Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Πόλεμος κατά των ναρκωτικών


  • Please log in to reply
87 replies to this topic

#76 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 August 2011 - 20:03

Από τα 4.396 εκατομμύρια άτομα 15-64 ετών το 2008

11-21 εκατομμύρια κάνουν ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών
155-250 εκατομμύρια έχουν δοκιμάσει έστω και μια φορά στη ζωή τους
16-38 εχουν πρόβλημα με τα ναρκωτικά

Source UNODC.

Βέβαια η παρούσα έρευνα από μόνη της δεν λέει και πολλά καθώς λείπουν αρκετοί παράμετροι αλλά το ότι το 1/5 των ατόμων τα οποία θα δοκιμάσουν έστω και μία φορά καταλήγουν στην καλύτερη με σοβαρό πρόβλημα δεν μου φαίνεται και τόσο αισιόδοξη προοπτική.

Το ποστ του One piece ομολογουμένως μου ξέφυγε. Στο θέμα των ευθυνών όμως πιστεύω ότι δεν μπορείς να μιλάει κανείς γενικά και αόριστα και να βγάζει γενικά πορίσματα χωρίς να ξέρει πραγματικά γεγονότα.

#77 Gilmaru

Gilmaru

    Daydreaming

  • Members
  • 507 posts

Posted 02 August 2011 - 20:59

Εχχμμ, άσχετο, αλλά μιας που λέγαμε για δαιμονοποίηση ναρκωτικών σε παιχνίδια, από την άλλη..

Spoiler:

Edited by Gilmaru, 02 August 2011 - 21:05.


#78 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 02 August 2011 - 21:14

I ll just leave this here

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=137661

#79 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 02 August 2011 - 21:25

Ιρι, αν αυτο ειναι η απαντηση στα "πραγματικά νουμερα" που ανεφερα, τότε δεν καταλαβες χριστο τι εννοω και σχεδον σιγουρα φταιω εγω για αυτο, οποτε και ζηταω προκαταβολικα συγνωμη.
Θεωρω μερικες φορες αυτονοητα πραγματα που δεν ειναι.

Καταρχας λειπουν απο εκει μεσα (και απο καθε τετοιου ειδους ερευνα) το τσιγαρο και το αλκοολ. Με παρα πολυ μεγαλυτερο βαθμο εθισμου απο, let's say, το lsd (εδω καπου δυμαμαι το lcd και γελαω μονος μου αλλα προχωραω) και κατα πολύ περισσοτερους νεκρους.

Δευτερον τα περισσοτερα χημικα ναρκωτικά πρωτοκατασκευαστικαν ως παυσιπονα (δυνατα εννοώ, για επεμβασεις και τετοια, όχι ponstan) αντικαταθλιπτικα και ηρεμιστικα. Και ακομα και σημερα η βαση και η συνθεση ελαχιστα διαφερει, και φυσικα ο τροπος που επιδρουν στον εγκεφαλο και στο νευρικο συστημα. Ladose, Nootrop Atarax, Lexotanil ειναι μερικά μονο από τα νομιμα ονοματα τους. (εκει πήγαινε και το ποσες ζωες εχουν σωσει αναλογικα, το οποιο ειναι και αδιαπραγματευτο για προφανεις πιστευω λογους)

Αυτοι δε μετρανε στις ερευνες. Οπως π.χ. η συγχωρεμενη η γιαγια μου που ενας κομπογιανιτης με πτυχιο τις εδινε τα ηρεμηστικα για καραμελες με αποτελεσμα να ξυπναει στις 3 το βραδυ για να ... πάρει το υπνωτικο της για να μπορεσει να κοιμηθει! Ασε που δεν αναγνωριζε κανεναν απο ενα σημειο και μετα πλην του Χατζηνικολαου που πιαναν κουβεντα καθε μερα στις 20:30 :kakaka:. Για την ιστορια εζησε πανω απο 15 χρονια ετσι. Απλως οταν μας αφησε στα 94 το μυαλο της ηταν κατι αναμεσα σε γραβιερα ναξου και χαλβα φαρσαλων.

Επισης οσοι καναν εγχειριση πιθανοτατα δοκιμασαν ξυλοκαινη.

