Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

A Game of Thrones - the tv series


  • Please log in to reply
1697 replies to this topic

#1696 Scorpion

Scorpion

    Anime Professional

  • Members
  • 629 posts

Posted 30 September 2019 - 20:38

Θα συμφωνήσω στα περισσότερα αλλά δυστυχώς ναι, το κοινό από τα video που είδα μετά το τέλος της σειράς περίμενε happy ending που για μέσα φαινόταν απίθανο.

Δεν πειράζει, εμπρός για νέες ήττες για νέες συντριβές στην νέα prequel σειρά. Βέβαια νομίζω ότι δεν θα πιάσει, το got απλά από ένα σημείο το έβλεπε ο κόσμος για να δει τι θα γίνει στο τέλος.

Τώρα άντε πάλι τα ίδια. Καλύτερα να άφηναν το franchise να κάνει το κύκλο aka να βγουν όλα τα βιβλία και μετά να κάνουν νέες σειρές.

Αρχικά να δηλώσω και γω οτί είμαι άπειρα απογοητευμένος όχι τόσο πολύ με το τέλος αυτό καθέ αυτο ,σε καμια περιπτωση happy ending στο ASOIF,αλλά με το πόσο απότομα φτάσαμε σε αυτό.

Spoiler:

 

Αυτό που λες περί ολοκλήρωσης franchise   κ μετα adaption ,είναι πράγματι το θεωρητικά σωστο.Αλλά πες με απαισιόδοξο, δεν πιστεύω πως ο τύπος θα τελειώσει το στορι .Αρχίκα το dance with dragons βγήκε το 2011, το winds of winter ακομα δεν έχει release date και για το dream of spring ας μην μιλησουμε καν, and Martin is not getting any younger.Αρνούμαι να τον αποκαλέσω τεμπέλη βέβαια, όταν ο τύπος βγάζει 700 σελίδες βιβλίο για τους targaryen, απλά υποθέτω οτι υπάρχει καποιο κόλλημα στο main storyline.

 

Οπότε δεδομένης αυτής της αργοπορίας φαντάζει λογικό οτι δεν περίμεναν να τελειώσει το franchise.Το προβλημα θεωρω ειναι οι D & D και οποιοσδήποτε άλλος συμφώνησε οι 2 τελευταίες σεζον να έχουν τόσο λίγα επεισόδια.Κάπου ειχα διαβάσει ότι τους δώσαν 10 επς και είπαν οτί 6 αρκόυν..Για μένα χρειαζόντουσαν πολλά περισσότερα.

 

Μία μάχη που δεν φαίνεται,νερφ και μετα μπουστ δρακων ,μία τσαντίλα απ το πουθένα,εκρήξεις,100 επαναλήψεις των φράσεων "I don't want it","She is my queen",μια Σέρσι χωρίς ατάκες και ένας καφές στάρμπακς στο γουίντερφελ δεν συντελλόυν σε μια καλή τελευταια σεζον.Απλα κρίμα..


Edited by Scorpion, 30 September 2019 - 20:44.


#1697 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 01 October 2019 - 20:38

Αρνούμαι να τον αποκαλέσω τεμπέλη βέβαια, όταν ο τύπος βγάζει 700 σελίδες βιβλίο για τους targaryen, απλά υποθέτω οτι υπάρχει καποιο κόλλημα στο main storyline.

 

 

1.Γαμάτο βιβλίο. Το διαβάζω αυτή τη στιγμή. Είναι απίστευτο το πόσο ανεξάντλητη είναι η φαντασία του τύπου και πόση η λεπτομέρεια που περιβάλλει τον κόσμο του.

2.The Meereenese knot.

 

Εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος. Μπορεί οι τελευταίες σεζόν να  ήταν μέτριες αλλά η σειρά, πέρα από το ό,τι είχε αλησμόνητες σκηνές, memes, φάση και συζητήσεις στο internet, μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για να βγούν και άλλες fantasy σειρές, έστω προσπαθώντας να μιμηθούν την αναμφίβολη επιτυχία του. Ήδη έρχονται The Witcher, His Dark Materials και Lotr. Εξάλλου, το κανονικό ASOIAF είναι η σειρά των βιβλίων και μόνο. Ούτε εγώ πιστεύω πως θα τα τελειώσει, αλλά το επόμενο βιβλίο, τι στο καλό, θα προλάβει να το βγάλει.

 

PS.

Spoiler:


#1698 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 02 October 2019 - 01:16

1.Γαμάτο βιβλίο. Το διαβάζω αυτή τη στιγμή. Είναι απίστευτο το πόσο ανεξάντλητη είναι η φαντασία του τύπου και πόση η λεπτομέρεια που περιβάλλει τον κόσμο του.

Ειναι οντως εξαιρετικο βιβλιο και αυτο οπως και τα περισσοτερα που εχει γραψει .(Τα ταξιδια του Ταφ ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου βιβλια εβερ και το συνιστω οπωσδηποτε!)

Πιστευω ομως πως το γεγονος οτι ειναι τοσο καλογραμμενα τα βιβλια ειναι και ενας απο τους βασικους λογους που η απογοητευση ηταν μεγαλη οσον αφορα την τελευταια σεζον και καποιες απο τις προηγουμενες αφου παρα πολλα πραγματα ειναι αλλ' αντ' αλλων.. Ο ιδιος ο Μαρτιν ειχε πει οτι οι διαφορες ειναι μεγαλες και οτι αυτο δν ειναι και απαραιτητα καλο.. Ειδικα η τελευταια σεζον βεβαια ηταν αρκετα πεσμενη και σε ποιοτητα αλλα κυριως στο σεναριο..

Ελπιζω ομως οντως να εχει ανεβασει τον πηχη και να προσπαθησουν οι υπολοιποι για καλυτερες παραγωγες.

 

 

Ήδη έρχονται The Witcher, His Dark Materials και Lotr. 

 Το ποσο περιμενω το His Dark Materials δεν φανταζεσαι!!  :kyaaa: Ειναι ενα υπεροχο βιβλιο και η ταινια ηταν ο τι χειροτερο εχω δει.. Το τρειλερ της σειρας ομως δειχνει οτι παει για καλο adaptation και θα σκασω απο την αναμονη!!!!


tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...