Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!


  • Please log in to reply
6130 replies to this topic

#5611 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 14 July 2017 - 11:43

τελειωσα το OreImo και ξεκινησα το eromanga-sensei. Ομορφο μεχρι στιγμης και πολυ γελιο! Η Sagiri *ισως* να γινει waifu, αλλα προς το παρον παμε για Yamada!

Edited by Angel.tze, 14 July 2017 - 11:43.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#5612 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 13 August 2017 - 18:44

Inuyasha, που θα πάει θα το τελειώσω. Λέω να ξεκινήσω και το Hellsing Ultimate να φεύγει από τη μέση μιας και που θέλω καιρό να το δω!  :riiight:


rsrGbGx.gif

#5613 Aki

Aki

    Anime Newbie

  • Members
  • 55 posts
  • LocationHQ

Posted 13 August 2017 - 19:03

Fate Apocrypha. Όμως τρέχει τώρα και θα πάρει καιρό.

 

Παραπαίει ανάμεσα σε κάτι καλό και σοβαρό όπως τους προκατόχους του και σε κάτι κάφρικο για φρικιαστικές κουδουνίστρες. Δεν θα αναλύσω περισσότερο μή φάμε και κανά μπαν, είπαμε, ο γάιδαρος πετάει, υπάρχουν εξωγήινοι και άλλα πολλά. Πλέον το παρακολουθώ μόνο γιατί είχα τις καλύτερες εντυπώσεις από τα Zero, Stay Night, Unlimited Bladeworks. Υποτίθεται όμως πως έπρεπε αντ' αυτού να είχε βγει το Heaven's Feel route σε άνιμε εκδοχή και μάλιστα, υπό μορφή ταινιών... Αλλά όχι, έπρεπε instead να βγει σε άνιμε εκδοχή, το μανιφέστο των - τέλοσπάντων. Και μάλιστα χαλώντας την ατμόσφαιρα και την αισθητική που με τόσο κόπο έχτισαν οι προηγούμενοι τίτλοι.


Edited by Aki, 13 August 2017 - 19:05.


#5614 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 14 August 2017 - 03:10

Fate Apocrypha.

Και μάλιστα χαλώντας την ατμόσφαιρα και την αισθητική που με τόσο κόπο έχτισαν οι προηγούμενοι τίτλοι.

Αααχ ναι! Η αισθητική που μου δημιουργεί το "Tohsaka's defenseless anus", тόση πολλή αισθητική που το μόνο που την ξεπερνάει είναι τα "Two years worth of semen" του SAO.

Seriously, what the actual fuck? Με ενοχλεί όταν πολύς κόσμος ξεχνάει πάντα όταν τον βολεύει οτι μιλάμε για μια τσόντα 50 ωρών κα περισσοτέρων λέξεων απο το Lord or the Rings. 

Δεν ξέρω σε πόσο υψηλή εκτίμιση το έχεις το συγκεκριμένο franchise αλλά πρέπει μάλλον να κοιτάξεις ξάνα τι διάβασες και είδες. Δεν διαβάζεις Orwell, ούτε Καβάφη, της μαλακίες του Kinoko Nasu διαβάζεις.

 

Τώρα πέρι των υπολοίπων προαναφερθέντων ηλιθιοτήτων.

Εάν αρχίσουμε απο το γεγόνος ότι то να λες οτι σου εκανε καλύ εντύπωση το "Stay Night", το "Zero" και το "Unlimited Bladeworks" είναι σαν να λες μου άρεσαν πολύ το Aventador, то Gallardo кαι το Lamborghini.

One of these is not like the other, just sayin'.

Επίσης, δεν ξέρω απο που προσκομίζεις τις πληροφόριες σου αλλά εάν νομίζεις ότι το Heavens Feel δεν έχει βγεί επείδη κάποιος μπήκε στον κόπο να παράγει το Apocrypha... Απλά lol. Νομίζω θα σε εκπλήξει να μάθεις ότι και οι δύο σειρές παράγονται ταυτόχρονα και απο διαφορετικά studio. Wow, revolutionary!

 

 

Anyway, δεν προσπαθώ να πω ότι ο Apocrypha είναι καλό, κατά την γνώμη μου υστερεί σε όλους τους τομείς, but at least don't talk shit when you're full of shit.



#5615 Aki

Aki

    Anime Newbie

  • Members
  • 55 posts
  • LocationHQ

Posted 14 August 2017 - 09:09

but at least don't talk shit when you're full of shit.

Το εκλαμβάνω ως κοπλιμέντο! Συνήθως, όταν μου λένε συγκεκριμένα εμένα "you 're full of shit", κάποιο σωστό νεύρο πέτυχα κάπου, ή μάλλον δηλαδή, κάποιο πολύ λάθος... All the same. Anyway. Έχει και τα καλά του σίγουρα. Περιμένω πολύ κλάση, ποιότητα και αισθητική, από έναν πολύ συγκεκριμένο Servant που μάλιστα ποζάρει σαν και εύκολα θα τον μπέρδευες για, Master, είναι βασιλιάς, άρχοντας. Ευτυχώς το Apocrypha έχει μέσα του ποιότητα κι αισθητική. Και ο γέρος που φτιάχνει τα Golem δεν είναι καθόλου άσχημος (ως χαρακτήρας).


Edited by Aki, 14 August 2017 - 09:11.


#5616 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 August 2017 - 17:45

Aki και Takayama σεμνά και ήρεμα παρακαλώ.  :angell: 

Ούτε και εγώ καταλαβαίνω το appeal των Fate τίτλων αλλά οκ δεν θα σφαχτούμε κιόλας. 



