Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

To περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ αλλάζει μορφή!


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Chasapos

Chasapos

    Ninja in training

  • Members
  • 379 posts

Posted 02 November 2009 - 20:09

http://new.e-go.gr/cinemag/summary.asp?catid=10167&subid=2&pubid=5791697

Το διαβάζω πολλά χρόνια και θα μου φαίνεται περίεργο που δεν θα το έχω κάθε μήνα!

Το διαβάζει κανένας σας; Εγώ ξεκίνησα πριν από κανα 10 χρόνια (όταν έδινε ακόμα βιντεοκασσέτες). Μετά άρχισε να δίνει και dvd τα οποία ήταν σχεδόν όλα τέλεια και μπορούσε κάποιος να φτιάξει μια πολύ αξιοπρεπή ταινιοθήκη. Βέβαια τα dvd δεν ήταν ο μόνος λόγος: η ενημέρωση ήταν κορυφαία και μου άρεσαν πολύ και οι φωτογραφίες που δημοσίευε... ιδιαίτερα των ηθοποιών στις συνεντεύξεις ήταν πολύ αρτιστικές!

Farewell λοιπόν στο αγαπημένο μου περιοδικό... o tempora o mores!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2 Didi

Didi

    Anime Newbie

  • Members
  • 39 posts

Posted 02 November 2009 - 20:20

aaaa τι κρίμα...ήταν πολύ καλό περιοδικό ...Πολύ ενημερωτικό και έδινε απίστευτες ταινίες!
Είχα κάνει πολύ ωραία συλλογή από τα DVD που έδινε δώρο και γενικά ήταν πολύ ωραία δομημένο και είχε και όμορφα αφιερώματα...
Κρίμα..
Ελπίζω τουλάχιστον η συλλεκτική έκδοση να είναι super special awesome!


#3 Nighteyes

Nighteyes

    Thinking backwards.

  • Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 02 November 2009 - 20:46

Κι εγώ το αγόραζα και σταμάτησα όταν άρχισε να δίνει dvd γιατί δεν είχα dvd player τότε και λόγω της τιμής που είχε παρα ανέβει. Μετά το έπαιρνα περιστασιακά. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή η κίνηση τους. Έτσι όπως έχουν αλλάξει τα πράγματα με το internet θα πρεπει να έχουν πέσει πολύ οι πωλήσεις τους. Και όσοι θέλουν να συνεχίσουν την συλλογή των περιοδικών και των dvd θα μπορούν. Άσε που αυτό

Η έντυπη έκδοση του περιοδικού θα κυκλοφορεί τέσσερις φορές το χρόνο σε νέο σχήμα και πολυτελές χαρτί, θα προσφέρει 2 συλλεκτικά DVD και θα κρατήσει τον εξειδικευμένο σινεφίλ χαρακτήρα της. Με ειδικά αφιερώματα, μεγάλες έρευνες και συνεντεύξεις, αναλύσεις, κριτικές και πολυσέλιδες παρουσιάσεις μεγάλων κινηματογραφικών γεγονότων και ταινιών, το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ θα προσφέρει στο χαρτί όσα δεν χωρούν στο ίντερνετ.

το βρίσκω πιο ελκυστικό στο να το αγοράσω από την παρούσα μορφή του και μπορεί τελικά να ξαναρχίσω την συλλογή.

Posted Image

Posted Image


#4 Yojimbo

Yojimbo

    Yokai enthusiast

  • Members
  • 151 posts

Posted 03 November 2009 - 03:33

Μου το είχαν πει πως έχει οικονομικές δυσκολίες το περιοδικό και πως έπαιζε να κλείσει κάποιοι φίλοι μου που συνεργάζονται μαζί του. Έτσι και αλλιώς είναι αμφίβολο πλέον αν ο μέσος αναγνώστης θέλει να αγοράζει ένα περιοδικό για να διαβάζει αυτά που έγιναν πριν μερικές μέρες/βδομάδες ενώ μπορεί να τα βλέπει αμέσως και δωρεάν στο internet.
Τα περιοδικά που θα επιβιώσουν λίγο περισσότερο κατά την γνώμη μου είναι αυτά που έχουν ειδική ύλη, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται ιδιαίτερα από τις παραπάνω εξελίξεις. (π.χ. το The wire ) και τα περιοδικά που απευθύνονται σε άτομα που λόγο μειωμένου ... :hahaha: ... η σχεση που εχουν με το internet περιορίζεται στην θεαση φωτογραφιών στο facebook. (π.χ. το Περιοδικό Πίστα η το Hello ).

#5 SpirosK81

SpirosK81

    Manga drop-out

  • Members
  • 517 posts

Posted 03 November 2009 - 13:09

Εμένα ποτέ δε μου άρεσε το περιοδικό, όμως χαιρόμουν που υπάρχει έστω και ένα για το σινεμά μέσα στα τόσα και τόσα (άσε που ενίοτε έδινε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ταινίες στα DVD).

Πάντως μπράβο τους που ακολουθούν τη νέα τάση στο χώρο των εκδόσεων από τώρα, ελπίζω να πάνε πολύ καλά, γιατί όσο και αν δε μου αρέσουν, είναι απαραίτητοι :)

#6 Cougar

Cougar

    Anime Freak

  • Members
  • 325 posts

Posted 03 November 2009 - 15:25

Σε μία εποχή που ακόμα και οι χασάπηδες μαζί με 2 κιλά κιμά σου δίνουν και δώρο ένα dvd, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις... Ίσως έπρεπε να την κάνει από καιρό αυτή την κίνηση! Εξάλλου το μέλλον της ενημέρωσης είναι το ιντερνετ, ελπίζω να το εκμεταλλευτεί! Αν η συλλεκτική του έκδοση μείνει σε ελκυστική τιμή και δεν έχει και συλλεκτική τιμή :, τότε σίγουρα θα έχει πολλούς αναγνώστες πιστεύω!

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif


#7 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 November 2009 - 00:50

Το αγόραζα για χρόνια...Μου άρεσαν πολύ οι συνεντεύξεις και τα αφιερώματα, από τα πολύ πολύ αγαπημένα μου περιοδικά αν και τελευταία είχα ψιλοσταματήσει να το παίρνω μιας και είχα το Internet να ενημερώνομαι...Αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ την έντυπη μορφή...Άλλη χάρη έχει το χαρτί <3333 Αλλά και αυτοί πρέπει να συντονίζονται με την εποχή οπότε κατά μία έννοια καλά κάνουν...

xbJ3b2w.jpeg