Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Jotaro Kujo Vs Dio Brando


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Poll: Προτιμάτε Jotaro Kujo ή Dio Brando; (4 member(s) have cast votes)

Προτιμάτε Jotaro Kujo ή Dio Brando;

  1. Jotaro Kujo (4 votes [100.00%])

    Percentage of vote: 100.00%

  2. Dio Brando (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

Vote Guests cannot vote

#1 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 28 February 2010 - 16:08

Posted Image

Ποίον από τους δυο υπέρτατους χαρακτήρες του Jojo's Bizarre Adventure προτιμάτε; Τον πολυμήχανο Jotaro ή τον παντοδύναμο Dio; Ή να το θέσουμε αλλιώς: Star Platinum ή The World; Yare yare daze! ή WRYYYYYYYYYY! ORA! ORA! ORA! ORA! ORA! ORA! ORA! ORA! ή MUDA! MUDA! MUDA! MUDA! MUDA! MUDA! MUDA! MUDA!

Προσωπικά προτιμώ τον Jotaro που είναι η αποθέωση της ποζεριάς, με φοβερό attitude, έχει λύση σε όλα (όσο ακατόρθωτη κι αν είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται) κι οι ατάκες του σπάνε κόκκαλα (αν και σπάει κόκκαλα κυριολεκτικά και με το Stand του). Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρέφω μεγάλο respect στον Dio Brando o oποίος είναι κατά την γνώμη μου η προσωποποίηση του κακού και κάνει τους περισσότερους κακούς από άλλα anime και manga να μοιάζουν με παιδάκια του κατηχητικού κι είναι ο 2ος αγαπημένος μου κακός σε anime μετά τον θέο τον Raoh από το Hokuto no Ken.

Kαι για όσους η όλη συζύτηση φαντάζει άκρως εξωγήινη (ένα πράγμα σαν να βάζεις μια απλή μαθήτρια λυκείου σε μια συζύτηση male otaku για τα Gundam :hihi2: ) δεν έχετε παρά να πάρετε μια γεύση από το παρακάτω thread:
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=372402#post372402

#2 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 28 February 2010 - 18:19

Eλα ρε συ επρεπε να βαλεις σε poll ολους τους κλασικους της σειρας... :P
Εγω ειμαι με Polnareff παντως!

Τωρα συγκρινοντας αυτα τα δυο μεγαθηρια...

Χμμ....κοιτα στο manga παραδεχομαι τον Dio ως εναν απο τους πιο Ατρωτους,Σατανικους,Πανεξυπνους και Τεραστιους villains ever.

Αλλα μαλλον ειμαι με τοn Jotaro για τις φοβερες αποστομωτικες του ατακες και επειδη ο Dio οσο respect και να ναι σου βγαζει κατι που θες να τον μισεις να πουμε :hihi2:

Αλλα στα games προτιμω χαλαραααα Dio..
Πολυ Imba παικτης.Οχι τοσο για το roadroller που εχει γινει διασημος γιατι ειναι πολυ προβλεψιμη κινηση,αλλα για το counter dpf+p που τηλεμεταφερεται και το mudamudamudamuda που αν στριμωξεις τον αλλον στην γωνια he is in for some deep shit.

Ισοπαλια λοιπον....









Spoiler:

Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#3 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 05 June 2010 - 00:37

Λίγο που το χω διαβάσει ο Brando είναι για πολλά μπουνίδια:roar:
Posted Image

#4 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 June 2010 - 00:50

Mην ανησυχείς:
Spoiler: