Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Mahou Shoujo Madoka Magika


  • Please log in to reply
331 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 05:03

Mahou Shoujo Madoka Magika

魔法少女まどか★マギカ

Posted Image

Πρόκειται για το νεότερο πόνημα της SHAFT το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται χτές στην Ιαπωνία. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 12 επεισόδια.

Having a loving family, close friends, experiencing times of joy and times of sadness. These are the things that make up an ordinary life.

Kaname Madoka is a normal 2nd year middle-schoolgirl who lives such an ordinary life. Until, that is, a strange encounter occurs. She does not know if this encounter is coincidence, or the vagaries of fate, but two things are certain...

This is the moment when her destiny changes...



Κοινώς ανάθεμα και αν καταλαβαίνω τι έχει η SHAFT στο μυαλό της με αυτό το anime. Στην σκηνοθεσία εντούτοις βλέπω τον πολυαγαπημένο Αkiyuki Shinbo, στο σενάριο και την σύνθεση της σειράς τον συγγραφέα του Requiem of the Phantom Gen Urobuchi και γενικότερα στον τεχνικό τομέα φαίνεται να έχει δοθεί μεγάλη προσοχή, οπότε αν μη τι άλλο θα κάνω τον σταυρο μου και μια ματιά θα την ρίξω.
To πρώτο επεισόδιο υποτιτλίστηκε ήδη από τα γνωστά trolls του fansubbing -[gg] in case you didn't get it-. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα την ντροπάρουν στη μέση όπως συνηθίζουν.

*Please God don't let SHAFT follow MADHOUSE's example >^<*


Opening Theme: "Connect (コネクト)" by ClariS

Ending Theme: "Magia" by Kalafina


~trailer~

Youtube Video


~Anidb~
~ANN~
~Official Site~

Posted Image






#2 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 10:19

Closet moefags, rejoice! Επιτέλους μπορείτε να παραδεχτείτε στην παρέα σας ότι σας αρέσει ένα mahou shoujo! Είναι της SHAFT, οπότε κανείς δε μπορεί να σας πει το παραμικρό!

Σοβαρά τώρα (αν και δεν έκανα εντελώς πλάκα... :Ρ), το πρώτο επεισόδιο, όσον αφορά το σενάριο, ήταν τελείως generic mahou shoujo. Η σκηνοθεσία ήταν πιο ρεαλιστική από άλλες σειρές του είδους, και γενικά το επεισόδιο ήταν κάπως αργό και στόχευε περισσότερο στην εξοικείωση με τους χαρακτήρες και το setting. Είναι επομένως νωρίς για να πούμε οτιδήποτε, αλλά δε θα παραξενευόμουν ακόμα κι αν το γυρίσουν σε σφαγή. Το σηκώνει δηλαδή το κλίμα λίγο.

Πάντως το επεισόδιο το έβγαλαν και οι Nutbladder, είναι κι αυτοί μια επιλογή για όσους μισούν τα troll!

#3 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 12:30

LEAVE GG ALOOOOOOOOOOOOOONE!! :nanana:
Αφού την αγαπάνε τη Shaft, οι πιθανότητες να το dropparoun δεν είναι και τόσο τεράστιες!
/fangirl

Όσων αφορά το anime τώρα, δεν με νοιάζει η υπόθεση, δεν με νοιάζουν οι χαρακτήρες, ούτε η παρουσία ή έλλειψη fanservice. Και μόνο που το κάνει η Shaft θα δω τα πρώτα επεισόδια, και μετά θα αρχίσουν να μετράνε τα υπόλοιπα.

Δημοσιευμένη  εικόνα


#4 alxdjo

alxdjo

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 12:52

Εγω τωρα το κατεβαζω.Σε γενικες γραμμες εμεινα ευχαριστημενος με το προηγουμενο εργο της Shaft (Yet the town turns) αρα με τραβαει λιγο το στουντιο.Θα δειξει στην πορεια αν θα ειναι η οχι καλο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#5 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 13:22

Φαίνεται υπερβολικά cute, θα δω το πρώτο επισόδειο για τα lulz, άλλωστε είμαι out and proud moefag :hihi2:

Αν και κατά πάσα πιθανότητα θα φάει drop αλλά ποτέ δεν ξέρεις, εδώ έχουμε δει άλλα και άλλα :P

xbJ3b2w.jpeg


#6 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 15:14

Μου αρεσε αρκετα.Kαι βασικος λογος αυτου ειναι οτι πραγματικα δεν μπορω να καταληξω που θα το παει απο το πρωτο επ.

