Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Cosplay shop


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 anaktas

anaktas

    Wannabe Mangaka

  • Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 19 November 2009 - 20:29

Γεια σας , αναρωτιεμαι αμα υπαρχουν Cosplay Shops στην Αθηνα.Αν υπαρχουν που βρισκονται και ποσο περιπου παιζει να εχουν τα Costumes?

ευχαριστω.

#2 Vegetasmate

Vegetasmate

    Seku hara desu!!!

  • Members
  • 356 posts

Posted 19 November 2009 - 21:04

Βασικα ψαχνεις να βρεις μαγαζια με ετοιμες στολες οπως στο εξωτερικο? αν ναι τοτε η απαντηση ειναι οχι με περικαφαλαια!!!! Δεν υπαρχουν τετοια μαγαζια στην Ελλαδα (δυστυχως)...Καταρχην το κοσπλει δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστο οποτε το μαγαζι δεν θα εκανε δουλειες....επισης θα ειχε το μονοπωλιο που σημαινει τρελες τιμες....τριτον, αλλη ειναι η γλυκα να φτιαχνεις μονος σου την στολη σου!!!
Τωρα το μονο που μπορεις να βρεις ειναι μαγαζια τα οποια μπορει αν εχουν αξεσουαρ καταλληλα για κοσπλει.....συνηθως τετοια βρισκεις στηνΕρμου και στους παραδρομους της....Περισσοτερες λεπτομεριες μπορεις να δεις σε διαφορα αναλογα θρεντς στο σεξιον κοσπλει

ελπιζω να βοηθησα
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#3 Nighteyes

Nighteyes

    Thinking backwards.

  • Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 19 November 2009 - 21:36

To θέμα υπάρχει ήδη και στο σωστό subforum. Οπότε το παρόν κλειδώνεται.

Posted Image

Posted Image