#5617 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 14 August 2017 - 18:54

Νταξει εγω σε επίπεδα Σαο δεν θα το ριχνα..τουλαχιστον τα ανιμε γιατι αν πιασουμε βιζουαλ νοβελς, αστο... αν κιενμερη it was fun the first time, και eye candy, αλλα νιωθεις σα να βλεπεις τα ιδια και τα ιδια ανακοικλωμενα σε διαφορες χαζες παραλλαγές με καθε νεο σίζον. Ουδετεροι χαρακτηρες αλλα το appeal τους το εχουν, ισως καιλογο καλης παραγωγης και μονο. Το f.s/n παραμενει απλα εκνευριστικο ωστοσο σε αντιθεση με το f.s.z, τωρα το καινουριο παλυ δεν με πειθει...απλα για το eye candy τα βλεπω μαλλον κιεγω...
フカフカ

#5618 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 August 2017 - 10:01

Aki και Takayama σεμνά και ήρεμα παρακαλώ.  :angell: 
Ούτε και εγώ καταλαβαίνω το appeal των Fate τίτλων αλλά οκ δεν θα σφαχτούμε κιόλας.


Στα Ελληνικά τουλάχιστον η λέξη Απόκρυφα δεν έχει θρησκευτικό τόνο μόνο.

#5619 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 15 August 2017 - 14:48

Inuyasha, που θα πάει θα το τελειώσω. Λέω να ξεκινήσω και το Hellsing Ultimate να φεύγει από τη μέση μιας και που θέλω καιρό να το δω!  :riiight:


Ετοιμάσου για ένα τέλος που ολα τα ονειροπόλα (σαν και μένα καλή ώρα) κορίτσια αναμένουν. ( και για seshomaru και για inuyasha).
Ελπίζω να μη βαρεθείς τα ατελείωτα εμπόδια που θα βρει μπροστά του ο πρωταγωνιστής για να απελευθερώσει γενικά όλους τους συμπρωταγωνιστές.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#5620 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 15 August 2017 - 21:51

Ναί κάτι τέτοιο περιμένω. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με τα canon επεισόδια, τα fillers βρήκα κάπως βαρετά.

Edited by Hazuki, 15 August 2017 - 21:51.

rsrGbGx.gif

#5621 hgatakoskylos

hgatakoskylos

    Anime Fan

  • Members
  • 139 posts

Posted 16 August 2017 - 01:08

Μόλις τέλειωσα τη σειρά Niea_7, που μου είχε προτείνει παλιότερα ο Petran ως καλοκαιρινή σειρά. Μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση, αν και με μελαγχόλησε λίγο. Βλέπετε, εγώ νόμιζα ότι ήταν πιο εύθυμη και για αυτό παραξενεύτηκα λίγο όταν έγινε κάπως πιο μουντή. Είναι πάντως μια σειρά πολύ γαλήνια, χωρίς υπόθεση ουσιαστικά, που είναι μάλιστα και εποχιακή (δηλαδή διαδραματίζεται το καλοκαίρι). Έχει και πολύ ωραία μηνύματα σχετικά με τη ζωή.

 

Αα, ναι το ξέχασα: σε λίγες μέρες θα αρχίσω το Barakamon του οποίου είχα δει κάτι βιντεάκια και μου είχαν αρέσει πολύ.


Edited by hgatakoskylos, 16 August 2017 - 01:11.


#5622 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 16 August 2017 - 06:19

Γι αυτό τα σπάει το niea, νομίζεις οτί θα δεις κάτι χαλαρό αλλά τελικά βγαίνει κάτι ποιο μελαγχολικό. Από τις καλύτερες σειρές.
rsrGbGx.gif

#5623 hgatakoskylos

hgatakoskylos

    Anime Fan

  • Members
  • 139 posts

Posted 16 August 2017 - 10:15

Ακριβώς! Και μου άρεσε πολύ ο ιδιαίτερος συνδυασμός slice of life με κύριο θέμα τις αλληλεπιδράσεις των χαρακτήρων, με λίγες δόσεις science fiction. Αν και θα ήταν ακόμη πιο ωραίο αν το science fiction τμήμα εξηγούνταν λίγο περισσότερο, αν και ίσως η έλλειψη εξήγησης σε κάποια περιστατικά σημαίνει ότι δεν εξηγούνται όλα τα γεγονότα στη ζωή πάντοτε. Επίσης, ίσως αν έμπαινε περισσότερο αυτό το κομμάτι, θα άλλαζε ο γλυκόπικρος, καθημερινός χαρακτήρας της σειράς.


Edited by hgatakoskylos, 16 August 2017 - 10:16.


#5624 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 August 2017 - 10:30

Oι Νiea_7, Haibane Renmei είναι προσωπικές δημιουργίες του Υ.Αbe. που τα έκανε πρώτα σε manga/doujin. Έχουν κάποια κοινά σημεία που δεν εξηγούν με λεπτομέρεια τι γίνεται,αφήνοντας στο θεατή να ερμηνεύσει τον κόσμο τους.

Αντίθετα οι Lain,Texhnolyze είναι concept του Ueda. Πιο βιαία και μουντά, με περισσότερη δόση scifi.

#5625 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 16 August 2017 - 13:38

Νομίζω το NieA είναι η καλύτερη δουλειά του. Αυτό το γλυκόπικρο χωρίς πολλά δράματα νομίζω ότι δύσκολα το βρίσκεις σε σειρά.

Ή θα κάνουν όλοι σαν υστερικοί σαν σε αρχαίο δράμα ή απλά θα είναι κάτι σε slice of life με λίγο κλαψούρισμα από δω κι από κει.

Και γω καλοκαίρι το είχα δει, που δεν θα πήγαινα και διακοπές, οπότε με πήρε και με σήκωσε! Αι αμ ε φανμποι! :canthelp:  


Edited by Hazuki, 16 August 2017 - 13:39.

rsrGbGx.gif