Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!


  • Please log in to reply
6130 replies to this topic

#5956 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2019 - 21:16

Είδα τα πρώτα 6-7 επεισόδια από το Shoujo Kageki Revue Starlight. I really wanted to like it.. Αλλά απλά δεν παλεύονταν: ήταν ένα συνονθύλευμα από tropes forcefully put together. Είναι λες και αυτοί που το φτιάξανε, είχανε μια λίστα με κουτάκια που έπρεπε να εκπληρωθούν, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια να κάνουν μια ιστορία που βγάζει νόημα ή ενα character development που στέκει.


phmava.php

#5957 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2019 - 22:06

Τελείωσα το Hanebado αφού το είχα αφήσει κάπου στα μισά. Γενικά καλούτσικη προσπάθεια, είχε κάποιες καλές στιγμές σκηνοθετικά και το animation ειδικά στα τελευταία ήταν αρκετά καλό αλλά η πρωταγωνιστρια ήταν αρκετά κουραστική στο θέμα με την μητέρα της και συνολικά το καστ ήταν λίγο αδιάφορο. Από τις αντιπάλους μου άρεσε η Ishizawa που τέθηκε και ένα θέμα για τις μεθόδους προπόνησης μέσα από το ματς.

ySss0UF.jpg


#5958 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2019 - 00:33

Ξεκίνησα το Boku dake ga Inai Machi aka ERASED.

Είμαι στο τρίτο επ. Πολύ ενδιαφέρον σόου φαρ. Εχει μια υποβόσκουσα σκοτεινή ατμόσφαιρα που είναι right up my alley, Γενικά όσο γερνάω τόσο πιο δύσκολα περνάω το πρώτο επεισόδιο όταν προσπαθώ να ξεκινήσω κάποια σειρά άνιμε, οπότε για να έχω φτάσει στο τρίτο κάτι μου λέει οτι θα το τελειώσω ηρωικά :P

Down to earth γενικά, σε στήσιμο slice of life, αλλά για κάποιον που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ψυχολογία έχει να δώσει αρκετό πράμα. Αντε να δούμε. Ελπίζω να μην κάνει καμμιά 180° ρα στροφή στα μισά και ξενερώσουμε. :P

 


My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#5959 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2019 - 04:33

Τωρα τελευταια το εχω ριξει στις ταινιες και τα drama..

 

Maquia  9/10

 

Μια πολυ ομορφη ιστορια με αρκετα καλο σχεδιο και πολυ ομορφο worldbuilding. Το μονο που με χαλασε αρκετα ηταν

Spoiler:
. Η αληθεια ειναι οτι ειχε και καποια κενα η ιστορια τα οποια ομως δεν με χαλασαν και τοσο πολυ αλλα απο ο τι ειδα το manga ειναι ολοκαινουριο οποτε λογικο ειναι ..

Αγαπη , αθωοτητα , μητροτητα αλλα και φοβος ειναι καποια απο τα βασικα στοιχεια που κανουν την ταινια αυτη τοσο ομορφη.. Ριξτε της μια ματια..

 

Mirai no Mirai  9/10

 

Να ξεκινησω λεγοντας οτι θα πουλαγα το νεφρο μου τουλαχιστον για να εμενα στο σπιτι που εμενε η οικογενεια του Kun και της MIrai. Παμε λοιπον στο review ..

 

Θυμασαι οταν ησουν μικρος που πολεμουσες φανταστικους εχθρους ή που το πατωμα ηταν λαβα και επειδη δεν μπορουσες να πατησεις κατω πηδαγες απο καναπε σε καναπε ή ακομα που εφτιαχνες φρουριο με μαξιλαρια (παλι του καναπε) και σεντονια?? Μηπως θυμασαι οτι αναμεσα στα φυλλα των δεντρων κρυβονταν διαφορα πλασματα της παιδικης σου φαντασιας και στον πατο της θαλασσας κρυβονταν σπανια και πανεμορφα κοχυλια αλλα και κατι μαυριλες που στα παδικα σου ματια εμοιαζαν με τερατα ??Θυμασαι τοτε που ολα ηταν τοσο απλα και το μονο σου προβλημα ηταν οτι η μαμα σου θα σου φωναζε γιατι ειχες γεμισει το πατωμα του δωματιου με παιχνιδια ??

