Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Kingdom hearts


  • Please log in to reply
510 replies to this topic

#1 Animefrick

Animefrick

    Anime Professional

  • Members
  • 696 posts

Posted 08 July 2006 - 16:22

Για τους fan του ps 2 και τους fan των anime συνιστώ το πολυαγαπημένο παιχνίδι kingdom hearts απο τους δημιουργούς του final fantazy advent children είναι ένα παιχνίδι περειπέτειας, δράσεις και μαγείας με ωραία γραφικά, Αν δεν σας έπισα ακόμα και για όσους δεν το ξέρουν αυτο το παιχνίδι είναι ένα game βασισμένο στα anime αφού και ο κεντρικός ήρωας είναι anime o oποιος ειναι συνοδεβόμενος από τους αγαπημένους και γνωστούς ηρωες goofy and donald. Oι πίστες είναι βασισμένες από την walt disney με όλους τους γνωστούς μας ήρωες. Και επίσεις έχει όλους τους γνωστού ήρωες από το final fantazy advent children με τους οπιους πιάνετε φιλία ή τους πολεμάτε για να καιρδίσετε τον τιτλο του πρωταθλητή!!!

όποιος ενδιαφέρετε να μάθει περισσότερα για το story μπορεί να διαβάσει τα παρακάτω. Είναι μεν δύσκολο παιχνίδι γατί έχει πολλά μυστικά αλλά οι λάτρες των καλών παιχνιδιών πάντα ανακαλύπτουν!!! :clap:


ISTORIA
Ο Sora ένας 15χρονος νεαρός ο οποίος ζει σε ένα μικρό νησάκι μακριά από τον έξω κόσμο. Ζει μαζί με τους φίλους του τον riku και την μικρή kairi με την οποια είναι και ερωτευτμένος. Οι μέρες κυλάνε και τα παιδιά ονειρεύοντε να ταξιδέψουν πέρα από την θάλασσα και γι 'αυτό αποφασίζουν να φύγουν με μια μικρή βάρκα. ο Ρίκου και ο Σόρα ανταγωνίζοντε συνέχεια μεταξύ τους συχνά περνάγανε τον καιρό τους μεσα σε μια μικρη μυστική σπυλιά του νησιού εκεί ο σόρα έχει όλα τα μυστικά του. την ημερα λοιπόν που πάνε να φύγουνε ο Σόρα μπάίνει μεσα στην σπυλιά για να θυμηθει τα παλιά. Μέσα στην σπυλιά στον απέναντι τοίχο υπάρχει μια ξύλινι πόρτα που υπήρχε από τότε που ο Σορα θυμάται τον ευατό του. Προσπάθησε άπειρες φορές να την ανοίξει αλλά η πόρτα δεν άνοιγε και αναρωτιόταν τι έκρυβε πίσω της. Στο μεταξύ σε έναν άλλο κόσμο υπάρχει ένας βασίλιο που το κυβερνάει, ο βασιλιάς Μίκι ( ο γνωστός μας ήρωας από τα καρτούν Μίκι μάους) ξαφνικά ο βασιλιάς χάνετε μυστιριοδός και η πιστοί του υπίκοοι goofy and donald ψάχνουν να τον βρουν σε άλλους πλανήτες και επισης ψάχνουν τον εκλεκτο ο οποιος είναι ο σόρα. Στο μεταξύ στο ήρεμο νησί του σόρα ξεσπάει μια καταιγίδα και μια πύλη ανοίγει μεταφέροντας αυτόν και τους φίλους του σε ένα άλλο πιο παράξενο κόσμο για να μην τα πολυλογό. ο σόρα συναντά τον κγούφι και τον ντόναλτ και με την βοήθεια του μαγικού κλειδιού (που το χρισημοπηεί ως όπλο) τους βοηθά να βρει τον βασιλιά τους με αντάλαγμα να βρει και αυτός τους χαμένους φίλους του. Περνόντας από διάφορους κόσμους με την βοήθεια ένός διαστημόπλοιου ανακαλύπτουν καινούργιους φίλους και εχθρούς τους οποιους θα τους κρατήσω κρυφούς Ε, μη σας τα λέω και όλα!) στη συνέχεια ο σόρα μαθαίνει ότι ο κολλητός του ο ρικύ πήγε με τους κακούς και ότι η γλυκιά Κάιρι έχει χάσει την καρδιά της. Τα παρακάτω δεν σας τα λέω γιατι θα γίνω βαρετή που μάλλον έγινα ήδη. Χαίρομαι που διαβάσατε την ιστορία και ελπίζω να σας αρέσει το παιχνίδι όσο άρεσε και σε εμένα γιατί εγω κυριολεκτήκά ΠΟΡΟΘΗΚΑ! [/i]
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#2 MaSaKa

