Lord Leon, 15 May 2019 - 22:42.

stasou%2520mygdala.jpg


#1684 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 May 2019 - 14:01

Ανήκω κι εγώ σε όσους έχουν απογοητευτεί με την τελευταία σεζόν. Εν τω μεταξύ δεν είχα φοβερές προσδοκίες, δεν είμαι και ο τρελός φαν, έχω δει το κάθε επεισόδιο μια φορά όταν βγήκε, και ως εκεί. Δεν γνωρίζω ούτε από ποιο σημείο και μετά σταματάει η σειρά να ακολουθεί τα βιβλία. Παρ' ολ' αυτά, μου άρεσαν και οι 7 σεζόν σχεδόν εξ  ίσου. Τα πρώτα δύο επεισόδια της 8ης ήταν «ΟΚ», αλλά από το τρίτο και μετά απλά απογοητεύτηκα. Έπρεπε μέσα σε 4 επεισόδια να κλείσουν ένα σωρό plotlines που απλά τρέχουν και δεν προλαβαίνουν. Και εξηγούμαι:

Spoiler:

 

Προφανώς θα δω και το τελευταίο επεισόδιο, γενικά ευχάριστη σειρά είναι ακόμα και τώρα παρά τα όσα της σούρνω, όμως ήλπιζα για κάτι αριστουργηματικό αντί για κάτι «απλά καλό». Και κρατάω μία πισινή για αυτά που είπα. Ίσως να ξεπαστρέψει τους μισούς ήρωες στο τελευταίο επεισόδιο, ποιος ξέρει.


E5VV38U.jpg


#1685 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 20 May 2019 - 05:07

Τελευταιο ευτυχως επεισοδιο Spoiler Alert 

 

Spoiler:
 
Οχι οτι με ενδιαφερει και πολυ αφου αλλωστε δεν παρακολουθουσα τη σειρα αλλα ξερω οτι το τελος των βιβλιων θα μοιαζει με αυτο της σειρας μιας και ο Μαρτιν εχει μιλησει με τους "σεναριογραφους" για να τους δωσει ενα μπουσουλα για το τελος..
 
Οποτε εχοντας διαβασει και αγαπησει τα βιβλια , ελπιζω απλα ΑΝ ποτε τελειωσει και τα αλλα 2 , να μην με προδωσει και δω γραμμενο σαν τελος αυτο που μολις ειδα.. Πιστευω στο ταλεντο του και στη φαντασια του και ΝΑΙ πιστευω ακομα πως καποτε θα τα τελειωσει και θα ζησω για να διαβασω το σωστο τελος που αξιζει σε αυτη τη σειρα!

Edited by aeron, 20 May 2019 - 05:30.

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#1686 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 20 May 2019 - 20:50

 

Τελευταιο ευτυχως επεισοδιο Spoiler Alert 

 

Spoiler:
 
Οχι οτι με ενδιαφερει και πολυ αφου αλλωστε δεν παρακολουθουσα τη σειρα αλλα ξερω οτι το τελος των βιβλιων θα μοιαζει με αυτο της σειρας μιας και ο Μαρτιν εχει μιλησει με τους "σεναριογραφους" για να τους δωσει ενα μπουσουλα για το τελος..
 
Οποτε εχοντας διαβασει και αγαπησει τα βιβλια , ελπιζω απλα ΑΝ ποτε τελειωσει και τα αλλα 2 , να μην με προδωσει και δω γραμμενο σαν τελος αυτο που μολις ειδα.. Πιστευω στο ταλεντο του και στη φαντασια του και ΝΑΙ πιστευω ακομα πως καποτε θα τα τελειωσει και θα ζησω για να διαβασω το σωστο τελος που αξιζει σε αυτη τη σειρα!

 

 

 

Πέστα ντε. Εχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για αυτή τη σειρά οπότε γενικά δε με νοιάζει εδω και καιρό, αλλά και πάλι...