Επίσης παρα πολλοι θα λενε ψεματα. Ναι ακομα και στους γιατρους και στις ερευνες, τα θεματα περι απιστιας και ναρκωτικων εχουν παντα τις μεγαλυτερες αποκλισεις, ασχετως αν διαφερουν αποχωρα σε χωρα αναλογα το βαθμο taboo.

Αν θελουμε να δουμε ρεαλιστικα και χωρις παρωπιδες η αναλογια ειναι πολυ μικροτερη.

Αλλα ακομα και ετσι και χειροτερα να ειναι τα νουμερα, δηλαδη ενας στους 4 και ενας στους τρεις να πεθαινει παλι δεν αναιρει οτι σημασια εχει ο τροπος χρησης ενος κατα τα αλλα χρησιμου χημικου προιοντος, οτι παμε να μπαλωσουμε τρυπες τις παιδειας και κοινωνικων αδικιων και ανισοτητων που οδηγουν σε λαθος χρηση με λαθος τροπους και δαιμονοποιησεις ουσιων που θυμιζουν πολλες φορες επιπεδο μεσημεριαναδικου.

Και κατι ακομα. Prodigy. Lewis Carrol. Hawkwind. Salvador Dali &...&...&...

Δεν μπορω φυσικά να το αποδειξω αλλα νομίζω οτι οι περισσοτεροι θα συμφωνησουν οτι θα ειχαμε μεγαλες απωλειες...

Λύσεις υπάρχουν χωρις να κυνηγαμε τα ναρκωτικά, αλλα αν κρινω από αυτά που βλέπω μαλλον ειναι το ιδιο ουτοπικες οι δικες μου προτασεις με τις δικες σας.

stasou%2520mygdala.jpg


#80 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 August 2011 - 21:44

Να ξεκαθαρίσω ότι η έρευνα αναφέρεται στην παράνομη χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως επίσης και τα όσα έχω πει σε αυτό το thread επι του θέματος.

Γνωρίζω αρκετά καλά την φαρμακευτική τους χρήση και ποτέ δεν δήλωσα ότι είμαι ενάντια σε αυτήν (δεδομένου ότι δεν γίνεται κατάχρηση). Δεν αναφερόταν ποτέ σε αυτόν τον τομέα το thread... Μιλάγαμε αποκλειστικά για την χρήση που δεν υπάγεται σε ιατρικούς λόγους - εκτός και αν εγώ κατάλαβα κατι λάθος.

Τώρα από εκεί και περα αυτό είναι μόνο η προσωπική μου γνώμη αλλά προτιμώ υγιείς και ζωντανούς ανθρώπους από μεγάλους καλλιτέχνες (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραγνωρίζω την προσφορά τους). Νομίζω άλλωστε ότι υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος aka πόσους ταλαντούχους ανθρώπους θα είχαμε ακόμη κοντά μας αν δεν υπήρχαν τα ναρκωτικά. Οι πιο πολλοί άλλωστε είχαν δώσει δείγμα του ταλέντου τους πολύ πριν μπουν σε αυτό το λούκι.

Το link του Prince είναι πολύ ενδιαφέρον. Θα ήθελα να διαβάσω περισσότερες λεπτομέρειες όμως πριν σχολιάσω.

#81 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 02 August 2011 - 21:46

Για να μην αρχίσω κατευθειαν τα σεντονια και πεθάνω της πείνας, θα πω μόνο τα εξής:
Δεν ξέρω τι πιστεύετε ότι είναι ο εθισμός, αλλα με μια δοκιμή κανεις δεν κόλησε. Με μια δοκιμη το πολύ πολύ να αντιληφθεις αν σου αρεσει η όχι, και πάλι εξαρταται την ουσια και τον ανθρωπο. Ακομα και τα ισχυροτερα σκευασματα χρειαζεται να επαναλάβεις αρκετες φορες τη χρηση τους σε συντομο χρονικο διαστημα για να πεις οτι ψιλοεθιστηκες.


