Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai

• Please log in to reply
190 replies to this topic

#16 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 16:48

Αν και δεν το 'χω δει από τα πρώτα δύο λεπτά που το είδα μου φάνηκε τελείως βλακώδες λέγοντας στον εαυτό μου "Όχι άλλο χαζοϊαπωνικό χαρέμι!". :redcard2: Να υποθέσω είναι όντως απαίσιο όπως το φαντάστηκα;

Όχι, δεν είναι.
Αν θες να το συνεχίσεις, υπάρχει thread.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 18:18

/offtopic

lol @ jiraiya tag XD

#18 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 19:24

/offtopic

lol @ jiraiya tag XD

και ελεγα ποτε θα το δει καποιος XD

#19 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 23:00

Είδα το 1ο επεισόδιο, αν δεν μου την έσπαγαν τα tsun~tsun κοριτσάκια θα το είχα λατρέψει.
Spoiler:

Το σχέδιο της Kirino είναι απλά wow, uber cute.

Τον λυπάμαι λίγο τον πρωταγωνιστή γιατί κατά πώς το κόβω θα τραβήξει πολλά, αλλά, τα θέλει κ αυτουνού ο κώλος του τέτοιος καλός μ...εγάλος αδερφός που είναι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#20 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 23:19

Aν και δεν το λες ακριβώς δράμα αλλά ένα σκηνικό αρκετά έντονο είναι στο chapter 9 όπου

Spoiler:
.

Why didn't i keep reading... Πάντως ναι στο manga είναι πολύ πιο dere dere η πρωταγωνίστρια αν και μου άρεσε περισσότερο στο anime που είναι πιο tsun tsun :hihi2:

Επίσης στο manga έχει κάπως πιο ecchi σχέδιο αλλά ντάξει δεν με χαλάει αυτό. Πάντως μετά το chapter 10 υπάρχει επόμενο chapter μεταφρασμένο; Γιατί στο mangatraders από όπου τα κατέβασα, από το 10 είχε ένα άλλο κεφάλαιο, το 18 :hmmm:
phmava.php

#21 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 11:15

Επίσης στο manga έχει κάπως πιο ecchi σχέδιο

Aυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι το manga κάνει πιο ζουμερά πλάνα. :hehehe: Αλλά οκ, δεν έχει γυμνό (το πολύ-πολύ κανάν αφαλό :bleh: ), oύτε pantie-shots, κοπέλες με τα εσώρουχά τους και τα συναφή ωστέ να χαρακτηριστεί το manga ως ecchi.

Πάντως μετά το chapter 10 υπάρχει επόμενο chapter μεταφρασμένο; Γιατί στο mangatraders από όπου τα κατέβασα, από το 10 είχε ένα άλλο κεφάλαιο, το 18 :hmmm:

Και στο baka-updates που τσέκαρα δεν βρήκα μεταφρασμένα τα κεφάλαια 11 εως 17. Περίεργο. Αλλά ούτως ιάλλως δεν υπάρχει δυστυχώς κανά σταθερό group που να το μεταφράζει. Μακάρι να γίνει licensed μπας και το διαβάσουμε κανονίκα σαν άνθρωποι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 06 Οκτώβριος 2010 - 11:22

#22 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 12:38

Πολυ καλο το πρωτο επεισοδιο και πολλα υποσχομενη σειρα.Απλα πε8ανα στο γελιο σε μερικα σημεια.Σιγουρα αμα συνεχισει ετσι 8α μαγεψει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#23 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 23:39

Δυνατό υλικό, αλλά ακόμα ΜΠΟΡΟΥΝ να το καταστρέψουν.
Απλά ελπίζουμε. ._.

HnH5aB0.jpg

#24 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 23:47

αν δεν έχει incest εδώ πέρα θα χαλάσει πολύ μάλλον. η πρωταγωνίστρια είναι πολύ γαμάτη από όλες τις απόψεις. και ο πρωταγωνιστής έχει φάση. όπως είπε ο πούτιν όμως, που συμφωνώ μαζί του, έχει περιθώρια να το ξεσκίσει. θέλω να ελπίζω πως θα κρατήσει και το κωμικό στοιχειο μέχρι τέλους και ένα μεγάλο κομμάτι να ασχολείται με αυτό. αλλα και πάλι θέλω incest :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#25 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 13:00

Βελτιωμένο το δεύτερο με τους καινούριους χαρακτήρες, αναμένονται κι άλλα θεϊκά σκηνικά με την Kuroneko. Είχε πολύ πλάκα όταν μάλωναν με την Kirino για τα anime που παρακολουθούν, μου θύμισε τις φλεγόμενες αντιπαραθέσεις του anime.gr!

#26 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 14:06

το goth loli ηταν πολυ bitch-u!

Γενικα μια χαρα συνεχιζει.

τη ψηλη υποτιθεται οτι τη ξερουμε ηδη?

#27 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 17:38

Από την αρχή που έμαθα τον συγκεκριμένο τίτλο λάτρεψα κυριολεκτικά τα χρώματα που χρησιμοποιεί για τους χαρακτήρες,δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει πάρα πολύ =3=
τα 2 πρώτα επεισόδια ήταν καλά, βλέπεται ευχάριστα η σειρά μέχρι τώρα αλλά δεν νομίζω οτι έχει κάτι το ιδιαίτερο
Η ψήλη ήταν μάλλον πολύ αδιάφορη για να ασχοληθούν μαζί της και αυτός ο καβγάς της Kirino με την Kuroneko μου φάνηκε αρκετά γνώριμη :Ρ
Πάντως για incest μάλλον αμφιβάλλω αν θα δούμε. Δεν νομίζω πως το πάει για εκεί. Τουλάχιστον όχι τόσο όσο στο manga

#28 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 18:11

To είδα κι εγώ. Ντάξει μιας και είχα διαβάσει το manga τίποτα καινούριο μέχρι στιγμής, άντε να δούμε μετά πως θα πάει.

Τώρα για incest μάλλον προς τα εκεί θα το πάει θέλω να πιστεύω. Αλλιώς ο αδερφός δεν κολλάει πουθενά.
phmava.php

#29 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 19:47

H θηλυκη εκδοση του madarame στο ore no imouto.Αυτα ειναι.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 23:56

Spoiler: 2

Δημοσιευμένη  εικόνα