Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Zetsuen No Tempest

Shounen Fantasy Drama Magic Magical Trees muh revenge

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 23 March 2011 - 13:15

Zetsuen No Tempest | The bast of Tempest

zetsuen-no-tempest-1255285.jpg


Όταν η οικογένεια του Mahiro δολοφονείται, ο ίδιος εξαφανίζεται. Χωρίς να έχει μάθει νέα του φίλου του για καιρό, ο Yoshino συναντάει μια μυστηριώδη γυναίκα κατά την επίσκεψή του στον οικογενειακό τάφο της οικογένειας του Mahiro. Με την απειλή όπλου του κάνει ερωτήσεις για τον φίλο του λέγοντας του πως ο Mahiro έχει εμπλακεί με υποθέσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο το ανθρώπινο είδος, αφού τα δύο μέρη που επισκέφτηκε χτυπήθηκαν από επιδημία, και είναι καταζητούμενος της Ιαπωνικής κυβέρνησης.

Εκείνη τη στιγμή (τυχαία πάντα) εμφανίζεται ο Mahiro, που σώζει τον φίλο του από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε. Του εξηγεί γιατί είχε εξαφανιστεί όλο αυτό το διάστημα και πως πλέον είναι βοηθός μάγισσας. Η Hakaze, αρχηγός μιας φατρίας μάγων που μετά από προδοσία κατέληξε σε ένα έρημο νησί, είχε βρει τρόπο να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο και έκλεισε μια συμφωνία με τον Mahiro.

Ο ίδιος θα την βοηθήσει να σταματήσει ‘Τα τρία δέντρα της ζωής’ που προσπαθεί να φέρει στην επιφάνεια η οικογένεια της και σύμφωνα με εκείνη θα καταστρέψουν τον κόσμο κι εκείνη θα τον βοηθήσει να βρει τους δολοφόνους της οικογένεια του. O Yoshino ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος σε μια απίθανη κατάσταση, όπου η μαγεία μπορεί να σου δοθεί αρκεί να πληρώσεις το κατάλληλο αντίτιμο.

Όλα όμως ανατρέπονται όταν έρχονται σε επαφή με τον αντίπαλο, αφού τελικά η διαφορές του καλού με του κακού είναι μικρές, αποστάσεις διαφορετικών χρονικών στιγμών μπορούν να γεφυρωθούν, προσωπικοί λόγοι μπαίνουν πάνω απ’ όλα και όλα είναι δυνατά με τη μαγεία.


Από τους:
Shirodaira Kyou (Spiral Alive, Record of the Fallen Vampire) - Story
Saizaki Ren (Roll, Akira Amano's former assistant ~ Varia Arc) - Story & Art


Genres: Action, Magic, Shounen


Edited by Kai, 16 September 2013 - 08:52.

ySss0UF.jpg


#2 Napster

Napster

    \ [T] /

  • Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 March 2011 - 16:01

Ιου! ~_~ Μονο 9 chapters εχουν μεταφραστει μεχρι τωρα δυστηχως... Κριμα που δεν μεταφραζουν γρηγορα τα chapters γιατι το Tempest ειναι παρα πολυ ωραιο manga. Ειδικα τα τελευταια 2-3 chapters ηταν παρα πολυ ωραια. :8):
Αμα ειχε καλυτερα backgrounds το manga, τοτε θα ηταν τουμπανο αλλα και παλι τα σπαει.
Και να μην ξεχασω τον cool πρωταγωνιστη, τον Mahiro.:tensai:

#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 23 March 2011 - 22:09

Ναι, στα τελευταία είχε αρκετές ανατροπές

Αυτός ο άτιμος ο Mahiro και την ψυχή της μάνας του θα πουλούσε αν μπορούσε για να πάρει αυτό που θέλει
Spoiler:


Πάντως αυτό με τα backgrounds το έχει διορθώσει κάπως στα τελευταία. Αν συνεχίσει να προσθέτει το σχέδιο θα είναι τέλειο.

ySss0UF.jpg


#4 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 25 April 2011 - 22:05

Spoiler: 10

ySss0UF.jpg


#5 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 May 2012 - 20:33

Σαν σειρά έχει φάση, έχει ωραίο concept και αγωνία σε κάποια σημεία. Mε ξενίζει αρκετά ο και καλά chaotic neutral χαρακτήρας του Mahiro όμως

Spoiler: up to date




Also tagged with one or more of these keywords: Shounen, Fantasy, Drama, Magic, Magical Trees, muh revenge