Αυτα ακριβως ειναι ακριβως η σκεψη ολων των νακρομανων.Να δοκιμασω μια φορα,δεν θα παθω κατι,μπορω να απεξαρτοποιηθω,και μετα αρχιζει η κατηφορα.Λες οτι "με τη πρωτη φορα το πολυ πολυ να αντιληφθεις αν σου αρεσει ή οχι".Τα πρωτα συμπτωματα του εθισμου ειναι αυτα.Δηλαδη αν δοκιμασεις μια φορα και σου αρεσει τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα δοκιμασεις και δευτερη και τριτη και θα κολησεις με λιγα λογια.Και δεν καταλαβαινω γιατι λες δημοσια μια αποψη του στυλ ''με μια δοκιμη κανεις δεν κολησε....δεν θα εθιστεις απο την πρωτη φορα'',οταν μπορει καποιος εφηβος που πειραματιζεται για τους δικους του προσωπικους λογους να θελει να αρχισει τα ναρκωτικα και με το δικο σου ποστ να "περνει το θαρος" ας πουμε.

Οταν δοκιμασεις αυτες τις ουσιες,ακομι και την πρωτη φορα δεν υπαρχει γυρισμος.Δεν υπαρχει "χμμμ...ειναι λιγο πυκρο ή ειναι λιγο ξυνο,δεν μου αρεσει",δυστυχως...Αρα ακομι και οι γονεις σου να καταλαβουν οτι περνεις απαγορευμενες ουσιες,συνηθως δεν μπορουν να κανουν κατι.
Εννοειτε πως υπαρχουν και γονεις που παραμελουν τα παιδια τους,αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.

Το συγκεκριμενο το ποσταρα γιατι ειμαι υπερ,οταν κατι το οποιο μπορει να εχει αρνητικες συνεπειες στον εαυτο σου,ακομα και αν υπαρχει πιθανοτητα να μην εχει και καμια συνεπεια πανω σου,να τονιζουμε τις αρνητικες συνεπειες.Δεν γινεται να βγω εγω και να πω,ναι αν δοκιμασεις μια απαγορευμενη ουσια υπαρχει η πιθανοτητα να μην σου αρεσει.Αυτο ειναι θεμα προσωπικοτητας και του καθε ανθρωπινου οργανισμου.Δεν ειναι ολοι ετσι και αρα δεν γινεται να τονιζουμε αυτην πιθανοτητα,οταν αυτη δεν αναφερεται στο συνολο των χρηστων.

Από τα 4.396 εκατομμύρια άτομα 15-64 ετών το 2008

11-21 εκατομμύρια κάνουν ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών
155-250 εκατομμύρια έχουν δοκιμάσει έστω και μια φορά στη ζωή τους
16-38 εχουν πρόβλημα με τα ναρκωτικά

Βέβαια η παρούσα έρευνα από μόνη της δεν λέει και πολλά καθώς λείπουν αρκετοί παράμετροι αλλά το ότι το 1/5 των ατόμων τα οποία θα δοκιμάσουν έστω και μία φορά καταλήγουν στην καλύτερη με σοβαρό πρόβλημα δεν μου φαίνεται και τόσο αισιόδοξη προοπτική.

Δεν αναφερεσαι ομως στο ποιες ουσιες χρησιμοποιουσαν ολοι αυτοι οι χρηστες.Δεν ειναι σωστο να βαζουμε ολες τις επικινδυνες στο ιδιο επιπεδο επικινδυνοτητας και εθισμου.Ο όρος «ναρκωτικά» δεν περιλαμβάνει μόνο τις παράνομες ουσίες, όπως το χασίς, την ηρωίνη, την κοκαΐνη, το χάπι «έκσταση». Περιλαμβάνει και ουσίες που η χρήση τους είναι νόμιμη. Η χρήση του αλκοόλ και του καπνού είναι απολύτως νόμιμη (για τους ενήλικες) και ενταγμένη στην κοινωνική ζωή, η κατάχρησή τους, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή εξάρτηση και προβλήματα υγείας.

Η κατάχρηση ηρεμιστικών και αγχολυτικών χαπιών μπορεί, επίσης, να οδηγήσει σε εξάρτηση.Ουσίες εισπνεόμενες, όπως σπρέι, κόλλες,βενζίνη, αέριο από γκαζάκια βουτανίου, φαίνεται να μη συνδέονται με αυτό που λέμε «ναρκωτικό», κατατάσσονται, όμως, στις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Αρα πιο σωστο ειναι να πεις ποσοι ανθρωποι εχουν δοκιμασει εστω και απο μια φορα το χασις,την κοκαϊνη,την πρεζα κτλ.Πιστεψε με δεν ειναι η πλειοψηφια.


