Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Red Line


  • Please log in to reply
38 replies to this topic

#31 sunday

sunday

    Anime Elite

  • Members
  • 1,087 posts

Posted 21 September 2011 - 01:59

Και doublepost για εντυπώσεις.
Απολαυστικότατο. Χαίρομαι που διατήρησαν το στυλάκι του Trava: Fist Planet αλλά το εκμοντερνίσανε. Χαίρομαι που είδα κάτι που θύμισε τις παλιές καλές (με τα δικά μου κριτήρια) εποχές της βιομηχανίας. Χαίρομαι που δεν βαρέθηκα. Λυπάμαι που δεν είδα την Mikuru έστω για λίγο κι ας ήταν ξεκάρφωτη. Λυπάμαι που δεν είχε σχεδόν καθόλου ζουμί. Λυπάμαι που δεν είχα ένα Home Theater να την απολαύσω περισσότερο.

btw, παίζει να είναι το πιο όμορφο οπτικά release που έχω δει σε anime. Could be the Hi10, could be not.

Today I'm Happy :ureshii:

Posted Image


#32 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

    Dark Lord of the Sith

  • Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 22 September 2011 - 16:13

Τεχνικά θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες και θα πω πώς είναι πάρα πολύ καλό, αλλά μέχρι εκεί... Εγώ το βρήκα πραγματικά ανούσιο και δεν ξέρω γιατί το τραβήξανε και τόσο πολύ! Μία ώρα διάρκεια το πολύ θα ήταν αρκετή πιστεύω. Το Trava ήταν κάπως καλύτερο από το Redline αν και κανένα δε μου άρεσε ιδιαίτερα μπορώ να πω. Γενικά αυτά τα πολυγυαλισμένα και με πανδαισία χρωμάτων γραφικά δεν είναι για μένα πιστεύω. Σαφώς και μπορώ να καταλάβω γιατί αρέσουν σε κάποιους αλλά κάπου έχει ξεφύγει το πράγμα πιστεύω. Δεν είναι καν anime για μένα αυτό που είδα! Θα χρησιμοποιήσω την έκφραση "μόνο σε western audience, δίνει καλές εντυπώσεις απ' ότι φαίνεται", που είπε ο φίλος Radagast και θα πω κι εγώ με την σειρά μου πως είναι πιο πολύ "αμερικανιά" απ' όσο χρειάζεται η ταινία! Η γνώμη μου είναι πως αξίζει για μία και μόνο θέαση για τον τεχνικό τομέα και τίποτε άλλο...
Posted Image

Posted Image

#33 kon1991

kon1991

    Spoiling Spammer

  • Members
  • 84 posts

Posted 23 September 2011 - 00:33

ποτε αραγε θα ξαναδουμε ταινεια με τοσο ομορφο animation?

#34 Loke

Loke

    ~Moe Mio Moe~

  • Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 January 2012 - 23:55

υπηρχε στο σκληρο μου απο τοτε που οι [umee] το καναν release και προφανως πριν λιγο την ειδα.

Το animation μου εφερε λιγο στο μυαλο FLCL + ttgl μπορω να πω >_>. Πολυ ευχαριστη, πολυ ωραιο σχεδιο και σεναριο 0 ( το τελος παραηταν αποτομο ).
Φυσικα παραπονο κανενα γιατι ηξερα τι θα δω απο πριν.

7/10.

ps. μολις πηρα χαμπαρι μετα απο "eureka" moment οτι υπαρχει 720p / 1080p release απο BSS και εγω το ειδα απο DVD source.. oh well.

#35 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

    Moe Baby Jorōgumo

  • Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 14 January 2012 - 17:46

Το κατέβασα κι εγώ απ' εκείνο το torrent 7GB, πριν κάτι μήνες, και τώρα δεν ξέρω τι να το κάνω! Oh well...

Όσο για την ταινία της ίδια. Σας καταλαβαίνω εσάς που δεν ενθουσιαστήκατε. Την πλοκή μέχρι και προσχηματική την λες, σε κάτι του στυλ Fast and the Fourious κι όλα αυτά τα πάρα πολύ βαθιά, δεν έχει να σου πει τίποτα σπουδαίο, ίσως και ένα κομμάτι να κουράζει μερικούς... Σε περίπτωση που δεν ξέρετε, η ταινία ήταν στο production για περίπου μια δεκαετία. Και μόνο το ότι βγάζει νόημα είναι κατόρθωμα! Οπότε, ναι, δεκτές οι ενστάσεις.

ΑΛΛΆ.