Ε αυτο ειναι το Mirai no Mirai. Ειναι ολες οι αναμνησεις των παιδικων μου χρονων. Ειναι η πρωτη φορα που μου πηραν σκυλο και τοτε που γνωρισα για πρωτη φορα το νεογεννητο αδερφο μου και τοτε που νομιζα οτι τα ζωα μπορουν να μιλησουν (μονο σε μενα). Τοτε που δημιουργουσα δικους μου κοσμους και ιστοριες και τοτε που ολα εμοιαζαν σαν ενα τεραστιο παραμυθι και εγω ημουν πρωταγωνιστρια..

Ειναι μια ιστορια με την οποια ταυτιστηκα τοσο πολυ γιατι την εχω ζησει ετσι ακριβως..

Το παραμυθι που ζει ο Kun ,στο οποιο ειναι ο πρωταγωνιστης της ιστοριας, τελειωνει "βιαια" οταν εμφανιζεται στο σπιτι "κατι" που λεγεται μικρη αδερφη..Ξαφνικα αυτο το κατι ειναι πιο "σημαντικο" απο αυτον και ολη η προσοχη της μαμας που μεχρι τωρα μονοπωλουσε ,ειναι στραμμενη σε αυτο το μικρο , κοκκινο , παχουλο πραγμα που λεγεται Mirai..Και ο Kun πρεπει να μαθει να το αγαπαει και να μαθει να ζει με αυτο..

 

Ο μονος λογος που δεν του εβαλα 10 ηταν γιατι το τελος το περιμενα αλλιως και ενω ηταν εξαιρετικη ταινια νιωθω οτι της ελλειπε κατι.. Ισως πρεπει να την ξαναδω για να το εντοπισω αλλα ειλικρινα την απολαυσα και τη συνιστω οπωσδηποτε.

 

 

Μολις κυκλοφορησε (στο streaming site που βλεπω τουλαχιστον) Boku no Hero Academia  the Movie: Futari no Hero  10/10

 

93138l.jpg

 

Και την αγαπησα! Ηταν τοσο κλασικη , τοσο ηξερα-απο-την-αρχη-τι-θα-γινει, ειχε αρχη, μεση και τελος, το κονσεπτ ηταν πολυ καλο και γενικα εχει ολα αυτα  που θα ηθελα να δω σε μια super hero ταινια. Στεκεται μια χαρα και μονη της 

Spoiler:
Το climax ηταν εξαιρετικο και η ταινια τελειωσε ακριβως εκει που επρεπε και it got me hyped για την επομενη σεζον..! 

 


tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#5960 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.265 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2019 - 12:32

Εγω ειμαι σε φαση παλινδρομησης. Για τα καινουργια δεν εχω πολλες βλεψεις, περαν του Hugtto Precure, Derrida, Gridman και οταν ολοκληρωθουν, τα Boogiepop & Jojo. Tα υπολοιπα μετα το καλοκαιρι. Πρωτα ομως θα δω καποια παλια.

Αφου αγορασα ενα σωρο anime, καιρος να ξαναδω σειρες που τοτε δεν τις ειχα σε ψηλη εκτιμιση ή τις ξεχασα τελειως. Αυτη τη φορα με Αγγλικο dub ομως. Νιωθω αγχος και δεος ταυτοχρονα. Ειναι σα να ξαναγευεσαι κατι που τοτε σου φαινοταν απαισιο και μπορει να σου αρεσει τωρα.

Εχω το Blueray του Elfen Lied μπροστα μου με τη Lucy να με κοιταει. Ξερω οτι η σειρα αυτη θα με ταραξει εσωψυχα παλι. Η σειρα που εκανε δημοφιλες το Torture porn στα ανιμε. Κανω το σταυρο μου....

(αν δεν τα παρατησω, ακολουθουν τα Gonzo Hellsing, Chrno Crusade, Rozen Maiden (αυτες οι κουκλες μενουν αξεχαστες ακομα) , Requiem from the Darkness)

Αντε γιατι περιμενουν βιντεοπαιχνιδια στο backlog

#5961 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.265 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2019 - 16:42

Ωραιο το Hugtto Precure. Μεχρι που βαζουν στο τελος την πρωταγωνιστρια να γεννα για να προμοταρουν τις εγκυμοσυνες.

