Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Axatak


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 09 May 2010 - 20:24

Εποχη 80s η μπαντα(Axatak) αυτη οπος και πολλες αλλες επηρεασμένη απο τους Kiss, ιδρυθηκε απο εναν ελληνοαυστραλεζο μουσικό με όνομα Andy(Ανδρεας). Η συγκεκριμενη μπαντα δεν εγινε αρκετά γνωστη, ξεκινησε το 81.
Posted Image
:blingeye2:
Το 93 πεθανε ο Ανδρεας απο καρκινο στομαχου αλλα πριν γινει αυτο, πριν διαγνωστει οτι εχει καρκινο αλλαξε πορεια στην ζωη του, αναγεννηθηκε ο χριστιανος μεσα του και τα παρατησε ολα, εφτιαξε ενα ντοκιμαντερ για το ροκ και τον σατανισμο μεσα απο το οποίο εμαθα αυτην την μπαντα.
Προσωπικη μου αποψη αυτη η μπαντα μαρεσει παρα πολυ:if:
Αλλα το παρακανε με το ντοκιμαντερ που εφτιαξε θα δοσω λινκ με το ντοκιμαντερ στο youtube.
R.I.P Andreas!
Και μερικα τραγουδακια της μπαντας αυτής
Ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια αυτης της μπαντας
Και το δευτερο αγαπημενο μου.
Το myspace "τους"
http://www.myspace.com/axatakrock :run:

To ντοκιμαντερ

Youtube τα αλλα part τσεκαρετε τον χρηστη και θα τα βρειτε.
http://www.youtube.com/user/SeirinesTheMovie

***Stay on Topic!***
BTW πρεπει να δειτε ολο το ντοκιμαντερ εχει αρκετο γελιο αλλα και μερικα απο αυτα που λεει ειναι αληθεια αλλα και παλι μερικα ειναι παρατραβηγμενα.

Edited by LethalMike, 09 May 2010 - 20:43.

ezgif.com-resize.gif