My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#1687 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 20 May 2019 - 21:01

Την έκραξα τη σειρά χωρίς έλεος, όμως το τελευταίο επεισόδιο μου άρεσε πολύ, το ομολογώ :P. Ωραίο τέλος, χωρίς πολλά πολλά. Αν είχε και καλύτερη δομή το πώς φτάσαμε ως εδώ θα ήταν τέλεια, όμως το τέλος σαν τέλος, νομίζω ήταν ικανοποιητικό. Μάλλον δούλεψαν πολύ το συγκεκριμένο σημείο και ξεχάστηκαν στη μέση.


E5VV38U.jpg


#1688 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 21 May 2019 - 09:20

Και το μεγάλο ερώτημα είναι ...

 

Spoiler:

 

Ευτυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ και ευτυχώς δηλαδή γιατί έσωσε κάτι από το Jon snow τον χαρακτήρα.

 

Μου αρέσει που τον στείλανε στο τοίχος, εκεί που έκανε τις μεγαλύτερες αλητείες του, ~wink wink sex in a cave!

 

Τέσπα, γενικά για τελευταίο επεισόδιο δεν ήταν κακό, ειδικά σε σχέση με τα προηγούμενα.

Πιστεύω πως το backlash θα επηρεάσει τα υπόλοιπα βιβλία, οπότε μάλλον το τέλος θα είναι διαφορετικό.


rsrGbGx.gif

#1689 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 21 May 2019 - 09:42

βλεπω μια αυξανομενη ταση hate στο ιντερνετ για το game of thrones μετα το τελος του και πραγματικα ο μονος λογος που βρισκω να γινεται ολο αυτο ειναι γιατι δεν εκπληρωσε σχεδον κανενα απο τα fan theorys που κυκλοφορουσαν τοσα χρονια στο ιντερνετ..........

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.....!!!!

Ναι 7η-8η σεζον το ετρεξαν..
ναι ηθελε κανονικες τουλαχιστων 10αρες σεζον και οχι 8 και 6 επεισοδιων
ναι το character development τοσα χρονια πηγε λιγο στο βροντο σε καποιους
ναι το HBO ηθελε 10 σεζον και η D&D θελανε να πανε στο star wars francise και το εγραψαν λιγο γρηγορα

αλλα....

μιλαμε για μια τελευταια σεζον σειρας που σχεδον καθε καρε ειναι ενα γαμημενος πινακας ζωφραφικης απο κινηματογραφηση και φωτογραφια...
Μουσικα ηταν ντυμενο Α.ΨΟ.ΓΑ!!!
Οι ερμηνειες τον ηθοποιων σχεδον τελειες.
Και το τελος του για εμενα προσωπικα ηταν αρκετα καλο.....βιαστικο?ΝΑΙ!κακο?ΟΧΙ!


Στο τελος τηε ημερας η σεζον δεν ειναι κακη(ουτε αριστουργημα)θα μπορουσαν να κανουν καλυτερα πολλα,αλλα ολο αυτο το hate εγινε γιατι πολυ απλα κατουρησε στα μουτρα ολους αυτους που θελανε σαπουνοπερα τυπου μπρουσκο και οχι Game of thrones και τους εκνευρισε..
ποτε δεν καταλαβα γιατι το 'ειμαστε η φαν και πρεπει να μας ακουν και πρε....ΟΟΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙΙ....O GRR MARTIN ειχα ενα πλανο στο μυαλο του απο την αρχη και ετσι θα τελειωνε...αυτο το εχει πει..το τελος ειναι αυτο το πως θα φτασει σε αυτο στα βιβλια σαφως και θα ειναι ποιο περιεκτικο και περισσοτερο πληρες απο αυτο που ειδαμε στην σειρα αλλα το arc τον χαρακτηρων στο τελος θα ειναι ιδιο..


Και για οσους πουν για αναπαντητα ερωτηματα τυπου

Spoiler:


εχουμε μια prequel σειρα που ερχεται και απο οτι διαβασα και μια που θα ειναι μετα και θα ακολουθει καποιον βασικο χαρακτητα...κοινως θα την αρμεξουν την αγελαδα και οσο Hate και να φανε παλι θα τα δουμε σχεδον ολοι...