Απο την αλλη εχουμε το αλλο ακρο majo shojo, την Αsuka που με τη βοηθεια των ερωτικων τις φιλων καταπολεμα το εγκλημα με μπολικη δοση βιας και fanservice....

Καλυτερα να ξαναδω τη διαφημιση της Greenpeace με την Arjuna

#5962 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.265 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2019 - 23:31

Τι Darling in the Frankxx, Cross Ange και βλακειες.
Κορυφαια σειρα στις σχεσεις μεταξυ πιλοτων mecha αποδειχτηκε η Simoun. Το ιδιαιτερο ειναι πως ολες οι φωνες γινονται απο γυναικες, ακομα και βαρβατων αντρων. Ισως εξηγειται επειδη στη σειρα ολοι γεννιουνται γυναικες και στο 17ο ετος διαλεγουν το οποιο φυλο θελουν. Αυτο το plot twist εγγυαται ιδιαιτερες και μοναδικες στιγμες στο σεναριο, στις σχεσεις και στην αναπτυξη χαρακτηρων.

Ξαναδα και τις madoka, yurikuma arashi & flip flappers απο bd, οπως και τις κλασσικες ταινιες του shinkai (beyond the clouds, 5cm, distant star) *& girl who leapt through time. Μοναδικες και αυτες, αν και οι ταινιες του shinkai δεν με εντυπωσιασαν οπως τοτε, παρα τα τελεια φοντα και χρωματα. Μονο το πρωτο επεισοδιο του 5cm μου αρεσε. Αν και πιστευω πως εκεινες οι ταινιες ηταν καλυτερες απο τις μεταγενεστερες του. Η kakerou shojo ειναι ακομα με διαφορα η καλυτερη ταινια του Hosoda

Εριξα και μια ματια στο manga yuri kuma arashi και νομιζω καλυτερα θα ταιριαζε το manga να γινοταν anime και το anime manga, εστω και με υψηλοτερο budget. Τελειως διαφορετικη προσεγγιση και πιο κανονικοι χαρακτηρες χωρις τις μεταμορφωσεις.

#5963 thanos300693

thanos300693

    Starting...

  • Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2019 - 11:23

τώρα βλέπω την πρώτη season απο το attack on titan αφού τελείωσα το μεταπτυχιακο και σε μια εβδομάδα παρουσιάζω, με ενα φίλο μου που και αυτός μόνο one piece είε δεί οπότε καιγόμαστε μαζί και δεν καταλαβαίνουμε πώς περν΄λαει η ώρα !!!! τώρα είμαστε στο 15 επεισόδειο.



#5964 maarinos

maarinos

    Anime Freak

  • Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2019 - 09:15

@thanos300693

Τη 2η season προσπερασετη μπλα μπλα η 3η στα πρώτα επεισόδια κάνει γρήγορο recap.



#5965 thanos300693

thanos300693

    Starting...

  • Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2019 - 10:45

τώρα είμαι στο 22 επεισόδιο της πρώτης.... με το υπόγειο τι έγινε τελικά θα δίξει τίποτα .... αν κάνεις σοβαρό spoiler Μη μου πείς !!!


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από thanos300693: 14 Μάρτιος 2019 - 10:46


#5966 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.265 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2019 - 15:56

Επιτελους παλια σειρα mecha με ενδιαφερουσα πλοκη. Η Acrobunch αντι νσ επικεντρωνεται στα χιλιοπαιγμενα σεναρια με εξωγηινες αυτοκρατοριες και μαχες στο διαστημα ή σε φανταστικους κοσμους, κανει κατι ενδιαφερον. Μια οικογενεια αρχαιολογων, δηλ ο πολυτεκνος πατερας και τα 5 παιδια του (δυο μαντραχαλοι, ενας σπορος και δυο κόμματοι), ψαχνουν το μυστικο του Quetzalcoatl, απεναντι στους υποχθονιους Goblin.
Ετσι καθε επεισοδιο μας μεταφερει σε διαφορα γνωστα αρχαιολογικα μερη, πραγματικα ή μυθολογικα.Εμαθα πχ τον πραγματικο λογο που ο Αλεξανδρος κατεστρεψε την Περσεπολη. Πρωτη φορα σε σειρα mecha τα ρομποτ και οι μαχες μεταφερονται στο παρασκηνιο μιας και εδω αλλα πραγματα κινουν το ενδιαφερον.
Ευτυχως μονο 24 επεισοδια ειναι. Καλιο να δω αυτη παρα τη Dougram στην οποια παραλληλα εκεινη τη χρονια συμμετειχε ο ιδιος σκηνοθετης

