Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 1 votes

Gamaran


  • Please log in to reply
465 replies to this topic

#466 adamsbankai

adamsbankai

    MangaReader

  • Members
  • 512 posts

Posted 04 January 2014 - 02:02

Αυτα τα promising endings που αφηνουν 150 τρυπες, πολυ μου την δινουν!

Το ειχα αφησει στο 115 chapter λογω στρατιωτικης θητειας, πριν 2 χρονια και αποφασισα να το ξαναδιαβασω. Τα καταφερα, μεσα σε δυο μερουλες. Εφυγε πολυ γρηγορα και ευχαριστα, αν και οι μαχες απο ενα σημειο και μετα συνεχως επαναλαμβανοταν χωρις κατι προτοτυπο. Που ειναι το προτοτυπο και εξυπνο Gamaran που διαβαζα καποτε?

Κριμα, η σειρα ειχε καλες προοπτικες :/

και εγώ κάπου στο 100 το άφησα γιατί άρχισε να φαίνεται κουραστικό και να επαναλαμβάνεται. Είχε καλές προοπτικές αλλά έμεινε με τις προοπτικες... Διαβαζοντας τα σχόλια δεν θα ασχοληθώ να το τελειώσω. Ισως σε κάποια φάση αργότερα όταν δεν έχω κάτι άλλο που να αξίζει τον κόπο.