Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Steins;Gate


  • Please log in to reply
313 replies to this topic

#301 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 20 April 2018 - 02:08

Είδα τα δύο πρώτα του zero. Τούτουρού!

Spoiler:

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#302 Utaku

Utaku

    Tuturuu!!!

  • Members
  • 166 posts

Posted 21 April 2018 - 21:29

Είδα κι εγώ τα 2 πρώτα επεισόδια!!!

 

Spoiler:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μου είχαν λείψει όλοι! Η πρώτη είναι από τις αγαπημένες μου σειρές, αλλά το καλό είναι ότι την είδα μονοκοπανιά, ενώ τώρα προβλέπω μεγάλο ζόρι και δεν ξέρω αν θα το αντέξω.

Γενικά την περίμενα καιρό τη σειρά, ήλπιζα να βγει από τότε που κυκλοφόρησε το παιχνίδι και έχω υψηλές προσδοκίες.

Υ.Γ.: Οι σκηνές που μιλάνε αγγλικά είναι απλά ανεκτίμητης αξίας :Blissfull:


tumblr-static-1ngsil503zesk8s48o480gsg0-
...My anime, manga and dorama lists!!!


#303 Takasugi

Takasugi

    The Night Owl

  • Members
  • 40 posts

Posted 22 April 2018 - 00:55

Το πολυ δημοφιλες στη δυση anime που λεγεται Steins Gate ηταν αρκετο καιρο στη λιστα μου "plan to watch". Την Σειρα την παρακολουθησα προσφατα για πρωτη φορα, με πολυ αργο ρυθμο  στην αρχη και την υποθεση να ξεδιπλωνετε με καθε νεο επεισοδιο.  :benkyou: 

 

Στην αρχη νομιζα οτι οι χαρακτηρες ηταν ολοι παρανοικοι, κανενας στοχος/κανενας σκοπος και περιεργες  προσωπικοτητες για τις οποιες δεν καταλαβαινες τι ρολο ειχανε στη σειρα. :golgo: 

Το μονο που με κρατουσε απο το να τα παρατησω,  ηταν οτι κατι "παιζει" με το χρονο και οντως στη συνεχεια δεν με απογοητευσε. :thatsit: 

 

Αρκετα καλη σειρα αλλα κατα τη δικη μου αποψη Overated.Θα δω σιγουρα το pre-sequel :drink: 


Edited by Takasugi, 22 April 2018 - 01:01.


#304 AliceChan

AliceChan

    超平和バスターズ UωU

  • Members
  • 125 posts

Posted 22 April 2018 - 11:34

Δεν ξερω γιατι θεωρειτε τοοοοοοσο υπεροχη σειρα απο πολους...ηταν καλη δεν λεω αλλα εχει τοσα κακα μεροι (ενοχλιτικοι χαρακτηρες,παρα πολυ slow paced με αχρηστες σκηνες...κυριολεκτικα ηθελα να συγκεντρωθω για να την δω κ καθε τρεις κ λιγο ειχε βλακιες.Η Kurisu δεν υποφερετε,η τουτουρου στον κοσμο της,ο kyoma τρωει τα παντα στα μουτρα...στην θεση του θα αυτοκτονουσα).Ισως να μου αρεσε πιο πολυ αν οι χαρακτηρες δεν ηταν τα πιο ενοχλητικα στερεοτυπα σειρων που υπαρχουν.Για τον ιδιο λογο που νευριαζω με τα περισσοτερα shonen δεν μπορεσα να το απολαυσω ιδιαιτερα, ελπιζω να ειναι καλυτερο το zero σε θεματα pacing.

 

 

Επισης οι σκηνη που η Kurisu λεει την ατακα του Kyoma ηταν οτι πιο cringy εχω δει σε ανιμε τον τελευταιο χρονο


Edited by AliceChan, 22 April 2018 - 11:37.