Το ποστ του One piece ομολογουμένως μου ξέφυγε. Στο θέμα των ευθυνών όμως πιστεύω ότι δεν μπορείς να μιλάει κανείς γενικά και αόριστα και να βγάζει γενικά πορίσματα χωρίς να ξέρει πραγματικά γεγονότα.

Μαλλον σου ξεφυγαν και αυτα τα ποστ:

Φυσικα απο οσους συγγενεις και γνωστους ξερω,ολοι αρχιζουν με την λογικη "ελα μωρε να δοκιμασω μια φορα,τι θα παθω,σιγα μην εξαρτοποιηθω."

Ξερω περιπτωση ενος ανθρωπου εξαιρετικου,το καλυτερο παιδι που λενε,με προτυπο μανας,που δυστηχως κατεληξε στα ναρκωτικα.

:D

Εδιτ:Τωρα ειδα τα 2 τελευταια ποστ.

image.jpg


#82 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 August 2011 - 21:51

Οne Piece έχω ποστάρει ολόκληρη έρευνα του ΠΟΥ με χίλια δυο διαγραμματάκια που δείχνουν με κάθε λεπτομέρεια πώς και γιατί. Feel free to check it out. Σε πρώτη φάση ανέφερα τα γενικά νούμερα τονίζοντας ότι λείπουν πολλές μεταβλητές.

Στο υπόλοιπο ναι μπορείς να μιλήσεις για τα γεγονότα που ξέρεις. Δεν μπορείς να μιλήσεις όμως για όλους τους χρήστες με βάση τον κοινωνικό σου περίγυρο. Δεν βλέπω που το κακό σε αυτήν την πρόταση που δεν αναφερόταν σε σένα αλλά σε όσα έλεγε ο Lord Leon. o.O

Anw καλή συνέχεια εύχομαι γιατί από την πολλή συζήτηση και ο δικός μου εγκέφαλος για γραβιέρα Νάξου οδεύει. :)

#83 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 02 August 2011 - 22:02

Σορυ αλλα δεν ειδα τα δυο τελευταια ποστ που αναλυουν λεπτομερως αυτο που τονισα για το ποστ σου. :)

Οne Piece έχω ποστάρει ολόκληρη έρευνα του ΠΟΥ με χίλια δυο διαγραμματάκια που δείχνουν με κάθε λεπτομέρεια πώς και γιατί. Feel free to check it out. Σε πρώτη φάση ανέφερα τα γενικά νούμερα τονίζοντας ότι λείπουν πολλές μεταβλητές.

Στο υπόλοιπο ναι μπορείς να μιλήσεις για τα γεγονότα που ξέρεις. Δεν μπορείς να μιλήσεις όμως για όλους τους χρήστες με βάση τον κοινωνικό σου περίγυρο. Δεν βλέπω που το κακό σε αυτήν την πρόταση που δεν αναφερόταν σε σένα αλλά σε όσα έλεγε ο Lord Leon. o.O

Anw καλή συνέχεια εύχομαι γιατί από την πολλή συζήτηση και ο δικός μου εγκέφαλος για γραβιέρα Νάξου οδεύει. :)


Σε ποια προταση αναφερεσαι;Φαινεται και εγω λαληλα λιγο με την συζητηση.:D

image.jpg


#84 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 02 August 2011 - 22:13

One piece τη λέω την αποψη αυτή γιατι ειναι ιατρικα υποστηριξιμη, σε αντιθεση με τη δικιά σου. Αυτό ξερω πως ειναι η αλήθεια, ο ένας κολητος μου ηταν και ψυχολογος σε ιδιωτική κλινικη απεξαρτησης και τον βοηθουσα στις ερευνες (στη βρωμοδουλεια εννοειται, ηλεκτρολογος ειμαι οχι τρελοντοκτορι :D) εχω διαβασει και πεντε πραγματα, εχω δοκιμασει και κανα δυο απο δαυτους τους διαβολους εχω και φιλους νεκρους απο αυτα, εχω και φιλους που δεν επαθαν τιποτα, και πολλους που δε δοκιμασαν ποτε. Νομιζω εχω πιασει ολη τη γκαμα που μπορω χωρις να "αρρωστησω" εγω ο ιδιος. Γιατι να μην το μοιραστω; Αν καποιος δε σκοπευε να κανει τιποτα, και διαβασε το ποστ μου και ειπε "α, ωραια πανα σουταρω" οπως θα λεγε και ο μπιλλακος, ο κοσμος μας ειναι ελαφρυτερος με 70 κιλα στοκο λιγοτερο.

