Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Μελωδικό Death Metal


  • Please log in to reply
78 replies to this topic

#76 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

    Cine Iubeste Si Lasa

  • Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2012 - 10:12

Μια προγευση για το τι προκειται να ακολουθησει απο τον νεο δισκο των Be'lakor

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα


#77 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2012 - 01:34

Revive στο thread επειδή πρέπει.

Ο τελευταίος δίσκος των Be'lakor είναι όλα τα λεφτά. Το bump όμως έγινε για τον νέο δίσκο των Wintersun που βγήκε πριν από έναν μήνα περίπου, το Time I. Το καλύτερο είναι πως μέσα στο 2013 έχουν προγραμματισμένο το Time II. Μπορεί να μην είχαν βγάλει δίσκο από το 2004 όμως θα τους βγάλουν μαζεμένους.

Youtube Video


:head:

E5VV38U.jpg


#78 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

    Cine Iubeste Si Lasa

  • Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2012 - 16:40

Και για να γιορτασουμε την ανασταση του θρεντ και επειδη καποτε το θρεντ ειχε την μορφη αφιερωμάτων σε συγκροτηματα και επειδη εψαξα τις 6 σελιδες και δεν υπηρχαν Amorphis (εκτος απο ενα κομματι)

Amorphis λοιπον... δημιουργήθηκαν το 1990 στην Φινλανδία απο τους Jan Rechberger, Tomi Koivusaari και Esa Holopainen. Οι τρεις πρωτοι δισκοι τους ειναι must για καθε οπαδο του melodeath. Αργοτερα εξελιχτηκαν σε κατι διαφορετικο πιο μελωδικο και λιγοτερο σχεδον καθολου death. Χρησιμοποιούν συχνά την Καλεβάλα, το έπος της Φινλανδίας, ως πηγή για τους στίχους τους. Σε αυτούς τους πρώτους δίσκους έχουν σε αρκετά κομμάτια ενα oriental χρώμα που προσωπικά μου αρέσει πολύ.

ενα παραδειγμα απο τα τρια πρωτα αλμπουμ τους

The Karelian Isthmus(Vulgar Necrolatry)
Youtube Video

Tales from the Thousand Lakes(Into Hiding)
Youtube Video

Elegy(Better Unborn)
Youtube Video


Tο 2010 εβγαλαν το Magic & Mayhem - Tales from the Early Years, που ειναι η επανεκτελεση επιλεγμενων κομματιων απο τους τρεις πρωτους δισκους τους. Το προτείνω ανεπιφυλαχτα σε οποιον θελει να ξεκινησει να ακουσει την μπαντα. Φυσικά δεν εχει το feel των παλιών δίσκων αλλα η παραγωγη ειναι πολύ καλύτερη, ιδού ενα παράδειγμα κομματιού.

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hyuuga_Nikorasu: 05 Δεκέμβριος 2012 - 16:43

Δημοσιευμένη  εικόνα


#79 Kotsografetas

Kotsografetas

    Anime Newbie

  • Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2012 - 11:04

+1 για τους amorphis ειδικα αυτους των πρωτων δουλειων
Ας δωσω λιγη ακομη ζωη το thread με τους Quo Vadis. Σχηματιστηκαν το 1993 στον καναδα παιζουν τεχνικο-μελωδικο death και απο τοτε εχουν κανει 3 full length albums με το τελευταιο το 2004.
Ενα μικρο δειγμα

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kotsografetas: 12 Δεκέμβριος 2012 - 11:06