320?cb=20161114052234


#305 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 22 April 2018 - 11:55

Οι χαρακτήρες ειναι οντως πολυ στερεοτυπικοι, αλλα ειναι στερεοτυπικοι done right ((και μην τολμησεις να ξαναμιλησεις ασχημα για την αγάπη μου Kurisu!)). Μπορεις να δεις ποσο πιο περα ειναι αν εξαιρεσεις τα κλασσικα tsundere, deredere, αγαπη για eroge κλπ και θα καταλαβεις ποσο βαθος εχουν στην πραγματικοτητα. Στο visual novel υποθέτω γινεται και καλύτερα (δεν εχω δει το ανιμε). Αυτος ειναι και ο σκοπος τους κατ' εμε. Απλα γίνεται μια βασικη διαφοροποίηση των χαρακτήρων και ειναι ο καθενας τους μοναδικος, καθως υπαρχει και το χιουμορ που κρυβεται σε τετοιες σκηνες.

Το ανιμε ηταν ενα adaptation του παιχνιδιου, και τα visual novel φημιζονται για το slow pace, το οποιο προσφερει την τελεια ισορροπία μεταξύ δρασης, character development, καλυτερη εικονα για τον κοσμο στο οποιον εχει χτιστεί αυτο το universe και φυσικά αστειες καταστασεις. Το slow pace δεν θα επρεπε να αντιμετωπιζεται αναγκαια ως κατι αρνητικο. Επιπλεον, το slow pacing σε συγκεκριμενα σημεια του παιχνιδιού απλα σε βοηθαει να καταλαβεις ποσο τραγικα ειναι τα πράγματα και ποσο υποφερει ο Okabe (το ονομα του δεν ειναι Kyoma).

Παντως, ο βασικος λογος που αγαπάμε steins;gate ειναι η ιστορια. Ειναι τοσο γεμάτη, τοσο ευφυης, τοσο εθιστική ΚΑΙ ρεαλιστική που απλως σε τραβαει μεσα στον κόσμο του S;G :) Οι χαρακτήρες, ο τροπος που αλληλεπιδρουν και η σχεση τους με την ιστορια ειναι απλως δεμενα μεταξυ τους υπερβολικά καλα. I can tell that το σεναριο πρέπει να τους ειχε παρει αρκετα χρονια.

Η σκηνη με την Kurisu να μιλάει τα chuunibyou του Kyoma υποτίθεται οτι επρεπε να ειναι cringy, αρα τα καταφεραν βλεπω xD
Τα αγγλικα του Kyoma ο,τι καλυτερο παντως xDD

Επισης, γελασα στο "η τουτουρου" xD Ετσι θα τη φωναζω και εγω τωρα, της πάει βασικα.


In conclusion, παιξε το παιχνιδι κι αν δεν σου αρέσει, τι να σου πω xD Το θεμα ειναι να εκτιμησεις το ποσο πραγματικά υποφέρει ο Okabe (και οχι, δεν θα αυτοκτονουσε με τίποτα, απλα σκεψου όλα οσα εχει να κανει για να σωσει τους φίλους του και να διορθώσει τα λαθη που εκανε).