 


                                                                       


#1690 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 21 May 2019 - 09:59

Βασικά να συμφωνήσω, δεν καταλαβαίνω το hate, επίσης όσοι περίμενα ότι θα τελείωσε με γάμο η φάση νομίζω ότι βλέπανε κάποια άλλη σειρά.

Από την φάση στο καρθ που σκότωσε όλους του ευγενείς φαινόταν ότι κάποια στιγμή θα το χανε. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΝΤΕΝΕΡΥΣ.

Ρε μετά την 1η σεζόν απλά μου σπαγε τα νεύρα.

 

Νομίζω το μεγαλύτερο hate θα μπορούσα να το δικαιολογήσω για τον Jon που τον κάνανε ντολμά μετά την νεκρανάσταση.


rsrGbGx.gif

#1691 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 21 May 2019 - 16:49

Λες και τον καφέ;

 

τι πιστευω θα γινει στο τελος

 

το αστειο ειναι οτι η σειρα ειναι τοσο προβλέψιμη πλεον που θελω να κανω ένα μικρο rant επειδη σοβαρα πιστευω οτι στο τελος ο jon θα σκοτωσει την dany γιατι είναι ο κλασσικος goody two shoes και επειδή είναι ακριβως αυτό θα αυτοεξοριστεί στο βορα or something επειδή τη σκοτωσε και ετσι είναι το σωστο.

 Μετα επειδή παμε κοντρα στα προγνωστικά αλλα εξακολουθούμε να ειμαστε προβλέψιμοι θα γινει κατι σε φαση

''α οκ δεν παει άλλο 20 χρονια τωρα να γινονται πολεμοι επειδή ο κάθε τρομπας θελει να γινει βασιλιας οποτε θα το γυρισουμε σε εκλογες για το ποιος θα είναι αρχηγος μας'' και θα κανουν προεδρο/βασιλια/αρχηγο καποιον τερμα ακυρο που να πληρει τις προϋποθέσεις και να είναι σημαντικος χαρακτήρας που να εχει επιζησει και να ναι  σχετικα νορμαλ ατομο (σε σχεση με τους αλλους).

Εξαιρουμε τον tyrion γιατι χαζεψε τελευταια και μαλλον του παει πιο πολύ να ναι hand, ο davos οκ είναι γαματος αλλα δεν είναι fit για leader, η sansa την εχουν προετοιμασει για αρχηγο του βορρά ετσι κι αλλιως και θα την αφησουν εκει. η arya ναι μεν ηταν mvp στη προηγουμενη μαχη αλλα δεν θα γινει αρχηγος με τπτ.

οποτε καταληγουμε στο μονο ατομο που μας μενει.

δηλαδή να κανουν βασιλια τον... Bran.

αληθεια δεν μενει καποιος άλλος συμφωνα με αυτό το σεναριο.

θα κανουν και τον sam arch meister γιατι είναι το μονο λογικο, τον tyrion hand, τον davos υπουργο εκει στο συμβουλιο ( γιατι είναι γαματος και εχει δωσει πολλα και πρεπει καπως να αναγνωριστεί η αξια του)

 

α και τον bronn επισης υπουργο στο συμβουλιο γιατι του ταξαν το highgarden .

 

αυτα    


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#1692 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 23 May 2019 - 16:16

Τον Γκριζοσκώληκα δύσκολο να τον σκότωναν, θα εξεγείρονταν οι στρατιώτες του και άιντε να τους ηρεμήσεις μετά. Για τον ίδιο λόγο δεν σκότωσε και ο Γκριζοσκώληκας τους Τζον και Τιριον.

Λίγη διπλωματία δεν βλάπτει μετά από τόσους θανάτους.

