Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Τι μουσική προτιμάτε να ακούτε σε club/party?


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

Poll: Τι μουσική προτιμάτε να ακούτε σε club/party? (26 member(s) have cast votes)

Τι μουσική προτιμάτε να ακούτε σε club/party?

  1. J/K-Pop (4 votes [15.38%])

    Percentage of vote: 15.38%

  2. J/K-Rock (1 votes [3.85%])

    Percentage of vote: 3.85%

  3. Visual Kei (1 votes [3.85%])

    Percentage of vote: 3.85%

  4. Metal (4 votes [15.38%])

    Percentage of vote: 15.38%

  5. Gothic (3 votes [11.54%])

    Percentage of vote: 11.54%

  6. Industrial (2 votes [7.69%])

    Percentage of vote: 7.69%

  7. Alternative (2 votes [7.69%])

    Percentage of vote: 7.69%

  8. Dance/House/Trance (3 votes [11.54%])

    Percentage of vote: 11.54%

  9. Hip-Hop (2 votes [7.69%])

    Percentage of vote: 7.69%

  10. Electronic (2 votes [7.69%])

    Percentage of vote: 7.69%

  11. Techno (2 votes [7.69%])

    Percentage of vote: 7.69%

Vote

#1 Neuro

Neuro

    Anime Professional

  • Members
  • 730 posts

Posted 19 December 2009 - 21:02

Λοιπόν αυτό το poll το έχω φτιάξη με ένα σκοπό 1. να λύσω την διαφωνία μου που έχω ότι θέλουν οι ποιο πολύ να ακούνε σε party 2. να δούμε τι θέλει η πλειοψηφία .
Η δίκια μου προσωπική άποψη είναι ότι σε party θα έπρεπε να χορεύουμε … να ακούμε τραγούδια που μας κάνουν να κουνιόμαστε και να βγάλουμε τον χορευτή από μέσα μας και να περάσουμε ωραία. Δηλαδή Dance/House/Trance/Electronic/Industrial/Techno και ίσως με mix από Hip-Hop Alternative και γιατί όχι Gothic π.χ. οπός κάνη και ο Dj SiSeN μιξαροντας gothic/fetish/alternative και Gothic/Industrial . Μπορείτε να επιλέξετε πάνω από 1 … αλλά μονό τα ποιο αγαπημένα ένταξη? Σκοπός του poll είναι να δούμε σε club τι θέλουν οι ποιο πολύ να ακούνε …

Η δίκια μου γνώμη είναι ότι rock καλύτερα είναι στην συναυλία να ακούς … όχι πως λέω ακόμα και σε Trash Metal και Death Metal αλλά ένα μεγάλο πόστο δεν ακούει, το ίδιο και με το Hip-Hop/R&B/Rap ….αλλά δεν πιστεύω κανένας να πει όχι σε καλή μουσική και σε ένα beat μιξαρισμενο με κάποιο κομμάτι και να ξεσηκώθει στο χορό … λοιπόν φτάνει τόσο μονόλογο ψηφίστε τι θέλετε να ακούτε όταν είστε σε club/party!
Posted Image

#2 Rogue L

Rogue L

    Rogue Lee

  • Members
  • 18 posts

Posted 19 December 2009 - 23:01

SALSAAA!!!RUBAA!!MAMBOOO!!! (άντε και καλές απόκριες) :hihi2:
πέρα απ' την πλάκα και να μην ξέρεις να τα χορεύεις σου φτιάχνει τη διάθεση αυτή η μουσική!!
( εμένα τουλάχιστον) σαν 2η επιλογή τα εμπορικά ξένα pop που βάζουν καλά είναι.. στα ελληνικά λίγο το χάνω :hot: ...αλλά μετά το 2ο ποτό καλά είναι κι αυτά...:drink:

#3 Yojimbo

Yojimbo

    Yokai enthusiast

  • Members
  • 151 posts

Posted 20 December 2009 - 16:35

Επειδή δεν το έχεις στις επιλογές δεν θα ψηφίσω:
Neo-soul / funk mixed με latin , jazz και ηλεκτρονική μουσική.

Καλά δεν περίμενα να έχεις ούτε soul ούτε funk, έτσι και αλλιώς δεν θα ήταν οι επιλογές της πλειοψηφίας. Ομως θα έπρεπε να έχεις και επιλογές όπως: "ελληνικά" η "σκυλάδικα" , "mainstream pop", "classic rock", "RnB revival" κλπ αν περιμένεις να δεις τι θέλει όντως η πλειοψηφία του φόρουμ. Βέβαια λέω του φόρουμ γιατί τα άτομα που βλέπουν anime και γράφουν σε φόρουμ στο internet δεν θα έλεγα οτι είναι χαρακτηριστικά τυχαίο δήγμα ατόμων ώστε να μπορείς να βγάλεις κάποιο ουσιαστικό συμπέρασμα.

A, και by the way...
Gothic δεν είναι το μίγμα ebm/industrial/electro που πασάρετε ως gothic στις μέρες μας.
Alternative δεν είναι μόνο η alternative rock αλλά οτιδήποτε δεν είναι mainstream δηλαδή σχεδόν όλα αυτά που έχεις ως επιλογές στο poll.
Visual Kei είναι υπο-είδος της j-rock.

#4 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

    Anime Professional

  • Members
  • 1,005 posts

Posted 21 December 2009 - 02:05

Ειμάστε καουμπόυδες από το Μεξικό!
Κανέναν δεν φοβόμαστε παρά τον αρχηγό! ...

oR4yYRl.gif


#5 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8,653 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 December 2009 - 03:05

Neuro, αυτό που θα σου πω μάλλον θα σε σοκάρει, αλλά κανείς δεν έχει δύο διαφορετικά μουσικά γούστα (ένα για όταν ακούει μουσική σε club/party, και ένα για οποιαδήποτε άλλη στιγμή). Είτε σε club/party είτε αλλού, ο καθένας θέλει πάντα να ακούει τη μουσική που του αρέσει, είτε προσφέρεται για χορό είτε όχι. Μπορεί άλλωστε να μη θέλει να χορέψει. Μπορεί απλά να θέλει να ακούσει το αγαπημένο του κομμάτι σε δυνατή ένταση, ενδεχομένως πίνοντας το αγαπημένο του ποτό, ενδεχομένως με παρέα.

Επιπλέον, το τι μουσική θα παίξει το κάθε μαγαζί είναι σχεδόν αποκλειστικά απόφαση του ιδιοκτήτη του κάθε μαγαζιού. Γι' αυτό άλλωστε και μιλάμε για "ροκόμπαρα", "τζαζόμπαρα", "μεταλόμπαρα" κοκ. Αν στην παρέα σου υπάρχει διαφωνία για το "τι θα ακούσουμε απόψε", ή συμβιβαστείτε μεταξύ σας, ή πηγαίντε σε διαφορετικά μαγαζιά ο καθένας. It's that simple, really. Δεν πρόκειται να προσφέρει κάποιο συμπέρασμα αυτό το poll.

Συμπέρασμα: Το poll ετούτο δεν ισοδυναμεί με τίποτα άλλο από το "Ποιο είναι το αγαπημένο σας είδος μουσικής;", ερώτηση για την οποία υπάρχει ήδη thread. (EDIT: Well, shit, there's actually two of them.)

:lockulocku:

2ο lock απόψε, και υποτίθεται ότι κάνω και διακοπές... I'm on a roll.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||