Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ψάχνω τους μεταφρασμένους στίχους του ED από το Kamen No Maid Guy!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 15 September 2010 - 00:21

Ψάχνω να βρω εδώ και μέρες χωρίς επιτυχία, τους μεταφρασμένους στα αγγλικά στίχους του τραγουδιού "Wakugai!!" από τον Yoshiki Fukuyama.
Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι το E.D. της anime σειράς "Kamen No Maid Guy" παραγωγής 2008.

Έχω βρει τους στίχους σε romaji και kanji, αλλά πουθενά την αγγλική μετάφρασή τους. Υπάρχει μόνο μία τμηματική έκδοση της fansub ομάδας που μετέφρασε το anime στα αγγλικά, αλλά είναι άλλα αντί άλλων.

Τους παραθέτω εδώ Romaji:

Spoiler:


και Kanji
Spoiler:


Έχω φτιάξει ένα πανέμορφο AMV και έχω ετοιμάσει και το text styled karaoke του, αλλά χωρίς τους στίχους μεταφρασμένους είναι άχρηστο! Όποιος μπορεί να με βοηθήσει, θα του είμαι υπόχρεος!

Το τραγούδι είναι αυτό:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=uy5YsbJUIJc[/media]