Την Ντανι δεν σταμάτησα ποτέ να την συμπαθώ, παρέμεινε συνεπής στο χαρακτήρα της από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήθελε να ζουν οι άνθρωποι όπως αυτοί στα χιόνια, χωρίς λόρδους και οίκους. Κι αν επέλεγαν οι πληβείοι να παραμείνουν υπόδουλοι, τους έκαιγε μαζί με τους δυνάστες τους.



#1693 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 06 June 2019 - 07:31

Απογοήτευση τελικά, φαντάζομαι ότι ήταν πιο αφοσιωμένοι στη σειρά θα απογοητεύτηκαν διπλά. Δεν είχα διαβάσει και το post του tragic prince, θα γλίτωνα μερικές ώρες από τη ζωή μου, θα έβλεπα τίποτα άλλο. Αδέξιο γράψιμο γενικά, φαινόταν και από τους διαλόγους, φάνηκε ότι ήθελαν να το κλείσουν απλώς για να το κλείσουν. Στεναχωρήθηκα λίγο για τους ηθοποιούς που έφαγαν τόσα χρόνια από τη ζωή τους για να φτάσουν σε αυτό το τέλος.


ySss0UF.jpg


#1694 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 30 September 2019 - 06:14

Το τελείωσα και εγώ λοιπόν, με τους...δικούς μου ρυθμούς, και ειλικρινά, δεν απογοητεύτηκα από το τέλος.

Δεν θέλω να πω πολλά, απλά πιστεύω ότι το Game of Thrones είχε τελειώσει εδώ και χρόνια, είχε εκτροχιαστεί τόσο πολύ ως σειρά και οι πατάτες ερχόντουσαν η μία μετά την άλλη, οπότε δεν πιστεύω ότι είχαν τις δυνατότητες να το κλείσουν καλύτερα. Οι D&D και ίσως ο Martin είχαν αποδείξει προ πολλού πόσο δειλοί πραγματικά είναι, και πως όλες οι "απρόβλεπτες, σοκαριστικές" σκηνές που είχαμε δει τόσο καιρό δεν αποτελούσαν παρά ένα άλλωθι για μια συμβατική ιστορία, καθώς είναι εμφανές πως είχε αποφασιστεί προ πολλού (ελπίζω όχι από τον Martin) πώς περίπου θα τελείωνε, για αυτό και οι χαρακτήρες που πέθαιναν πέθαιναν και οι χαρακτήρες που έζησαν έζησαν (ή αναστήθηκαν lol). Το Game of Thrones δεν είναι ένα σκληρό. ρεαλίστικό low fantasy δράμα γκρίζας ηθικής και καλλιτεχνικής πρωτοτυπίας. Είναι ένα τυπικό power fantasy με άχρηστο plate armor και ανίκητο plot armor που κατάφερε να αποκτήσει ένα τόσο μεγάλο και ως εκ τούτου αναπόφευκτα ηλίθιο fanbase που ό,τι και να του παρουσίαζαν δεν θα ήταν ικανοποιημένο. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι δεδομένου του τραγικού εκτροχιασμού που πήρε η σειρά από την 6η σεζόν και μετά, το τέλος ήταν αρκετά γενναίο συγκριτικά με τις πιο προβλέψιμες (εκτός αν είσαι ο Tragic Prince) εκδοχές του.

 

Spoiler:

O6rrvsU.jpg


#1695 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 30 September 2019 - 08:55

Θα συμφωνήσω στα περισσότερα αλλά δυστυχώς ναι, το κοινό από τα video που είδα μετά το τέλος της σειράς περίμενε happy ending που για μέσα φαινόταν απίθανο.

Δεν πειράζει, εμπρός για νέες ήττες για νέες συντριβές στην νέα prequel σειρά. Βέβαια νομίζω ότι δεν θα πιάσει, το got απλά από ένα σημείο το έβλεπε ο κόσμος για να δει τι θα γίνει στο τέλος.

Τώρα άντε πάλι τα ίδια. Καλύτερα να άφηναν το franchise να κάνει το κύκλο aka να βγουν όλα τα βιβλία και μετά να κάνουν νέες σειρές.


rsrGbGx.gif