Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Press Release: Chorissu Fanzine!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Speedgrapher

Speedgrapher

    Hermetic Scholar

  • Members
  • 394 posts

Posted 13 April 2010 - 22:14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οι Umi & Sora έχουν μείνει κάπως σιωπηλοί μετά το επιτυχημένο Cosplay & Maid Café και ίσως αυτό να έδωσε την εντύπωση της πρόωρης απόσυρσής τους: εντύπωση εσφαλμένη! Αντιθέτως, κατόπιν ωρίμου σκέψεως, την οποία ακολούθησε πολύμηνος σχεδιασμός, έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε το επόμενο project μας!



Posted Image



Το CHORISSU είναι ένα περιοδικό ποικίλης ύλης γύρω από την αγαπημένη μας σύγχρονη ιαπωνική κουλτούρα, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα από τα manga, τα anime και τα cosplay, μέχρι τη μουσική και τα video-games. Το περιοδικό έχει συντεθεί από το σύνολο της ομάδας, εξασφαλίζοντας ποικιλία και πολυφωνία, ενώ κοσμείται από σχέδια νεαρών Ελλήνων καλλιτεχνών, εντός και εκτός αυτής, δίνοντας ένα ενδιαφέρον μωσαϊκό σχεδίων.

Μέσα θα βρείτε reviews για manga, anime και συγκροτήματα, συνεντεύξεις και άρθρα γύρω από την ελληνική και μη modern visual culture και πολλά, πολλά ακόμα, σε ένα πολυσέλιδο πανηγύρι.

Το CHORISSU θα διατίθεται κατά το τριήμερο του COMICDOM CON στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (16-18 Απριλίου – Μασσαλίας 22, Αθήνα), στον χώρο των fanzine.

Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί!

Jya ne,


Umi & Sora


Posted Image


--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com


http://www.easysubjugation.blogspot.com


#2 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 May 2010 - 12:24

Το βρήκα στο Comicdom και το αγορασα και ήταν αρκετά ενδιαφέρον...Μπράβο για την αξιόλογη δουλειά. Θα υπάρξει κάποια συνέχεια, θα βγάλετε και άλλο τεύχος? Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα περισσότερη βάση στα anime/manga αλλά καταλαβαίνω πως σκοπός σας ήταν να καλύψετε ένα πιο ευρύ φάσμα της ιαπωνικής κουλτούρας...

Όπως και να χει καλή συνέχεια...

xbJ3b2w.jpeg


#3 Speedgrapher

Speedgrapher

    Hermetic Scholar

  • Members
  • 394 posts

Posted 01 May 2010 - 13:20

Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Γενικά η συνέχεια αυτής της προσπάθειας είναι μέσα στα σχεδιά μας, αλλά το συγκεκριμένο βγήκε ειδικά με αφορμή το Con, από τη μία σαν "πρόβα τζενεράλε" και από την άλλη για αυτό είχε και μερικά θέματα που δεν ήταν τόσο καινούργια (ειδικά στα manga και τα anime), καθότι απευθυνόταν σε ένα ευρύτερο κοινό.

Θα έχεις νέα μας σύντομα:gotit:

Posted Image


--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com


http://www.easysubjugation.blogspot.com


#4 Yo! Master

Yo! Master

    Tiefling Compatible

  • Members
  • 538 posts

Posted 10 May 2010 - 16:07

Και εγώ το τσίμπησα στο Comicdom - αν μη τι άλλο για την ενίσχυση της όποιας εγχώριας προσπάθειας (όχι επειδή ξέρω τα άτομα ;)) - αν και ακόμη δεν έχω κάτσει να το διαβάσω.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.