MaSaKa

    Anime Freak

  • Members
  • 342 posts

Posted 08 July 2006 - 21:23

To kingdom hearts to eho termatisei 2 fores! Eho paei ton Sora 90lvl kai ton Sephiroth ton eho gia tin plaka mou. Tora opou na' nai vgenei kai to 2! Tote tha arhisei i alithini POROSI!!!!

#3 Animefrick

Animefrick

    Anime Professional

  • Members
  • 696 posts

Posted 09 July 2006 - 00:35

ego den to exo termatisi einai i alithia, to exo ftrasei sto telos alla mou xalase to play station kai tora mesa sti week tha mou stiloune allo, odos einai pragmatika porosi!! anipomono na bgei kai to 2 exw di treiler kai einai gamato!!!! :@ :@ :@ :@
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#4 Epinephrine

Epinephrine

    HMMY

  • Members
  • 442 posts

Posted 10 July 2006 - 11:17

To γαμε το εχω τερματισει εδω κ καιρο. Τωρα θελω να παιξω το 2. Οταν νικηξσα τον Sephiroth συγκινηθηκα με τις gaming δυνατοτητες μου... Ηταν μια προκληση οπως κ ο Nemesis στο FFX. ;) (νταξ πλακα κανω για τις δυνατοτητες). Απλα με τα 50dvd που με περιμενουν για καψιμο δεν εχω διαθεση :P
ΒΤW Τζινι FTW!!!
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#5 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

    Anime Professional

  • Members
  • 1,005 posts

Posted 10 July 2006 - 11:34

Απίστευτο παιχνίδι~ Για εμένα το καλύτερο για PS2. Τώρα πρέπει να τερματίσω το 2ο παιχνίδι της σειράς (Chain of Memories - GBA) πριν βγεί το Kingdom Hearts II~ Γνωρίζει κανείς πότε βγαίνει ακριβώς;

oR4yYRl.gif


#6 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

    Anime Fan

  • Members
  • 238 posts

Posted 10 July 2006 - 12:22

Εχει βγει ειδι στην ιαπωνια τωρα για ελλαδα πιστευω σε λιγο καιρο.

#7 Animefrick

Animefrick

    Anime Professional

  • Members
  • 696 posts

Posted 10 July 2006 - 12:44

to semtebri tha bgi to diabasa se ena ps magazine :heart: :idea: :x:
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#8 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

    Anime Professional

  • Members
  • 1,005 posts

Posted 10 July 2006 - 20:55

Δεν καταλαβαίνω ρε γμτ... Γιατί να το καθηστερούν τόσο τέλος πάντων; Ένα χρόνο μετά την ιαπωνια... νταξ... ιαπωνια. Ομως είναι απαράδεκτο να βγαίνει και μισό χρόνο μετά από την Αμερική αφού τα έχουν ήδη σχεδόν όλα ετοιμα...

oR4yYRl.gif


#9 Animefrick

Animefrick

    Anime Professional

  • Members
  • 696 posts

Posted 11 July 2006 - 11:27

Αχ τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή των video gemes μας κάνουν να περιμένουμε αγωνιοδός. Εγώ να δεις πως έκανα όταν 'έμαθα ότι θα αργήσουν να το βγάλουν στην Ελλαδα. μην ανησυχέις καταλαβαίνω τον πόνο σου Ash pokemaster ;) :bye2: :cry:
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#10 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

    Anime Fan

  • Members
  • 238 posts

Posted 11 July 2006 - 11:38

Animefri:

Αχ τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή των video gemes μας κάνουν να περιμένουμε αγωνιοδός


διωρθωση μας εχουν γενικα γραμμενους στην Ευρωπη θελεις να πεις.