Αρχισε με αθωο homey slice of life που ηταν ισως και το καλυτερο μερος του επεισοδιου.Πολυ συμπαθητικη σαν οικογενεια.Αν και η νοικοκυρα μπαμπας και businesswoman μαμα μπορει να εξελιχθει σε angsty plot device στο μελλον.

Μετα το πηγε σε τυπικο run of the mill school life.Εκει μετρια πραγματα.Καλα που ηταν η δασκαλα με τις σαπιες παρομοιωσεις της και τις ερωτικες απογοητευσεις της γιατι οι σκηνες *new transfer student perfect at everything κλπ* τις εχουμε δει ενα καρο φορες.Also oι φατσες που επαιρνε η μελαχρινη στον διαδρομο ηταν σαν να σου ελεγε "this show is more serious than it looks".

Ε και στο τελος αν και ειχα αναμεικτα συναισθηματα για το χαζο/μοε/φαντασυ που επροκειτω να δω με αποζημιωσε με το creepiness του και τα shaft-o κολπα.Αρκετα παρανοικος κοσμος,συνοδευομενος απο ενα πολυ καλο ost επισης.Τα μουστακια με τα δοντια ηταν γαματα.

Γενικοτερα μια χαρα το συνολικο αποτελεσμα.Ελπιζω και εγω σε μια απροβλεπτη και οσο το δυνατον πιο disturbing συνεχεια.Oταν ειχε ανακοινωθει περιμενα κατι που δεν θα παιρνει καθολου στα στα σοβαρα τον εαυτο του αν θελει να ειναι watchable αλλα ισως το Madoka μπορει να διαψευσει

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hanzo: 07 Ιανουάριος 2011 - 15:20

Δημοσιευμένη  εικόνα


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#7 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 17:33

Το 1o επεισόδιο ήταν ως επί το πλείστον βαρετό μέχρι αηδίας. Κλασσικό και κλισεδιάρικο, με την κακή έννοια, mahou shoujo, με school life σκηνές που έχουμε δει εκατό φορές, με αντιδράσεις για μπάτσες από τους βασικούς χαρακτήρες.

Η Madoka ούτε καν σου μένει ως χαρακτήρας, είναι απλά το άδειο χαρτί για να εγγραφεί πάνω της ο θεατής και να μπει στον κόσμο της σειράς. Άοσμη, άχρωμη και μέχρι στιγμής χωρίς προσωπικότητα.
Οι γονείς της μοιάζουν και σε εμφάνιση, και σε συμπεριφορά σα να είναι 17χρονα (το πολύ) και ο τρόπος που παρουσιάζεται η οικογένειά τους είναι ένα ό,τιναναι-τραλαρι-τραλαρο.
Η δασκάλα ήταν κλασσική και-καλά-χύμα-στο-κύμα φιγούρα, το new girl ήταν super duper wow perfect σε όλα, όπως ήλπιζα να μη γίνει.
Κοινώς βαρετό, βαρετό, ΒΑΡΕΤΟ.

Περίμενα να δω κανά αστειάκι, καμιά shafto-trollia, αλλά τελικά τίποτα.
Δεν περίμενα η Shaft να φτιάξει mahou shoujo στα σοβαρά. Βλέποντάς το πραγματικά ένιωθα ότι το κοινό του είναι μόνο κοριτσάκια 10-12 χρονών και ήμουν έτοιμη να το dropparw πριν το τέλος του επεισοδίου.