#5967 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.265 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2019 - 23:47

Χαμπαρι δεν ειχα παρει πως υποτιτλιζουν την Ganba no Bouken! Αλλη μια σειρα του Dezaki, 1975. Αν και δεν ειναι τοσο γνωστη εκτος Ιαπωνιας οπως οι αλλες (Ashita no Joe, Remi, Ace o Nerae etc), ειναι για μενα αλλο ενα παραδειγμα κορυφαιας σειρας περιπετειας με πρωταγωνιστες ζωακια και μαλιστα ποντικια. Αν και δεν θα τη συνιστουσα πλεον σε μικδους θεατες. Παρολο που δεν υστερει σε αστειες σκηνες, ειναι αρκετα βιαιη, δραματικη και τρομακτικη, ιδιως οι σκηνες που αντιμετωπιζουν αρπακτικα ζωα. Νυφιτσες, αλεπουδες, σκυλοι, κορακια, γατες κλπ εμφανιζονται σα δαιμονες με κοκκινα ματια. Αν ημασταν ποντικια, ετσι θα τα βλεπαμε και εμεις! Υπαρχουν θανατοι και εντονες στιγμες. Ωστοσο μου αρεσε που οπως ετην. Ashita no Joe, αναμιγνυει σκηνες απο τα χαμηλα αστικα και αγροτικα κοινωνικα στρωματα στην ιστορια.
Πχ βλεπουμε τα ποντικια να μπλεκονται σε ποδια ρεαλιστικα σχεδιασμενων λιμενεργατων ενω σε ενα επεισοδιο ενας μοναχικος ορειβατης βοηθα το ποντικι πρωταγωνιστη, ενω ολοι οι αλλοι ανθρωποι πανε να το σκοτωσουν. Πρωτοφανες πραγματικα.
Περιμενω να μεταφραστει ολοκληρη γιατι η τελικη αναμετρηση με τις νυφιτσες αναμενεται συγκλονιστικη. Η τρισδιαστατη ταινια που βγηκε προσφατα ηταν αρκετα καλη αλλα θα ηθελα και το πρωτοτυπο.

#5968 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2019 - 23:59

Εγώ πάλι τελείωσα πρόσφατα και το Getta Robo Armageddon το οποίο είναι μάλλον το αγαπημένο μου Getta series. Γουστάρω απίστευτα το character desing  κ γενικά το ντιζάιν της σειράς.

Τώρα από κεκτημένη βλέπω το ορίτζιναλ γκέτα :P

Α και τελικα το ERASED ήταν πάρα πολύ καλό και δεν ακούστηκε πολύ..


My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#5969 thanos300693

thanos300693

    Starting...

  • Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2019 - 09:54

Τελείωσα την τελευταία season τού attack on Titan και περιμένω να δω τι θα γίνει με το υπόγειο .... Επίσης ψάχνω να ξαναδώ το shaman king πού έβλεπα μικρός...

#5970 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.265 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2019 - 12:33

Εγώ πάλι τελείωσα πρόσφατα και το Getta Robo Armageddon το οποίο είναι μάλλον το αγαπημένο μου Getta series. Γουστάρω απίστευτα το character desing  κ γενικά το ντιζάιν της σειράς.

Τώρα από κεκτημένη βλέπω το ορίτζιναλ γκέτα :P

Α και τελικα το ERASED ήταν πάρα πολύ καλό και δεν ακούστηκε πολύ..

 

Χωρίς τους mecha δεινόσαυρους της πρώτης σαιζόν ποτέ δεν μου άρεσε η σειρά. Ενας λόγος που έκανα drop τη συνέχεια μετά από κάποια επεισόδια. Είχα δει το erased, αλλά το τέταρτο επεισόδιο μου έβγαλε region block στο netflix. Oπότε τσατίστηκα και διάβασα το manga. Kαι καλύτερα έτσι μπορώ να σου πω