Υπάρχει εκείνο το τεράστιο "αλλά" που λέει πως, όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να έχει ρίξει σε μια οθόνη όλα τα πράγματα που αγαπάει, να τα έχει ντύσει με απίθανες μουσικές, να καταφέρνει να δώσει έστω και το στοιχειώδες υπόβαθρο (με ένα μόνο flashback) σε μια ιστορία που, κατά τα άλλα, θα έπρεπε να έχει ελαφρότητα φτερού, να σε κάνει να αγνοείς τόσο το χαζό των καταστάσεων όσο και την όποια λογική, να σε κάνει να λαχανιάζεις με το ρυθμό της ιστορίας του, να χτίζει ένα σύμπαν τόσο ζωντανό και τόσο παλλόμενο που σχεδόν νομίζεις πως θα βγει απ' την οθόνη, θα σε αρπάξει απ' το χέρι και θα σε ρίξει κι εσένα στο παιχνίδι, ε, τότε, σηκώνεσαι απ' τη θέση σου και χειροκροτάς και του λες και πεντ' έξι "μπράβο" για την πανέμορφη δημιουργία του!

Συγχωρήστε τον παραπάνω ύμνο! Ούτε εγώ πίστευα πως θα μου άρεσε τόσο η ταινία αρχικά, αλλά τι να γίνει, είδα το thread ήθελα κάπως να την υπερασπιστώ! Και επαναλαμβάνω, οι ενστάσεις είναι απολύτως κατανοητές, folks!

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^


#36 robostav

robostav

    ηλεκτρονικός υπάλληλος...

  • Members
  • 425 posts

Posted 29 January 2012 - 23:12

καλό και διασκεδαστικό, αλλά ναι δεν το λες και τοπ. Παντως σιγουρα το ευχαριστιέσαι , και ανετα αξιζει να το δεις σε ενα καλό συστημα (και να κατεβάσεις τη bd αναλυση). Αν ήταν πιο προσεγμένο το σενάριο, ώστε να αναπτύξει λίγο τα του κόσμου του θα μου άρεσε αρκετά παραπάνω. Εννοείτε ότι το κατέβασα για το eye candy κυρίως, αλλα θέλει και ένα προσεγμένο στόρυ για να γλιστραει.

Spoiler:


Και ναι, μου θύμισε και εμένα πολύ το furi kuri!!!
Posted Image

#37 matassos

matassos

    Anime Professional

  • Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 17 December 2012 - 21:56

Φοβερά γραφικά, πολύ ωραίο concept, απλό σενάριο αλλά πολύ φουτουριστική και καλοδουλεμένη πραγματοποίηση του. Την είδα πριν μέρες και τη λάτρεψα. Σε πολλά σημεία θυμίζει tengen toppa gurren laggan. Αψογο τέλος απλό αλλά ότι χρειαζόταν για να κλίσει η ταινία. Άλλη μια απόδειξη ότι δεν χρεάζεσε πολύπλοκα σενάρια για να φτιάξεις κάτι όμορφο αλλά όρεξη και φαντασία.

Δεν ήξερα ότι αποτελεί side story άλλης σειράς, ίσως το ψάξω κάποια στιγμή...

Edited by matassos, 18 December 2012 - 01:52.


#38 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 21 December 2012 - 07:27

Έστω και καθυστερημένα απαντώ στο thread που ο ίδιος άνοιξα κιόλας λέγοντας συνοπτικά τις εντυπώσεις μου για την ταινία (για την ακρίβεια κάνοντας copy-paste του σχόλιου που έκανα σε άλλο forum) :sweat: :

Εξαιρετική ταινία που πραγματικά άξιζε την αναμονή (πέρα τ' ότι είχε αργήσει πολύ να βγει το πήγαιναν συνεχώς από αναβολή σε αναβολή, ειδικά με την blu-ray κυκλοφορία του). Από σενάριο και χαρακτήρες δεν λέει τίποτε το ιδαίτερο (αν και κάνουν την δουλειά τους μια χαρά) από πλευράς σκηνοθεσίας, design, animation, δράσης και soundtrack παίρνει δέκα με τόνο. Βάλτε μέσα και καλή δόση humor, fan service κι awesomeness κι ιδού η τέλεια anime ταινία δράσης. Όσοι δεν την έχετε δει ακόμα θα σας πρότεινα πρώτα να δείτε το prequel του με τίτλο Trava - Fist Sky μιας και χαρακτήρες από το εν λόγω OVA (όπως οι δύο από το πρωταγωνιστικό τρίδυμο) συμμετάσχουν στην ταινία αυτή ως οδηγοί στο τουρνουά Redline. Ως οπαδός του Trava - Fist Sky αποτελούσε ένα πολύ ωραίο εξτρά για την ταινία. Aν μη τι άλλο η ταινία μ' έψησε τότε να ξαναπαίξω F-Zero μιας και πέρα των άλλων ένας από τους οδηγούς είναι λες και ξεπήδησε από το σύμπαν του F-Zero.

Aν θέλετε να δείτε μια anime ταινία δράσης πρώτης διαλογής το Redline προτείνεται ανεπιφύλακτα.

#39 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 14 April 2018 - 19:12

Επειδή όλοι σχολίαζαν το πόσο έμοιαζε το megalobox μαζί του, και ύστερα από παρότρυνση του ody, αποφάσισα να το κατεβάσω χθες.
Spoiler:

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018