Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ποιό είναι το αγαπημένο σας anime/manga του Go Nagai;


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

Poll: Ποιό είναι το αγαπημένο σας anime/manga του Go Nagai; (2 member(s) have cast votes)

Ποιό είναι το αγαπημένο σας anime/manga του Go Nagai;

  1. Μazinger Z (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

  2. Getter Robo (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

  3. Cutie Honey (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

  4. Kekko Kamen (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

  5. Violence Jack (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

  6. Grendizer (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

  7. Devilman (2 votes [100.00%])

    Percentage of vote: 100.00%

  8. Άλλο (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

Vote Guests cannot vote

#1 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 14 November 2009 - 04:09

Ο Go Nagai αποτελεί αδιαμφισβήτητα ενά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των manga τα οποία στην συνέχεια έγιναν κι επιτυχημένα anime και videogames κι έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές με τις δημιουργιές του που είναι πασίγνωστες σε όλον τον κόσμο. Getter Robo, Mazinger Z, Grendizer, Devilman, Cutie Honey αποτελούν ορισμένες από τις πιο δημοφιλές δουλειές του που εξακολουθούν να έχουν μέχρι και σήμερα τεράστια δημοτικότητα.

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας anime/manga του Go Nagai; Eμένα είναι το Devilman του οποίου προτιμώ το manga. Μετά ακολουθούν το Getter Robo (τ' οποίο ήταν από τα αγαπημένα μου anime όταν ήμουν μικρός), το Cutie Honey, το Kekko Kamen,το Violence Jack (που αποτελεί σεναριακή συνέχεια του Devilman αν και μπορείς να το δεις και χωρίς να 'χεις δει το Devilman), το Panda Z και φυσικά το σχετικά άγνωστο αλλά άκρως ξεκαρδιστικό CB Chara Nagai Go World που κάνει μια απολαυστική και χαριτωμένη σάτυρα στις πιο δημοφιλές δημιουργίες του.

Yπόψην ότι στα μεγάλα francise όπως το Mazinger Z αναφέρω την αρχική τους δημιουργία, οπότε αν π.χ. το αγαπημένο σας anime/manga είναι το Mazinkaiser τότε ψηφίζετε το Mazinger Z (όχι τίποτε άλλο αλλά επειδή το Mazinger Z έχει βγάλει αρκετές συνέχειες και spin-off).


Με την ευκαιρία, ίδου ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα του Phantom Duck για τα Mazinger, Getter Robo, και Grendizer):
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=6670&highlight=nagai


Edited by Vetus, 14 November 2009 - 04:14.


#2 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 15 November 2009 - 12:59

Καταρχάς μπράβο για το thread, ο Go NaGai είναι απίστευτος δημιουργός και χρειαζόμαστε περισσότερες αναφορές στο έργο του.

Απο τις σειρές που αναφέρεις έχω παρακουλουθήσει Mazinger, Getter Robot (σε μικρή ηλικία), Devilman (και το Cevillady), οπότε δε μπορώ να ψηφίσω.

Παρόλα αυτά πρέπει να πώ ότι είμαι 110% σίγουρος ότι σειρά σαν το Devillady δεν πρέπει να έχει ξαναβγεί. Υπέροχο σενάριο που συνδιάζεται με τέλεια μουσική. Μέσα στο τοπ3 μου στα σίγουρα. Το ίδιο και τα OVA του Devilman. Η σειρά των 70s ήταν επίσης πολύ διασκεδαστική αν και έχει πολύ φανερά μειονεκτήματα. Μόλις συνειδητοποιώ ότι πρέπει να ψάξω καλύτερα τα manga του.

υ.γ. Θέλω να δώ Cutie Honey, μπουχουχου.
Posted Image

#3 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 19 November 2009 - 05:31

υ.γ. Θέλω να δώ Cutie Honey, μπουχουχου.

Ε, δες το, τότε. Ποιός σ' εμποδίζει; :hihi2:

#4 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 19 November 2009 - 08:43

δε το βρίσκω πουθενά σε streaming

Κατά τα άλλα, αφού τελείωσα το manga του Devilman (και μαύρισε η καρδιά μου) και σχεδόν τελείωσα το Amon, διαβάζω το Devilman Lady manga, το οποίο δείχνει συμπαθέστατο, αν και προτιμώ τη Jun όπως τη δείχνει στο anime, πιο ανθρώπινη.
Posted Image

#5 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 March 2010 - 02:29

Δυσκολα μας βαζεις Vetus........

Απο τη μια το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ manga του Devilman, που πριν λιγα δευτερολεπτα τελιωσα (και μαυρισε επισης η καρδια μου οπως του Red pyramid απο πανω), και απο την αλλη τα επικα Mazinger και Grendizer στα οποια ενας mechafan σαν και του λογου μου δε μπορει να αντισταθει....

Κανονικα θα πηγαινα στο devilman το manga παντα, (για anime δε ξερω δεν απαντω και εχω ακουσει οτι ειναι και κακο), το οποιο οχι μονο μπηκε στο top5 των manga Μου, αλλα πεταξε και τα Full metal alchemist-Godchild απο την πρωτη θεση.Αλλα επειδη με Go Nagai Ποτε δε ξερεις θα περιμενω να διαβασω και το violence jack.
Συνεχεια του devilman ειναι?Προσευχομε να μην εχει τοσο καταμαυρο τελος.....

qzMHWHd.png


#6 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 March 2010 - 02:47

Από Violence Jack δες τα OVAs, κλασικές 80s splatter cultίλες. Όσο για το poll, κι εγώ δεν έχω ψηφίσει για ευνόητους λόγους. Μάλλον για Devilman θα πήγαινα αλλά δεν ψηφίζω αν δεν διαβάσω / δω τα άπαντα του Nagai. Αν και το Μazinger παίρνει επιπλέον πόντους με το Mazinkaiser και το υπέρτατο remake Shin Mazinger που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Edited by Phantom Duck, 05 March 2010 - 03:08.

E5VV38U.jpg