Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Yu-Gi-Oh! Trading Cards


  • Please log in to reply
61 replies to this topic

#61 yami no chikara

yami no chikara

    Starting...

  • Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 20:43

Οι DT δεν υπάρχουν σε boosters τις βρίσκεις μόνο από το Duel Terminal ένα arcade machine του Yu-Gi-Oh! που παίζοντας σου βγάζει random κάρτες. Στο TCG κάρτες που βγαίνουν στο Duel Terminal αν δεν έχουν βγει ήδη κάπου άλλου δεν είναι legal στα events καθώς δεν θεωρούνται mass-produced. Από άποψη αισθητικής διαφέρουν στο γεγονός ότι μοιάζουν ελαφρώς με τις Parallel Rare αλλά το foil art είναι από μικρά τεραγωνάκια.


εχεις απολυτο δίκιο σε ο,τι σε λες,απλα να σημπληρωσω ο,τι τωρα οι καρτες απο Duel Terminal βγαινουν στο TCG στα boosters HIDDEN ARSENAL.μεχρι τώρα εχουν βγει 3 τετοια και στις 19/4 βγαινει το τεταρτο.
δυστηχως εγω ειμαι ακομα καμμενος:emptyonexg1:

#62 redgar

redgar

    Anime Newbie

  • Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 20:52

Παιδια αν υπαρχει καποιος που να θελει να ξεφορτοθει τις καρτες του ας μου στειελει pm κατι θα κανουμαι :)