Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

επισοδια bleach


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 zangetsu-san

zangetsu-san

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 27 December 2009 - 23:18

βρε παιδες επειδη μολις αρχισα να βλεπω το bleach και θελω να τα μαθαινω ολα γρηγορα θελω καπιος εαν μπορει να κατατοπιση.... 1 ποσα επισοδια εχει το bleach? 2 που μπορω να βρω ενα site για να τα δω ολα με την σειρα....? arrigato προκαταβολικα.....:nod:

#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 December 2009 - 23:38

Kαλή αρχή καταρχάς.

Για να ενημερώνεσαι για την αγαπημένη σου σειρά μπορείς να ανατρέχεις εδώ. Μέχρι στιγμής το Bleach αριθμεί 250 επεισόδια.

Απαντήσεις σε γενικές απορίες για το Βleach μπορείς να βρείς εδώ. Για λοιπές απορίες μπορείς να απευθυνθείς στα κατάλληλα threads στο ανάλογο subforum.

Για να δεις τα επεισόδια online μπορείς να απευθυνθείς εδω (και εδώ για τις ταινίες). Αν θες να τα κατεβάσεις απευθύνεσαι στο Tokyo Toshokan ή εδώ.

To παρόν κλειδώνεται. Πριν κάνεις κάποιο thread στο μέλλον χρησιμοποίησε το search button. :lockulocku: