Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!


  • Please log in to reply
6130 replies to this topic

#6046 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 19 July 2020 - 22:25

Τι παίζει με re:zero season 2? Το έχεις τσεκάρει? Άκουσα ότι ξεκίνησε καλά.


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#6047 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 20 July 2020 - 14:57

Το πρωτο που ειδα μονο ειναι σαν να μην περασε μια μερα. Το εχουν πιασει απο εκει που τελειωσε και φαινεται να πηγαινει καλα μεχρι τωρα. Το pace ειναι οκ ακομα και το σχεδιο δεν το εχουν πειραξει πολυ οποτε και οπτικα το αποτελεσμα ειναι μια χαρα. Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι καλα θα τα παμε και αυτη τη σεζον!!


tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#6048 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 20 July 2020 - 17:02

Το Re;Zero δεν με ελκύει τόσο, αλλά δεδομένου ότι δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερα καλύτερο, ίσως το δοκιμάσω.

 

Γενικά αν εξαιρέσουμε το SAO που το περίμενα να βγει, δεν πήρε το μάτι μου κάτι πολύ καλό. Ξεκίνησα να βλέπω και το Lapis Re:Lights, όχι γιατί είναι καλό (ένα μάτσο χάλι είναι), αλλά γιατί σε ένα επίπεδο, θα ήθελα να ήταν καλό!


phmava.php

#6049 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 20 July 2020 - 18:29

Post removed, συνεχίζετε με το τι βλέπετε αυτό το καιρό.
rsrGbGx.gif

#6050 Emiya

Emiya

    Anime Fan

  • Members
  • 175 posts

Posted 21 July 2020 - 15:48

Μερικά που ξεκίνησα

Kenja no Mago απλό και περιεκτικό με αρκετό fan service. Είναί η ιδιά ιστοριά που διαβασά σε ένα βιβλιό, το The beginning after the end, και είπα να το δω. Ανάμιξει από μαγικά και όπλα.

 

Kekkai sensen ωραιά αρχή. Είναι σαν τα mainstream αλλά δεν είναι 1000 επεισοδία xD

 

Ingress πάλι ωραία αρχή αλλά είναι αστυνομικό με υπερφυσικό. Δε μου αρέσει λίγο οπτικά που είναι 3D;...ψηφιακό;...δεν είμαι σιγουρός πως λέγεται...

 

High score girl λαίδη και ο αλήτης μου θύμισε ala gaming+anime editon

 

dash kappei το ανέβασαν στη ιστοσελιδά που βλέπω anime και είπα να το δω. To έδειχναν στη τηλεόραση παλιά. Είχε περισσότερη πλάκα που το βλεπα τότε πρώτη φορά.

 



#6051 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 23 July 2020 - 14:00

Βλέπω Gibiate, να το δείτε κι εσείς.

 

Spoiler:

 

Το δεύτερο επεισόδιο το στερέωσε ως το μόνο anime που είναι άξιο παρακολούθησης για τη θερινή σαιζόν.



#6052 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 July 2020 - 14:05

Αφού παίρνει approve από σένα είμαστε σε καλό δρόμο.
rsrGbGx.gif

#6053 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 26 July 2020 - 22:23

Είχα αρχίσει πριν από χρόνια τη σειρά και την είχα αφήσει, την ξανάπιασα από την αρχή και τελείωα επιτέλους το Gatchaman crowds του Kenji Nakamura. Καλή σειρά, αλλά αν είναι κάτι που αξίζει ν' αναφέρω είναι η κόλαση των σκηνοθετικών credits της, που στο δεύτερο μισό της σειράς ξεφεύγει και καταλήγει με 6 storyboarders και 9, εννιά, ΕΝΝΙΑ episode directors για το τελευταίο επεισόδιο. Αυτά τα νούμερα για storyboard παραπέμπουν σε ταινία δύο ωρών με καλό καταμερισμό εργασίας και όχι σε τηλεοπτικό 20λεπτο επεισόδιο, ενώ οι 9 episode directors είναι απλά αστρονομικό...



#6054 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 July 2020 - 21:41

Λαγουδένια Πολιτεία στα Ιαπωνικά. Junichi Sato σκηνοθεσία, και οι χαρακτήρες είναι αξιολάτρευτοι!



#6055 november27

november27

    Anime Newbie

  • Members
  • 35 posts

Posted 30 July 2020 - 11:47

Χωρίς βέβαια να έχω δοκιμάσει όλες τις σειρές, η αίσθηση που έχω μέχρι στιγμής είναι ότι αυτή η season φαίνεται μάπα. Αν κάποιος έχει τσεκάρει κάποια σειρά και πιστεύει ότι αξίζει ας κάνει thread

 
 
Φιλέ λόγο των καθυστερήσεων που είχαν αρκετές σειρές να βγούν ,εξαιτίας covid , εγώ μετράω 6 αρκετά καλές σειρές και συνολικά 13 που βλέπονται(αναλόγος και τα γούστα) .... εν ολίγης χαμός
 

Το Re;Zero δεν με ελκύει τόσο, αλλά δεδομένου ότι δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερα καλύτερο, ίσως το δοκιμάσω.

Γενικά αν εξαιρέσουμε το SAO που το περίμενα να βγει, δεν πήρε το μάτι μου κάτι πολύ καλό. Ξεκίνησα να βλέπω και το Lapis Re:Lights, όχι γιατί είναι καλό (ένα μάτσο χάλι είναι), αλλά γιατί σε ένα επίπεδο, θα ήθελα να ήταν καλό!


Άμα δεν έχεις δει την πρώτη Season σε ζηλεύω, το συγκεκριμένο είναι κατα την γνώμη μου απ'τα καλύτερα isekai anime ή στην χειρότερη το λές καλό .

 

 

Currently watching :

 

Enen no Shouboutai S2 ---> Κάθε επεισόδιο μου δίνει την αίσθηση πως κρατάει μισή ώρα, ο λόγος είναι πως σε αντίθεση με τα περισσότερα ανιμε που νιώθεις πως δίνουν μάχη για να βγάλουν 20 λεπτά ΚΑΛΟ υλικό.Aυτή η σειρά το κάνει άνετα σε όλα τα επεισόδια τις με αποτέλεσμα να νιώθεις πως βλέπεις μεγαλύτερο επεισόδιο.Προσωπικά την λέω την καλύτερη current airing σειρά.

 

Sword Art Online: Alicization - War of Underworld --> Ίσως έπρεπε να το βάλω στις classic series.. με χαλάει που ,ως τώρα , το "hype up"  ,αν υπάρχει  κρατάει 2-3max λεπτά και το υπολοιπό επεισόδιο είναι ψιλό βαρετό/slow .

 

Re:Zero S2 ---> Απλά ενδιαφέρον , δεν ξέρω τι να περιμένω ,είναι ένα απ'τα anime που δεν μπορώ να προβλέψω σχεδόν καθόλου τι θα γίνει σε κάθε επόμενο επεισόδιο

 

The God of High School --> Καλό animation και αρκετά καλές σκηνές μάχης, ουσιαστικά μόνο ξύλο στα πρώτα 4 επεισόδια και μοιάζει πως έτσι θα πηγαίνει .

 

Deca-Dence  --> Περίεργο αλλά εδιαφέρον ( το 2ο επεισόδιο ΠΟΛΥ περίεργο ) , έχει προοπτικές αλλά είναι νωρίς για να πει κανείς αν αξίζει ή όχι

 

No Guns Life --> Βλέπετε , το story δεν με έχει τρελάνει αλλά μου αρέσει το animation και ο mc είναι παλικάρι

 

Ahiru no Sora --> ΜπασκετοΑνιμε , το βάζω στην κατήγορία ψιλό βλέπετε , έχει τρομακτικά αργό ρυθμό πχ ένα practice game κράτησε 7 επεισόδια ..

 

 

Classic Series:

One Piece

Boruto

Black Clover

 

 

 

 

"Almost" Very Boring Series:( τα "βλέπω" πηδώντας δευτερόλεπτα )

Toaru Kagaku no Railgun

Yahari Ore no Seishun S3

Fruits Basket

 

Αυτά για τώρα...