Αν ειναι απλά να φοβιζουμε τον κοσμο στην περιπτωση που καποιος απο αυτους γινει πρεζακι, ε ας το κανουν αλλοι που το κανουν καλυτερα απο εμενα.

besides ακομα και αν αυτος που εχει τη λογικη "εγω δε θα την πατησω" δεν δοκιμασει π.χ. κοκα, καποια στιγμη με την ιδια λογικη θα πιει 8 ποτηρακια στο club, θα πιασει τιμονι και δυστυχως τοτε δε θα πεθανει μονος του. Οποτε "χιλιες φορες πρεζακιας" που λεει και ο πανουσης.

Τεσπα για να μη γινομαι και γω ακραιος, σεβαστη και η δικια σου οπτικη γωνια, ισως ομως θα θελες να διαβασεις λιγο παραπανω για το πως λειτουργουν αυτες οι ουσιες.


Τα υπολοιπα αλλη μερα. "Μαστουρωσα" απο lcd! ;) :hihi2:


P.S. Αν δεν αντεχετε ουτε 10 μερες χωρις ιντερνετ μη δοκιμασετε ναρκωτικα ουτε για αστειο. Δεν ειναι απολυτος δεικτης, αλλα...

stasou%2520mygdala.jpg


#85 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 02 August 2011 - 22:34

Δεν φοβιζω τον κοσμο,τονιζω τα αρνητικα των ουσιων αυτων.Μπορει να επηρεαζεις καποιον εφηβο που πειραματιζεται και που εχει στο νου του να δοκιμασει(Ναι υπαρχουν πολυ ευκολοπιστοι εφηβοι).Εχω αρκετους γνωστους που ειναι χρηστες και ενα θειο που πεθανε απο ναρκωτικα.Δεν ξερω τη διατριβη εκανες πανω στο θεμα,(:P)παντως εχω διαβασει αρκετα για αυτες τις ουσιες.Δεν εχω και ουτε θελω να δοκιμασω ποτε ναρκωτικα.Με ρεγουλα το lcd :P

Αυταααα~

#86 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 03 August 2011 - 00:26

Τώρα από εκεί και περα αυτό είναι μόνο η προσωπική μου γνώμη αλλά προτιμώ υγιείς και ζωντανούς ανθρώπους από μεγάλους καλλιτέχνες (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραγνωρίζω την προσφορά τους). Νομίζω άλλωστε ότι υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος aka πόσους ταλαντούχους ανθρώπους θα είχαμε ακόμη κοντά μας αν δεν υπήρχαν τα ναρκωτικά. Οι πιο πολλοί άλλωστε είχαν δώσει δείγμα του ταλέντου τους πολύ πριν μπουν σε αυτό το λούκι


i totally agree with you



besides ακομα και αν αυτος που εχει τη λογικη "εγω δε θα την πατησω" δεν δοκιμασει π.χ. κοκα, καποια στιγμη με την ιδια λογικη θα πιει 8 ποτηρακια στο club, θα πιασει τιμονι και δυστυχως τοτε δε θα πεθανει μονος του. Οποτε "χιλιες φορες πρεζακιας" που λεει και ο πανουσης.



nah...δε νομίζω το ίδιο άτομο να κάνει αυτό είναι σαν να φάσκει και μετά να αντιφάσκει.


Lord Leon δε κατάλαβα αυτό που είπες για τη μείωση ευθυνών :hmmm:

και εμμέσως πλην σαφώς και το αλκοόλ και το τσιγάρο απαγορεύεται και το θέμα δεν είναι η μόνο η υγεία του πολίτη.

τώρα αποποινηκοποιηθούν δεν αποποινηκποιήθουν τα ναρκωτικά το ένα και το αυτό είναι δε θα αλλάξει τίποτε. Αν άλλαζε θα το είχα τα κράτη πολύ πιο πριν.