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#306 AliceChan

AliceChan

    超平和バスターズ UωU

  • Members
  • 125 posts

Posted 22 April 2018 - 13:27

Εγω μιλαω για το ανιμε απο το παιχνιδι δεν εχω ιδεα.Εξακολουθω να πιστευω οτι οι χαρακτηρες περα απο τον Kyoma (ξερω οτι τον δεν τον λενε ετσι αλλα δεν θυμομουν το κανονικο του ονομα) δεν ειναι ουτε ρεαλιστικη ουτε ωραιοι αλλα απλα ενοχλητικη.Ειδικα στο τελος που η Suzuha ειπε πως δεν θα αποκαλυψει το ποια θα γινει η γυναικα του super hax0r ημουν σιγουρος οτι θα ειναι ή η Faris ή η τουτουρου (για να το κραταει μυστικο πιστεψα οτι θα ηταν καποια που γνωριζαμε) και απογοητευτικα...τα αστεια που γινοντε στη σειρα με ελαχιστες εξερεσεις ειναι κατα την γνωμη μου ελεηνα (εκτος απο τα cringy που κανει ο Okabe :) )...ποτε δεν καταλαβα τις σκηνες που ενας χαρακτηρας βλεπει καποια γυμνη/την ωρα που κανει μπανιο/αλαζει ρουχα κλπ και καθετε σαν βλακας κ κοιταει μεχρι να τον πει pervert η τυπισα (που και αυτο ειναι τερμα ηλιθιο κατα την γνωμη μου).Απο το πολυ κραξιμο φενετε σαν να μισω την σειρα αλλα δεν ειναι ετσι απλα λεω οτι δεν την θεωρω οσο καλη οσο την παρουσιαζουν, ειναι πολυ overrated και οι tsunder-ιες της Kurisu δεν βοηθανε (sorry Angel.tze)
 


320?cb=20161114052234


#307 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 22 April 2018 - 15:24

ποτε δεν καταλαβα τις σκηνες που ενας χαρακτηρας βλεπει καποια γυμνη/την ωρα που κανει μπανιο/αλαζει ρουχα κλπ και καθετε σαν βλακας κ κοιταει μεχρι να τον πει pervert η τυπισα (που και αυτο ειναι τερμα ηλιθιο κατα την γνωμη μου)

Αυτο το αποκαλουμε fanservice και ειναι κάτι που απλα το αγνοείς στην παρούσα φαση. Να εβλεπες ομως αν ειχες καμια waifu (πχ Kurisu που ήταν και στην σκηνη) πώς θα την απολαμβανες εκεινη τη σκηνη xD

Oh well, αν το χιουμορ wasn't your cup of tea, τι να κανουμε. Αφαιρει οντως από την εμπειρία σου αν ειναι έτσι και είναι κριμα. Πχ εβαλα έναν φιλο να δει assassination classroom και το χιουμορ του δεν του αρεσε και γι αυτό το απολαυσε και λιγότερο.

Οσον αφορα τη γυναίκα του Daru, δεν γνωριζω ποια ειναι αλλα νομίζω πως είναι οντως η Faris.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#308 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 22 April 2018 - 16:46

Το έργο το κουβαλάει ο Okarin. Αν δεν περνάει το δράμα του, το έργο δεν θα αρέσει. Ομολογουμένως ο πλέον καλογραμμένος εκεί μέσα. Είχε την τύχη το προσωπικό του αρκ που κινεί την πλοκή να είναι ανθρώπινο, και το σημαντικότερο, να δημιουργεί συναισθήματα συμπόνιας προς το άτομο του.

 

Αν και παλαιότερα μου άρεσε ιδιαίτερα ολόκληρο το έργο, τείνω να συμφωνήσω με την AliceChan πως πάσχει υπερβολικά στους χαρακτήρες και την otaku νοοτροπία. Πάντως με τίποτα δεν θα έλεγα πως νιώθω cringe για την Kurisu. Για την Faris και τον Daru σίγουρα, αλλά η κοκκινομάλλα πρωταγωνίστρια είναι από τους πιο ρεαλιστικούς tsun χαρακτήρες εκεί έξω. Δεν έχετε νιώσει Taiga από Toradora και Rin από Fate Stay Night μου φαίνεται. Χώρια τα περί waifu, συμφωνώ με την άποψη του Angel πως η συγκεκριμένη έχει βάθος και ξεφεύγει από τα στερεότυπο.

Επίσης, κάτι που πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό. Με εξαίρεση τον Okarin, όλοι οι υπόλοιποι υπόκεινται διαγραφή οποιασδήποτε ανάπτυξης χαρακτήρα που είχαν. Άρα, είναι που είναι μονοδιάστατοι στερεοτυπικοί, είναι και κολλημένοι σε έναν φαύλο κύκλο από πάνω.