#6056 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 04 August 2020 - 23:26

Δεν έχω ιδέα ποιό είναι το τελευταίο που είχα ποστάρει οτι είδα, πάντως τέλειωσα επιτέλους το Aura Battler Dunbine του Yoshiyuki Tomino (δημιουργό του gundam)

Εν μέρη isekai, εν μέρη fantasy, κ εν μέρη mecha. K ενώ η συνταγή είναι γιάμι, το execution είναι πολύ αδύναμο, με τρομερά προβλήματα pacing και ανούσιων και χιλιοεπαναλαμβανόμενων σκηνών. Κρίμα γιατί αν κόβανε καμμιά 20ριά επεισόδια και το μαζεύανε κάπως καλύτερα θα ήταν αρκετά καλή σειρά. Για το τέλος έχω να πω οτι χαχαχα όσοι ξέρουν τον Tomino ξέρουν και τι να περιμένουν.
Απ τα quirk της σειράς είναι τα οτι ναναι όνοματα χαρακτήρων, όπως Keen Kiss, Shott Weapon, Marvel Frozen κ.α.
Πάντως αν πάντα θέλατε να δείτε insectoid looking mecha σε ένα τυπικό fantasy κόσμο με fairies ε, δεν υπάρχουν κ πολλές επιλογές. Επίσης οι φανατικοί οπαδοί Tomino (όπως ο υπογραφών) θα το δουν μάλλον ούτως η άλλως.

Μαζί είδα και το ova, New Story of Aura Battler Dunbine (also known as The Tale of Neo Byston Well)
3 ova 700 χρόνια μετά τα γεγονότα της σειράς, ανούσιο σχεδόν plotwise αλλά με πολύ δυνατό visual design, αλλά ταυτόχρονα πολύ stiff animation. Ε άμα είδες ρε φίλε τα 49 επεισόδια της σειράς δε θα μασήσεις μπροστά σε 3.

Μετά από αυτό το μαραθώνιο ήθελα κάτι πιό μικρό και μαζεμένο, και με κίνητρο οτι θέλω να παίξω στο εγγύς μέλλον το super robot taisen X, άρα θέλω να δω όλες τις σειρές που περιλαμβάνει, έκατσα κ είδα το Buddy Complex. Τίποτα groundbreaking, αλλά περιέργως τα CGI ήταν πολύ καλοφτιαγμένα, και η ιστορία τσουλάει χωρίς να κουράσει, και θα έλεγα οτι βλέπεται πολύ εύκολα. Ναι ξέρω, είδα σειρά που είναι νεότερη από τα 80ιζ, παίζει να έχω πυρετό ;p


EDIT:

Το έψαξα και δεν είχα αναφέρει άλλα 2 που είδα πρίν, αν δεν κάνω λάθος.

Πρώτα έχουμε κ λέμε, Gundam G no Reconguista. Του γνωστού άγνωστου Tomino, πρόκειτε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη σφαίρα των Gundam, αν και όχι στο Universal Century continuity δυστυχώς (η ευτυχώς, δεν είμαι σίγουρος...)
Αλλη μια σειρά με προβλήματα pacing, η συγκεκριμένη με το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα από το Dunbine, τρέχει ξέφρενα και δεν προλαβαίνεις πολλές φορές να χωνέψεις τι ακριβώς γίνεται και γιατί, παρά μόνο να πατήσεις pause και κάτσεις και το ψάξεις. Το αποτέλεσμα είναι οτι συχνά οι χαρακτήρες φαίνονται σχιζοφρενικοί και χωρίς clear motivations. H ιστορία, άν καταφέρεις να την συνδέσεις στην πληρότητα της είναι αρκετά καλή, το ανιμέισιο αν και μοντέρνο έχει πινελιές νοσταλγικές και είναι αρκετά δυνατό. 26 επεισόδια που αν μη τι άλλο δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς. Εκτός κ αν βαριέσαι να συνδέεις συνέχεια το πάζλ ;p
O ίδιος ο Tomino απογοητεύτικε από το reception και τα reactions και πόσο μπερδεμένος ήταν ο κόσμος και είναι στη διαδικασία αναδημιουργίας του υπο τη μορφή 3ων ταινιών. Αν και δε βλέπω συνήθως compilation movies, στην περίπτωση του Tomino κ ειδικά του Reconguista νομίζω οτι επιβάλλεται.