#87 ala1n

ala1n

    Anime Freak

  • Members
  • 330 posts

Posted 03 August 2011 - 02:24

Ευτυχώς για μένα δεν έτυχε να ζήσω σε οικογένεια όπου υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα , ούτε φίλους να έχω που κάνουν τέτοιες μαλακί*ς ( εκτός από 1-2 που μπαφιάρουν καμιά φορά τη βδομάδα ) , αλλά ούτε και να ζω σε περιοχή με τέτοιο πρόβλημα ( το Ίλιον ευτυχώς δεν έχει καθόλου εγκληματικότητα και τέτοια φαινόμενα ).
Έτσι , ως ένα άτομο "έξω" από την όλη κατάσταση , να πω 1-2 πραγματάκια από την οπτική γωνία ενός "τρίτου".
Εγώ , προσωπικά , πιστεύω πως σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι από μικρή ηλικία μαθαίνουν για τη μάστιγα των ναρκωτικών , και πολλές φορές δυστυχώς τη βλέπουν γύρω τους , δεν δικαιολογείται με ΤΙΠΟΤΑ να ξεκινούν μια τέτοια διαδικασία.Είναι εγκληματικό τόσο για τον εαυτό τους , όσο και για τους γύρω τους.Γιατί ό,τι και να λέμε , αργά ή γρήγορα αυτά τα άτομα θα εγκληματίσουν εις βάρος μας.Όλοι αυτοί που λένε για τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων κτλ. ας ρωτήσουν κανένα παιδί πως είναι να τον κυνηγούν άτομα με σύριγγες για 5-10 ευρώ και αν καταλάβουν το 1/10 της εμπειρίας αυτής ας ξαναμιλήσουν.(μη μιλήσουμε για το γεγονός πως όχι μόνο μπορεί να τραυματιστείς αλλά και να "κολλήσεις" κάτι από το οποίο μπορεί να μην μπορείς να γιατρευτείς και ίσως και να πεθάνεις.......αυτό και αν είναι ψυχοφθόρα διαδικασία)

PS:Την προηγούμενη βδομάδα κατέβηκα Αθήνα για κάτι ψώνια και απέναντι από την Πανεπιστημείου γινόταν της που*άνας από αυτούς....Παίζει να είμαστε η μόνη χώρα όπου η πρωτεύουσα μας είναι ό,τι χειρότερο έχουμε να δείξουμε.
PS2:Διάβασα που ανέφερε ο kenobi για την Αφρική κτλ. και ναι , αυτοί είναι οι άνθρωποι που χρειάζονται την πραγματική βοήθεια όλων ..... αυτή η υπόθεση έχει συζητηθεί τόσες φορές δίχως να γίνεται τίποτα ουσιαστικό(εδώ μπαίνουν τα συμφέροντα των "πολιτισμένων" χωρών ) , που έχει καταντήσει να θεωρείται γραφική..........:(
PS3:Φυσικά και δεν έχω κανένα δικαίωμα να αρνηθώ το δικαίωμα αυτών των ανθρώπων για να ζήσουν ( εφόσον αυτοί το θέλουν ) , αλλά εχω το δικαίωμα να απαιτήσω την προστασία της δικιάς μου ζωής......( κάπου εδώ "έρχεται" το κράτος , αλλά τώρα τι να λέμε για το κράτος στη χώρα μας )
PS4:Eίδα το βιντεάκι από τους πρωταγωνιστές και πραγματικά έμεινα κάγκελο..πέρα από το γεγονός ότι υπήρχαν άτομα που ήθελαν να βρουν πάλι νόημα στη ζωή τους και το κράτος γαμιότ*ν-γαμιέτ*ι ως συνήθως , άκουγα κάτι γελοίους λόγους για τους οποίους ξεκίνησαν.........η άλλη είχε παιδί και έλεγε ότι το θέμα είναι στο μυαλό....άμα ήθελε να το κόψει το έκοβε και χωρίς meth ...Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ?ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ?!?!?....Oh wait.........(sry αλλά αυτή η γυναίκα , για μένα , είναι σκουπίδι και δεν ανήκει στο ανθρώπινο γένος) :S
Posted Image

#88 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 14 November 2013 - 12:09

Eπείγον bump και ξεθαμα διοτι ήθελα να μοιραστω κάτι πολύ σημαντικο:

Spoiler: ΜΑΓΔ:

stasou%2520mygdala.jpg