#11 Animefrick

Animefrick

    Anime Professional

  • Members
  • 696 posts

Posted 11 July 2006 - 14:11

τώρα που το λες "ΝΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ" άντε τώρα συγχίστηκα!!! :mad2: :x: :mad2: :x:
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#12 zidane72003

zidane72003

    Starting...

  • Members
  • 20 posts

Posted 11 July 2006 - 15:28

Το kingdom hearts ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε...Συγκεντρωνουνει τα στοιχεια των παιχνιδιων ρολου και adventure μοναδικα.Απιστευτη ιστορια και απιστευτη πλοκη.Και φυσικα απιστευτη και η συγκρουση ηρωων της Ντισνευ με ηρωες του FF.

Το θεμα με την Ελληνικη αγορα τω videogames ειναι αποκλειστικα υπευθυνες οι εταιρειες που φερνουνε τα παιχνιδια.Ακολουθουνε τρελες τιμολογησεις.Δε μπορει παιχνιδι στην Ισπανια να το βρισκω 20¤ και εδω περα να το βαζει ο καθενας στα 40 για να βγαλει τρελα φραγκα.Ο Ελληνας ναι μεν ειναι τρελος για παιχνιδια αλλα δεν ειναι και ο λακαμας για να τους φας λεφτα για αυτο και ο κοσμος καταφευγει στο κατεβασμα παιχνιδιων και στα τσιπακια.Αν η τιμολογηση ειναι σοβαρη θα αυξηθουν και οι πωλησεις παιχνιδιων με αποτελεσμα η Ελληνικη αγορα να ειναι ελκυστικοτερη και αν ερχονται πιο γρηγορα τα παιχνιδια
Μονο 2 πραγματα ειναι απεραντα:Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια.Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το 1ο

Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα

George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking

#13 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 July 2006 - 23:17

Όποιος είναι θαυμαστής των παιχνιδιών Final Fantasy και όποιος είναι ακόμα περισσότερο θαυμαστής της Disney, το παιχνίδι αυτό είναι απλά ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ παιχνίδι που μπορεί να παίξει (βλ. υποφαινόμενο :P)

Το ΚΗ II βγαίνει τον Σεπτέμβριο-Νοέμβριο στην Ευρώπη. Ως τότε να τερματίσετε το ΚΗ: Chain Of Memories, για να καταλάβετε όλη την ιστορία καλύτερα ;)

E5VV38U.jpg


#14 Dr.ApE

Dr.ApE

    SufferGenius

  • Members
  • 119 posts

Posted 18 July 2006 - 15:55

to 1o einai fovero to exo termatisei 1 fora..... alla tora to arxisa kai deuterh fora !!!!!!! :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

perimeno me anipomonesia to 2o meros tou paixnidiou!!!!!!!!!
sto deutero exo akousei oti tha parei meros kai o mickey !!!!!! :kakashithumbup: :kakashithumbup: :kakashithumbup: :kakashithumbup:



an kapoios kserei kati allo as steilei kanena pm euxaristo polu.....

#15 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 18 July 2006 - 21:03

Το 2ο έχει κυκλοφορήσει ήδη στην Αμερική. Όποιος έχει τσιπαρισμένο PS2 μπορεί να το κατεβάσει, ή να το παραγγείλει από κάποιο μαγαζί ! Πάντως από ό,τι μου έχουν πει, είναι καλύτερα να παίξετε και το Chain OF Memories. Εγώ που το τερμάτισα μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει περισσότερα πράγματα για το πως θα εξελιχθεί η ιστορία στο ΚΗ ΙΙ.


Wings_of_angels , ωραίο avatar 8D

E5VV38U.jpg