Edit : Ok , το ειδα αλλα δεν ειναι final . Μαζι με το DVD/Blu Ray της σειρας θα εχει bonus novel που θα ειναι 10 χρονια μετα !
Επίσης :
Edited by jiohnis, 09 June 2013 - 19:36.
Posted 09 June 2013 - 19:26
Edited by jiohnis, 09 June 2013 - 19:36.

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 27 June 2013 - 19:06
Τρομερά προβλήματα προφοράς άμα δεν έχει ξαναδεί(προφανεστατα0 αγγλικά στην ζωή της.Οστόσο είναι ξεκαρδιστικό.Ayana Taketatsu, Kirino's voice actress, attempts to read a tsundere message in English
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dMD1cVt7sjc[/youtube]
![]()
![]()

Posted 23 August 2013 - 15:11
Πριν από λίγες μέρες βγήκαν τα τελευταία επεισόδια με το Finale της σειράς.Μέτριο τέλος αν και ..."λογικό" θα έλεγα.Πιστεύω δεν θα ήταν καλύτερο αν

Posted 23 August 2013 - 16:03
Spoiler:
Πιστεύω ότι με μια από τις δύο θα ήταν πολύ καλύτερο τέλος.

Posted 23 August 2013 - 19:52
Αν και στο ανιμε δεν φάνηκε καλά αφήνει υπονοιες ότι ο δέσμος συνεχίστηκε απλά επειδη μπορει να υπήρχαν αντιδράσεις με το incest το αφήσαν λίγο φλου αν και γενικά και εμένα με απογοήτευσε το τέλος όχι λόγω incest αλλά ότι όλες οι άλλες κοπέλες ήταν κλάσσεις ανώτερες.Το μόνο καλό ήταν αυτό
Posted 24 August 2013 - 03:39
Αν και στο ανιμε δεν φάνηκε καλά αφήνει υπονοιες ότι ο δέσμος συνεχίστηκε απλά επειδη μπορει να υπήρχαν αντιδράσεις με το incest το αφήσαν λίγο φλου αν και γενικά και εμένα με απογοήτευσε το τέλος όχι λόγω incest αλλά ότι όλες οι άλλες κοπέλες ήταν κλάσσεις ανώτερες.Το μόνο καλό ήταν αυτό
Spoiler:
Κυρίως λόγω της ηλικίας του κοινού στο οποίο απευθύνεται.
Θα συμφωνήσω ότι η μάχη μεταξύ kirino και manami ήταν από τα πιο ωραία σημεία των τελευταίων επεισοδίων αν όχι το καλύτερο.
Posted 26 August 2013 - 13:35
Είχα δει την πρώτη σειρά καθώς έβγαινε, και αν θυμάμαι καλά είχα σταματήσει πριν τα έξτρα επεισόδια. Της έριξα ένα rewatch τις προάλλες, και πήρα και το S2 αμπάριζα.
Καταρχάς...kuroneko ftw!
~κλασσικό harem άνιμε, με αρκετές διασκεδαστικές πινελιές (ειδικά στην αρχή της πρώτης σειράς) για να κρατήσει το ενδιαφέρον σε νταϊκιμούρηδες και μη. Το s2 μου θύμισε περισσότερο μεταφορά galge παρά novel, και δυστυχώς το γέλιο ήταν πολύ λιγότερο για μένα από ότι περίμενα για το αγροτεμάχιο.
Για το τέλος θα ήθελα κατά σειρά προτεραιότητας:
Oh well...~good watch for me, could be better. Συστήνεται σε χαρεμάδες... ![]()

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 28 August 2013 - 23:46
Το ολοκλήρωσα και εγώ λοιπόν...
Το oreimo ήταν από τα πολύ πρώτα anime που είδα, τέταρτο αν θυμάμαι σωστά, και στις 2 seasons μπορώ να πώ πως άλλαξε αρκετά. Η πρώτη season ανώτερη με πολύ διαφορετική θεματολογία που έμοιαζε κάπως με Genshiken-στυλ και ωραίες πινελιές που είπε και ο Dante. Η δεύτερη season το πήγε πολύ προς το harem και ξαφνικά όλες οι κοπελιές βρέθηκαν να τον γουστάρουν, ακόμα και αυτή που έκανε την Muru-muru..... Θα έλεγα πως ανεξαρτήτως τις προθέσεις του δημιουργού η πρώτη διαφορετική season ίσως να έπαιξε ρόλο στον καθορισμό του τέλους καθώς το incest, που προσωπικά δεν θα μαι πείραζε στην περίπωση μας, ίσως να μην ταίριαζε στο μη-light novel κοινό που είχε ήδη διαμορφώσει. Το δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο κατώτερο αλλά όντως περιορίζεται σε λάτρεις του χαρεμιού περισσότερο ή σε αυτούς που το ακολούθησαν μέχρι εδώ όπως και οι περισσότεροι από εμάς.
Για τους χαρακτήρες τώρα, ο Kyosuke μου είναι από τους αρκετά συμπαθείς χαρακτήρες και αρκετά ψηλά στην λίστα με τους 'αγαπημένους φουκαράδες' (ο τύπος έχει πέσει στα γόνατα παρακαλώντας καμιά 10ρια, έχει κάνει τον manager, τον γόμενο, τον otaku,κτλ) και σίγουρα θα ήθελα ένα πιο ευτυχισμένο και σίγουρο τέλος αλλά it is ok...
Για τις κοπελιές, εμένα μου αρέσε η Kiri.... (τρέχει να κρυφτεί...).. ok?...ωραία ακόμα ζώ... λοιπόν μου άρεσε η Kirino! Όχι επειδή ήταν καμιά τρομερά γαμάτη char αλλά γιατί οι άλλες, με εξαίρεση την Neko που ήταν θεά αλλά ο Kyosuke την ξαπόστειλε..., ήταν πολύ κατώτερες.
Γενικότερα το oreimo είχε την φάση του και θα το έβαζα στα καλύτερα brother-sister love affairs που έχω δεί, και θα γούσταρα τρελά το incest στην περίπτωση από ότι το 'happy-lead-female-char-end-' που τελικά είδαμε.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018