Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Πεδίο επεξεργασίας κειμένου στο blog


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2010 - 01:35

Όπως ίσως να είναι γνωστό, στην δημιουργία νέας ανάρτησης blog στο anime.gr, ο editor έχει το μισό πλάτος από το προβλεπόμενο. Μπορεί να γίνει κάτι γιαυτό; Δυσχεράνει την συγγραφή μεγάλων ποστ ή την χρήση εικόνων.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2010 - 10:44

Εγώ οταν είναι να γράψω πολλά τα γράφω σε ενα opendocument text και μετά τα αντιγράφω στον editor. Για τη χρήση εικόνων χρησιμοποιώ συχνά το preview post για να δώ πώς θα φαίνεται τελικά και κάνω τις απαραίτητες αλλαγές μετά.

#3 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 21:04

Ανησυχώ για τα επιπλέον δεδομένα μορφοποίησης που στέλνει το openoffice, αλλά είναι μια λύση.
Θα ήταν ιδανικό αν μπορούσε να διορθωθεί αυτό το bug.