Ήρθε όμως ευτυχώς προς το τέλος μια τοσοδούλα δόση ψυχεδέλειας που μου αφήνει κάποιες μικροσκοπικές ελπίδες για το μέλλον. Μακάρι να μας το γυρίσει και να γίνει μια πιο "διαταραγμένη" εκδοχή ενός mahou shoujo. Μακάρι.... Δεν το πολυκόβω όμως.

Δημοσιευμένη  εικόνα


#8 Azathoth

Azathoth

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 17:43

well, είμαι shaft fanboy, μου αρέσουνε τα mahou shojo οποτε περιμένω πολλά από αυτή τη σειρά. το πρώτο επεισόδιο με ευχαρίστησε ιδιαίτερος αν και ακόμα είναι νωρίς για να κρίνω το αν τελικά είναι αριστούργημα η απλά ευχάριστο. το animation όπως πάντα κορυφαίο, το σχέδιο δεν ήτανε δυσάρεστο, μου άρεσαν τα χρώματα που βάλανε και ειδικά τα ματια αλλα το σχέδιο του προσώπου με ψιλόαηδίασε για κάποιο λόγο. από story άρχισε όπως τα περισσότερα mahou shojo αρκετά ευχάριστα χωρίς βεβαια να γίνει κάτι το συνταρακτικό.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.


#9 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2011 - 00:10

Το τσεκαρα λιγο γιατι ειδα στο trailer ποιες θα φτιαξουν τη μουσικη της σειρας. Η αληθεια ειναι πως δεν πολυπαω το συνδυασμο loli-moe-mahou shoujo-school οποτε μαλλον θα το παρατησω αργοτερα, αλλα μου αρεσαν παρα πολυ τα γραφικα προς το τελος ενω τα ost ηταν αψογα :awww:. Εχω αχτι να ακουσω και το ending της σειρας που δεν επαιξε στο πρωτο επεισοδιο :unlucky:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#10 Putin

Putin

    Swee

  • Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 13:09

Κλισέ κορμός, ευτυχώς όχι ιδιαίτερα βαρετό για ongoing μέχρι τώρα, και animation μαγκιές που φωνάζουν Shaft από μακρυά.
Αν όντως το στόρυ ξεφύγει όπως το animation, πολύ πιθανόν να έχουμε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.
Ελπίζω να συνεχίσει τουλάχιστον μέτρια, έτσι ώστε να μην το παρατήσω χάνοντας το eye-candy.

HnH5aB0.jpg


#11 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2011 - 22:01

Ψιλοβαρετο, αλλα δε περιμενα κατι διαφορετικο.Αν δεν ειχε τις ωραιες σκηνες στο τελος θα το droppara :(

Θα το συνεχισω atm, αλλα δε νομιζω να φτασω μακρια.

qzMHWHd.png


#12 eyl

eyl

    Elite Yuri Lover

  • Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 00:04

μ'αρέσει το soundtrack που χρησιμοποιούν (η yuki έκανε κ παλι το θαύμα της, κ το έχω πάθει να κολλάω σε σειρά κυρίως για το soundtrack).

μ'αρέσουν επίσης οι σουρεαλ σκηνές που πολεμούν τις μάγισσες.

αυτά είναι τα + του anime. τους χαρακτήρες τους έχω ξαναδεί, περιμένω μπας κ δείξει κάτι διαφορετικό.
Δημοσιευμένη  εικόνα
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#13 Azathoth

Azathoth

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2011 - 11:26

τέλειο soundtrack, τέλειο animation, τέλειο σχέδιο, τέλειο στυλ. όλα τέλεια. όπως πάντα η shaft πάει για άλλο ένα δεκάρι. το δεύτερο επεισόδιο με ευχαρίστησε παρα πολύ και συνεχίζει γενικά όπως θα ήθελα

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.


#14 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2011 - 03:30

Oh Fuck...
Aρχισαν τα οργανα λοιπον και θα παρει τα πανω τoυ αυτο οπως το κοβω.

επ.3:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hanzo: 21 Ιανουάριος 2011 - 03:38

Δημοσιευμένη  εικόνα


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#15 Daz

Daz

    私は新幹線になりたい

  • Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2011 - 09:53

is it me or is this a lot like black rock shooter

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.