Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Προβολή 28/03/2011 Trigun Badlands Rumble - Ένας Ύμνος στον Ειρηνισμό


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 23 March 2011 - 00:42

Posted Image


Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στην Λιβύη, δεν θέλουμε να πάρουμε καμία θέση αναφορικά με τα γεγονότα αυτά καθεαυτά, απλά θέλουμε να τονίσουμε ότι και οι αντάρτες, και οι άνθρωποι του Καντάφι και οι δυνάμεις των ηνωμένων εθνών (που διαθέτουν και Έλληνες στρατιώτες), όλοι αυτοί που θεωρούνται αναλώσιμοι από τους ανωτέρους τους, πολλοί έχουν οικογένειες που τους περιμένουν να γυρίσουν, παιδιά που αύριο θα πάρουν και αυτά το νόμο στα χέρια τους εκδικώμενοι το θάνατο των πατέρων τους, αρκετοί ίσως να μην γνωρίζουν καν τους λόγους των εχθροπραξιών και για άλλη μία φορά θα χυθεί αίμα για την επίτευξη διαφόρων συμφερόντων που καμία σχέση δεν έχουν με τις ιδεολογίες αυτής της σύρραξης.


Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Πιστεύουμε ότι αν πολλοί πιστέψουν σε μία ειρηνική επίλυση της κατάστασης, τότε θα ξεκινήσουν να το απαιτούν ξεκινώντας από τον νέο αυτό κόσμο που λέγεται Internet. Η βία πάντα φέρνει βία και πρέπει επιτέλους να μάθουμε ότι η μη χρήση δύναμης, είναι πολύ μεγαλύτερη δύναμη.

Trigun Badlands Rumble [2010]


Vash The Stampede. Αποκαλώντας τον "Ανθρώπινο Τυφώνα" είναι ο πιο επικηρυγμένος άνθρωπος στον κόσμο, ένας άνθρωπος με τρομακτικές ιδιότητες στην χρήση όπλων και διαθέτει υπεράνθρωπα αντανακλαστικά. Όμως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγει κάθε μορφή βίας, ακόμα και εάν κινδυνεύσει η ίδια του η ζωή όπως προδίδει το γεμάτο ουλές σώμα του. Ένας πραγματικός ειρηνιστής με εξωπραγματικές δυνάμεις σε έναν κόσμο όπου κλέφτες γίνονται επιφανείς πολίτες και ιδεαλιστές βρίσκονται για πάντα κυνηγημένοι από τους σερίφηδες ενός άδικου κόσμου.

Video από την σειρά Trigun [1998]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IJKIioN1MXI[/youtube]


Facebook Event


Η συγκεκριμένη ταινία τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης λόγω της θεματολογίας της, αλλά και το πόσο επίκαιρη είναι λόγω των διεθνών εξελίξεων. Σας περιμένουμε όλους στην προβολή στο Dasein στις 20:00, για μία προβολή που ελπίζουμε να είναι ξεχωριστή και να θέσει ένα λιθαράκι σκέψης σε όσους την παρακολουθήσουν. Το thread για τις προβολές υπενθυμίζουμε πως βρίσκεται εδώ :thatsit:.

Edited by CommanderSP, 23 March 2011 - 11:34.

E5VV38U.jpg


#2 CommanderSP

CommanderSP

    under the members command

  • Retired Staff
  • 151 posts

Posted 23 March 2011 - 18:57

Καλησπέρα και από μένα, εκτός από τον επίκαιρο χαρακτήρα της ταινίας, είπαμε για πρώτη φορά να δοκιμάσουμε να χρησιμοποιήσουμε και το Facebook σαν τρόπο ενημέρωσης των προβολών. Παραπάνω θα βρείτε έναν σύνδεσμο σε ένα public event οπότε όσοι έχετε λογαριασμό μπορείτε να το κάνετε share στην δική σας σελίδα για να ενημερωθούν τυχόν ενδιαφερόμενοι. Θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε στο μέλλον στην δημιουργία ενός group προβολών εάν υπάρξει ανταπόκριση από αυτό το κανάλι επικοινωνίας.

Σας περιμένουμε τη Δευτέρα λοιπόν για κουβεντούλα και Trigun.


CSP