Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Zura's corner


  • Please log in to reply
135 replies to this topic

#136 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 28 September 2013 - 11:54

Zuraκι η μπαλα για πρωτη προσπαθεια ειναι αρκετα καλη. ουσιαστικα το τελειωμα προς τα πανω ειναι λαθος. Αν απλα σβησεις μερικα χιλιοστα μετα την τελευταια πανω γραμμη (να μεινει ισα ισα μια πορτοκαλι γραμμη ισου περιπου παχους με τη μαυρη) εισαι ετοιμη. Τις αναλογιες γενικα τις εχεις πετυχει. Παλι δε θα ειναι τελειο, αλλα τα λαθη θα ειναι στο ιδιο επιπεδο με το υπολοιπο σχεδιο. Ενώ τωρα χτυπαει ασχημα στο ματι, διοτι ολα τα αλλα ειναι κομπλε και εκει πεταει σαν εξογκωμα.

 

Επισης νομιζω οτι ισως θα βγαιναν καλυτερα τα προσωπα αν ηταν λιιιιιιγο λιγοτερο μακροστενα.

 

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι το μόνο πρόβλημα, αν έβλεπες την συνέχεια του σχεδίου θα έλεγες ότι είναι σαν κολοκύθα όπως μου είπε και ο Fandom. Ευχαριστώ πάντως για τα ακριβή σχόλια. Ναι είναι σαν να έχει καρούμπαλο ξέρω γω η μπάλα. Failed αλλά αν ξαναδοκιμάσω να ζωγραφίσω μπάλα θα φροντίσω να την ζωγραφίσω περισσότερες φορές.

Χαχαχα ένα από το μεγάλα προβλήματα μου! Για κάποιο λόγο το κάνω στα περισσότερα σχέδιά μου αυτό, ένα θέμα με τα πρόσωπα. Ειδικά στου ξανθού, το σώμα φαίνεται αρκετά μικρό σε σχέση με το μεγάλο και μακρόστενο κεφάλι. Δεν είναι μόνο δηλαδή το πώς βγήκε η φωτογραφία. Με το μόνο που είμαι ευχαριστημένη είναι το μεσαίο, είναι στο μόνο που μου φαίνεται πιο νορμάλ το πρόσωπο. Thanks για τα σχόλια! Βοηθήσανε!