Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

The break up


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 _GaARa_

_GaARa_

    stupidity isn't an excuse

  • Retired Staff
  • 809 posts

Posted 10 July 2006 - 18:41

Μια ταινια που προβάλεται τώρα στους κινηματογράφους.Με την Jennifer Aniston(Brooke Meyers) και τον Vince Vaughn(Gary Grobowski).Η ιστορια ξεκινάει με τον χωρισμο της Brooke και του Gary και την προσπάθεια τους μη θελοντας να αφήσουν το σπίτι τους να συμβιωσουν.Παρο όλα τα ευτράπελα και τους δυνατους δευτερους ρόλους(Jon Favreau) η ταινια ητανε αρκετα μέτρια με ενα τέλος που ξεφευγει απο τα hollywoodiana πρότυπα και σου δινει ίσως την αίσθηση της πραγματικότητας.
Συμπέρασμα:Μια Καλή κομέντι για τους Λατρεις του είδους και πολυ καλές ερμηνιες απο Aniston και Vaughn
Για να ειμαι ειλικρηνης μου αρεσε η ταινια(Νανε καλα η Aniston :P )


ΥΓ: http://www.imdb.com/title/tt0452594/

ΥΓ2: Στα μπροστινα καθησματα καθοντουσαν 2 50αρηδες.ο Ένας κοιμηθηκε και ο αλλος εκλεγε στις ''ρομαντικες'' σκηνες :lol:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...