Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Akatsuki


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

    Self Imposed Ban

  • Banned
  • 66 posts

Posted 20 September 2010 - 20:53

Είδα κάτι πολύ ωραίες στολές και συνολάκια από Ακάτσουκι, αλλά οι απατεώνες θέλουν 120-140 ευρώ για την μία. Δέν πάνε να, δούν άν έρχομαι! Αντίθετα, οι ρόμπες ξεχωριστά, κάνουν κάπου στα 50 ευρώ. Μιας και σιγά σιγά θα έρθουν οι απόκριες, καταλαβαίνετε πού το πάω. Τώρα (-ανάσα-) το κρίσιμο ερώτημα. Είδε ή γνωρίζει κανείς εδώ στη Θεσσαλονίκη άν κάποιος μπορεί να βρεί μιά, χωρίς πιστωτική, ίντερνετ ή τιμή που να πλησιάζει το 100άρι; Ευχαριστώ προκαταβολικά. :run:

#2 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 20 September 2010 - 21:34

Πολύ απλά μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου μια στολή ή έστω κάποιος/α γνωστός/ή σου. Πατρονάρισμα θέλει και ύφασμα. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο Cosplay thread και σίγουρα θα βρεις ότι χρειάζεσαι. ( ΕΔΩ και ΕΔΩ ).Επίσης μπορείς να ρωτήσεις και την Tomodachi ή τον Cassiel που είναι και οι 2 τους πολύ καλοί στα cosplay. Θα ξέρουν σίγουρα να σου πουν!

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Tiger-stock-blog-header.jpg


#3 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

    Self Imposed Ban

  • Banned
  • 66 posts

Posted 20 September 2010 - 22:19

Ευχαριστώ συνάδερφε. Βρήκα και κάτι βίντεο στο Youtube meanwhile που δείχνει βήμα βήμα την κατασκευή! Άν όλα πάνε καλά το Φεβρουάριο θα βγεί ο "Τόμπι" παγανιά με ένα κλαδάκι στο χέρι σε "WHACK THE MOLE JUTSU!" φάση! :joyful: SPOILER ALERT! SPOILER MANIAC!