Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Δίσκοι-Απογοήτευση


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#31 Ptomahawk

Ptomahawk

    Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

  • Members
  • 700 posts

Posted 19 April 2011 - 01:15

Fear Factory - Archetype

Είχα αγοράσει την digipack με το dvd. Το άκουσα 1, το άκουσα 2, το άκουσα 3 και αυτό ήταν.
Ευτυχώς δν μπήκα στον κόπο να αγοράσω το έκτρωμα που ονομάζεται Transgression.
Posted Image

#32 Yurishizu

Yurishizu

    Anime Newbie

  • Members
  • 36 posts

Posted 19 April 2011 - 23:01

καλά το Transgression συμφωνώ ότι ήταν πατάτα, το Archetype δεν ήταν και τόσο άσχημο όμως, θυμάμαι ξεχώριζα κομμάτια σαν το "Act of God" και "Bite the Hand That Bleeds"...

και να προσθέσω ότι οι Nightwish πέθαναν στο Once, και με το πασίγνωστο "Wish I Had an Angel" που το ξέρει μέχρι και η κουτσή Μαρία πλέον που το παίζει μεταλλού!

#33 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 20 April 2011 - 10:56

και να προσθέσω ότι οι Nightwish πέθαναν στο Once, και με το πασίγνωστο "Wish I Had an Angel" που το ξέρει μέχρι και η κουτσή Μαρία πλέον που το παίζει μεταλλού!


Θα διαφωίσω με το οτι πέθαναν εκεί καθώς το i wish i had an angel και γενικά κομμάτια απο εκεί και πέρα είναι καλα....αλλά φυσικά θα συμφωνήσω με το δεύτερο.... Γιατι αμα το πάμε έτσι οι metallica πέθαναν στο black album...Aw wait.....They did. Anyway:hot:

Άγόρασα πρόσφατα το final frontier των maiden.... δεν θα το έλεγα και απογοήτευση αλλά περίμενα κάτι καλύτερο.... ειδικά άμα είναι ο τελευταίος τους δίσκος που λένε , αν και δεν νομίζω...

v4kFmx.png