Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2010 - 13:36
:3

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 06:50
τι kawai που ειναι η γειτονισσα
ουτε μια αγγαλια δεν της εδωσε ο αλλος ο ατιμος <_<

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 12:43
Άλλη μία σειρά στην οποία προβλέπω τρελό rage από εμένα, γιατί πάλι με το ηλίθιο loli θα καταλήξει ο τυπάς.
Όλη η οικογένεια της Manami ήταν τυπάδες. Από τον ζομπο-παππού, την αυταρχική γιαγιά και τον "γεμάτο νεανικό πάθος και τρέλα με τη ροκ μουσική" Iwao. He is a cool guy.
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 13:28
καλα ο παππους μαστορας

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 13:37
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 17:13
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 17:26
Δε χάνονται τέτοιες ευκαιρίες αγόρι μου.

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 18:19
για το ότι είχε την ευκαιρία but he didn't hit it.
Δε χάνονται τέτοιες ευκαιρίες αγόρι μου.
εισαι στο japan, παλι καλα που δεν φεραν κανα συγγενη να τους προσεχει ενω κοιμουνται μη πλησιασουν περισσοτερο απο 27,3 cm.
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2010 - 01:07
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2010 - 01:45
Δεν το περίμενα με την καμία ότι θα το παρακολουθώ φανατικά και ούτε ότι θα το πω αυτό αλλά CUTENESS OVERDOSE
:nbleed:
Άλλη μία σειρά στην οποία προβλέπω τρελό rage από εμένα, γιατί πάλι με το ηλίθιο loli θα καταλήξει ο τυπάς.
Όλη η οικογένεια της Manami ήταν τυπάδες. Από τον ζομπο-παππού, την αυταρχική γιαγιά και τον "γεμάτο νεανικό πάθος και τρέλα με τη ροκ μουσική" Iwao. He is a cool guy.
THAT !!
Πάντως έχουμε ελπίδες ακόμα, δεν μας τα έχει χαλάσει εντελώς. Καλά με τον παππού έλιωσα στο γέλιο, η όλη φάση GET A ROOM AT LAST ήταν priceless
Edit : btw πόσο δύσκολο παίζει να είναι το ιαπωνικό σταυρόλεξο;;!
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2010 - 09:52

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2010 - 10:14
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2010 - 18:30
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 23:18
+50000000!!!! Οταν μπέρδευε το "ο παππούς ή γιαγια και ο μπαμπάς" ημουν ελάχιστα πριν το πραγματικό nosebleed!! KAWAAIIIII!! Κρίμα που έχω διαλέξει ήδη waifu αλλιώς το έπαιρνε σπίτι της!Δεν το περίμενα με την καμία ότι θα το παρακολουθώ φανατικά και ούτε ότι θα το πω αυτό αλλά CUTENESS OVERDOSE
:nbleed:
Νομίζω οτι τελικά δε θα καταλήξει με το loli γιατι αυτή τη φορά πραγματικά θα κάψω στούντιο.. Moar manami dammit!
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 05:10