Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Αναζήτηση Manga Comic Artists στη Θεσσαλονίκη


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 playcompass

playcompass

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 01 August 2010 - 12:04

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Είμαστε τρεις απόφοιτοι του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, οι οποίοι έχουν ιδρύσει τη δημιουργική / τεχνολογική ομάδα Playcompass.com.

Τον προηγούμενο χρόνο δημιουργήσαμε video games για τις συσκευές iPhone και iPad με πιο γνωστή την εφαρμογή iSouvlaki (μια από τις πιο διάσημες Ελληνικές εφαρμογές). Επίσης, με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε πως φέτος εκδόσαμε και το πρώτο ηλεκτρονικό παραμύθι για τις ίδιες συσκευές με τίτλο PadTales - The Best day of summer.

Συνεχίζοντας τη δημιουργική μας προσπάθεια, αναζητούμε σκιτσογράφους, manga και comic artists όπως επίσης και γραφίστες για τη δημιουργία ηλεκτρονικών εντύπων για φορητές συσκευές και το internet.

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο mail playcompass@hotmail.com ή να επισκεφτεί τη σελίδα μας www.playcompass.com


Σας ευχαριστούμε,
Playcompass.com Dev Team