Μετά απ' αυτό το τρεχουλητό χωρίς τέλος, έπεσα πάλι σε σειρά με pacing problems. Αυτή τη φορά το πρόβλημα ήταν ενα τεράστιο filler arc το οποίο ήταν εμβόλιμο, κ αν θυμάμαι καλά έγινε από το studio χωρίς την ανάμιξη η τη συγκατάβαση, και παρά τις ενστάσεις του δημιουργού.
Μιλάω φυσικά για το Fushigi no Umi no Nadia, aka Nadia: The Secret of Blue Water, του εξίσου γνωστού άγνωστου Hideaki Anno βασισμένο με ιδιαίτερα ιαπωνικό τρόπο στο μυθιστόρημα  20 000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα, του πολυαγαπημένου (μου) Ιουλίου Βερν. Εδώ έχουμε ένα perfect storm, με ένα κλούβιο αυγό στη μέση. Εξαιρετικό visual design κ ανιμέισιον, αλλά στο φίλλερ πέρνει χοντρή κάτω βόλτα. Πολύ ενδιαφέρουσα και καλά δομημένη ιστορία, που είναι σα ντόνατ, με ένα τεράστειο ανούσιο κενό στη μέση. Εξαιρετικά αξιαγάπητοι χαρακτήρες, εκτός από όταν είναι σα να τους γράφει άσχετος (γιατί αυτό συμβαίνει). Γενικά πάντως το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους τους αρέσει η περιπέτεια, και μια μίξη ιστορικου steampunk με αναχρονιστικά πράγματα.
Απλά υπόψη, έχει ένα μικρό βάλτο στη μέση. Προσωπικά δε με χάλασε τόσο πολύ το φίλερ, αλλα your mileage may vary που λένε και στο χωριό της γιαγιάς μου.

Spoiler:


Edited by MoRmEnGiL, 04 August 2020 - 23:56.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#6057 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 August 2020 - 14:50

Ο Go Nagai εκτός από τα γνωστά του Getter Robo, violent Jack, cutie honey, Devilman-Lady, έκανε και ένα manga για κορίτσια, το majokko tickle. Είπα να το δω, γιατί προβλήθηκε από την τοει την ίδια χρονιά με την akage no Anne, αλλά τελικά έμεινε στην αφάνεια,παρότι μεταγλωττιστηκε και αυτό.

Πριν είδα την Corrector Yui. Αρκετά ενδιαφέρουσα σειρά αλλά ατύχησε να είναι από τις ακυρωθεισες της Viz που χώρια τα άλλα της δωσαν και άνω των 13 ενώ ειναι το πολύ για άνω των 7.φρικαραν με τις μεταμορφωσεις.

Πολύ καλή και η σειρά 3 σωματοφυλακες, αυτή που ο αραμις είναι γυναίκα. Άφθονη περιπέτεια και δράση και 2 φορές σακατευουν την κονστανς για να χάσει και να ξαναβρεί τη μνήμη της, ενώ η μιλεντη και ο μάσκας είναι τέλειοι.

#6058 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 31 August 2020 - 11:35

 
 
Φιλέ λόγο των καθυστερήσεων που είχαν αρκετές σειρές να βγούν ,εξαιτίας covid , εγώ μετράω 6 αρκετά καλές σειρές και συνολικά 13 που βλέπονται(αναλόγος και τα γούστα) .... εν ολίγης χαμός


 

Deca-Dence  --> Περίεργο αλλά εδιαφέρον ( το 2ο επεισόδιο ΠΟΛΥ περίεργο ) , έχει προοπτικές αλλά είναι νωρίς για να πει κανείς αν αξίζει ή όχι

 

 

 

 

 

 

 

 

Περίεργο όντως.

2nd episode

Spoiler:


Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#6059 november27

november27

    Anime Newbie

  • Members
  • 35 posts

Posted 04 September 2020 - 14:03

Περίεργο όντως.
2nd episode

Spoiler:

Απ'ότι έχω καταλάβει

Spoiler:

 

Πολύ δυνατά προχωράνε τα εξής:

Re zero 2

Enen no Shouboutai

God of High School

 

Ξεκίνησα και το appare ranman αλλά κ'αυτό μέτριο το λέω ( για να περνά η ώρα βλέπετε)

Αρκετά(ως πολύ) ευχάριστο ήταν το Great Pretender , βλέπετε πολύ εύκολα και παρόμοιο δεν θυμάμαι να έχω δεί.

 

 



#6060 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 06 September 2020 - 14:52

Απ'ότι έχω καταλάβει

Spoiler:

Επεισόδιο 8

Spoiler:
 


Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