 

Για το κωμικό στοιχείο, εεεε, όπως είπα, κάποιος που έχει κουραστεί από το συγκεκριμένο χιούμορ δεν θα του κάτσει καλά. Όταν το είχα δει παλιά μου άρεσε σαν ξεκούραση από τα βαριά κομμάτια της πλοκής, τώρα στο zero με ενοχλεί.

 

Πάντως το έργο είναι πολύ ψαγμένο στην θεματολογία του και αυτός είναι ένας από τους λόγους που είχε τόσο πέρασει. Όλα τα σημεία που αφορούν τις χρονομηχανές και τα ταξίδια στον χρόνο, τις θεωρίες συνωμοσίας και το τεχνολογικό geek κομμάτι είναι άρτια δομημένα. Πίσω από την otaku βιτρίνα κρύβεται ένας πανέξυπνος στην κατασκευή του σκελετός.


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#309 AliceChan

AliceChan

    超平和バスターズ UωU

  • Members
  • 125 posts

Posted 22 April 2018 - 20:18

Angel.tze η συζιγος του Daru ειναι μια τελειως ασχετη κ αυτο με χαλασε ηθελα να ηταν η Faris ( μαρεσει που το ειχα κ σιγουρακι :( ).Συμφωνο οτι ειναι ψαγμενο στην θεματολογια οντας φαν της κουλτουρας περι John Titor πριν δω την σειρα.Μαλον αυτο που με χαλασε στην σειρα ειναι οτι ειχα τρελες προσδοκιες απο τα οσα ακουγοντε γιαυτην αλιως μια χαρα θα την απολαμβανα.Επισης (μαλον το καταλαβατε) η μονη tsundere που μπορω να ανεχτω ειναι η Senjogahara


320?cb=20161114052234


#310 Takasugi

Takasugi

    The Night Owl

  • Members
  • 40 posts

Posted 23 April 2018 - 20:28

Steins;Gate 0

Δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιος που λατρεψε τη 1η σεζον και να μην του αρεσει το Steins;Gate 0.  :yahoo: 

Ενθουσιαστηκα απο το πρωτο επεισοδιο, σαν sequel το θεωρω πιο δυναμικο απο το prequel. Ελπιζω να συνεχισει ετσι μεχρι το τελος. :if: 

Mayo onesan~ = Μαγιονεζα; :hahaha: ...  :frozen: 

 

 

  • Πιστευετε οτι το Steins;Gate 0 θα ειναι καλυτερο;
  • Btw υπαρχει ηδη το Amadeus App 

Edited by Takasugi, 23 April 2018 - 20:50.


#311 AliceChan

AliceChan

    超平和バスターズ UωU

  • Members
  • 125 posts

Posted 24 April 2018 - 14:41

Νομιζω οτι θα ειαι καλυτερο


Το Amadeus App ειναι pocket tsundere η κατι τετοιο?νοπ ευχαριστω


320?cb=20161114052234


#312 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 08 May 2018 - 15:37

https://store.steampowered.com/app/825630/STEINSGATE_0/

Σε τρεις ώρες περίπου, θα βγει το zero επιτέλους σε port για PC. Άντε να δούμε τι θα δούμε.

Edited by Angel.tze, 08 May 2018 - 15:37.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#313 Emiya

Emiya

    Anime Fan

  • Members
  • 175 posts

Posted 08 May 2018 - 17:18

Δε μου αρεσε ο τροπος που λεει αυτο το "του-του-ρου" στο zero.Ειναι καπως ρομποτικο,σα να αισθανεται αβολα αυτη που λεει τα λογια.Οπως οταν εχει καποιος κοινο μπροστα του για πρωτη και του κοβονται τα ποδια.



#314 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 13 May 2018 - 21:26

3-5.

Spoiler:


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018