Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * - - - 1 Ψήφοι

Anime και ο περίγυρός σας


  • Please log in to reply
947 replies to this topic

#946 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 15:22

posts moved στο κατάλληλο thread.

Από εκεί και πέρα προσωπικά διαφωνώ με το να δείξεις σε κάποιον κάτι το οποίο είναι τίγκα στο αίμα και τα βυζιά μόνο και μόνο για να του αποδείξεις ότι κάτι δεν είναι για παιδιά. Και πάλι ανώριμο/η θα σε θεωρήσει. Δείξει αν θες κάτι το οποίο έχει ωραία πλοκή και περιεχόμενο (πχ Monster) και δομή και γενικά είναι καλά και ώριμα φτιαγμένο.


Συμφωνώ αν του δείξεις το Helsing και το Elfen Lied μάλλον θα τον πείσεις για το αντίθετο. Από την άλλη μπορείς να δοκιμάσεις να μην μπεις στην διαδικασία να διαπραγματευτείς με τον πατέρα σου το τι σειρές βλέπεις :P
phmava.php

#947 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2014 - 10:24

Συνεχή ενασχόληση με τα ανιμε, ξεκίνησα στα 18, όταν και συνηδητοποιημένα πια τα ανακάλυψα. Οι φίλοι μου δεν είχαν ιδέα τι θα πει "αυτό το ανιμε" και ακόμα και οι καινούριοι επίσης δε ξέρουν.

 

Το αγόρι μου έχει αποδεχτεί και συνηθίσει το γεγονός, που εκεί στο άσχετο θα πετάξω καμιά λέξη ιαπωνική, από αυτά που θυμάμαι απο τις σειρές και πάντα γελάει (με τη θετική σημασία της λέξης και όχι να με κοροιδευει). Ούτε εκείνος γνωρίζει τα anime, αλλά κάποια στιγμή θα του δείξω.

 

Όσο για τους γονείς μου στην αρχή και καμιά φορά τώρα, μπορέι να μου πουν ότι "είναι για μωρά αυτά που βλέπεις" ή "κράτα τα να τα βάζεις στα παιδιά σου, όταν θα είναι μικρά". Ωστόσο έκατσα και τους εξήγησα πως υπάρχουν διάφορα Genres και δεν είναι όλα για παιδιά. Φαίνεται ότι το κατάλαβαν, ακόμα και αν δεν το κατάλαβαν, το σεβάστηκαν, οπότε δεν έχω θέμα.


30w46c0.jpg


#948 hgatakoskylos

hgatakoskylos

    Anime Fan

  • Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2014 - 08:58

Εγώ πάντως δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο πατέρας μου τα βλέπει λίγο αφ' υψηλού και λέει ότι δεν τα καταλαβαίνει(υποψιάζομαι ότι τα θεωρεί παιδικά ή και ανόητα). Το αστείο είναι όμως ότι η μάνα μου το επιδοκιμάζει γιατί, εμπνεόμενη από αυτά προσπαθώ να φτιάξω τα χτενίσματα των ηρώων/ηρωίδων και΄έτσι ασχολούμαι με τα μαλλιά μου περισσότερο!