Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings


  • Please log in to reply
1169 replies to this topic

#16 LNEnja

LNEnja

    Run. Jump. GLOMP! /repeat

  • Members
  • 35 posts

Posted 08 November 2009 - 00:52

Holaaa~ LNEnja the Kazekagισσα is finally here! :hero:
Μετά από ακόμα μια φανταστική, θεϊκή, υπερτιτάνεια, διαγαλαξιακή, ανεπανάληπτη συνάντηση των Made in Patras Otakόπουλων εε από την πολύ χαρά μου ως το minor της παρέας είπα κι εγώ να κάνω join! Και μετά από πολύ γκαρίλλα από την Stefi-chan... :beaten:
Τελικά έιχαμε fanservice... Και τεραστίων διαστάσεων! :himitsu: (για τον προτζέκτορα μιλάω :Ρ )
Από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού! :ballumad:
Τελος πάντων ας μην επεκταθώ...
...SPOILERS! :run: Σκάστε πια!! :cry5: *glares at Stefi-chan* Ευτυχώς τώρα πρόλαβα να κλείσω εγκαίρως τα αυτιά μου, όχι σαν την προηγούμενη φορά με τον Vegeta που μετά από χιλιάδες προειδοποιήσεις...:
Spoiler: naruto spoiler

Θα δαγκώσω κανέναν!! :erk:
Όχι... Θα σας βάλω να δείτε Yaoi! :orly: ...Γι'αυτό τουμπεκί!!
Λοιπόν, requests! :thatsit:
1) Κανονίστε τελικά που ακριβώς θα κάνουμε τον μαραθώνιο anime. (aka π.χ. Tengen Toppa Gurren Lagann όλο μονορούφι) *hides big HD TV*
2) Να την κάνουμε πράξη την ιδέα με τις αφίσες είμαι σε pumped up mode και με το καινούργιο το Photoshop CS4 και δέχομαι requests!! :hehehe:
Α! Και για να το ανακοινώνουμε από τώρα η επόμενη συνάντηση θα γίνει σε περίππου 2 βδομάδες από τώρα... Subscribers, τρέξτε... :8): --Άντε να μην βάλω τον Sasori να σας μαζέψει!--

Edited by odin, 10 November 2009 - 10:41.

---- Raito, Pain, Kaoru, Death the Kid, Lelouch, Frau, Yazoo, Kanji, Zexion, Gin, Kusuriuri, Ciel, Crow, Pikachu... Pick One!
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...

Posted Image

O Ανιμοπλανήτης μου^^

Καβαΐ Shotaaas~ <3


#17 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 08 November 2009 - 13:47

Nyaaa, ήρθες αδερφή LNEnja~ Εγώ, γκαρίλλα? Ποτέεεεεεεεε :Blissfull: Μόνο puppy eyes σου έκανα :3

Όχι μόνο έφαγες spoilers, αλλά δεν έκανες και στην άκρη για να τα ακούσω εγώ που τα ξέρω :canthelp:

Πέρα από αυτό, οι συζητήσεις περί του περήφανου χωριού μας είχε αποτελέσματα...

1) Για προβολές γενικά βρίσκουμε χώρο, και εκεί στο Θεατράκι μπορούσε κάτι να γίνει, ξέχασα όμως να ρωτήσω :uhh: Για μαραθώνιο που θέλετε εσείς δεν ξέρω... Πάμε να κατασκηνώσουμε στο σαλόνι της LNEnjaς! :hiding_something:

2) Για αφίσα είπαμε κάτι εμείς στα after :hehehe: (sleepover, που πήγε το μυαλό σου pervert...) Οπότε το σχεδιασμό τον αφήνουμε στις καλλιτεχνικές ψυχές, ακα Ελένη και Έλενα (το έχει το όνομα)

3) Τώρα αυτό που καίει εμένα. Cosplay! Είπαμε αρκετά για group και event (έψησα και τα κορίτσια για group cosplay, κάτι σε Death Note θα κάνουμε :burningbe3: ). Και για Naruto group εγώ μέσα είμαι~ Θα τα πούμε στο επόμενο meeting και με την Εύα για να μας δώσει καμία ιδέα, αλλά ότι θα γίνει κάτι το καρναβάλι είναι σίγουρο, οπότε ετοιμαστείτε! :burningbe3:

Α, μπουτουγου (btw κορέεε ^^), το blog του club θα δημιουργηθεί σύντομα για περισσότερες πληροφορίες. Επειδή στην Πάτρα είμαστε αρκετά οτάκου αλλά δεν μαζευόμαστε εύκολα, πρέπει να έχουν κάπου να απευθυνθούν ο καινούργιοι για να μαζευόμαστε :ureshii:

That is all for now~
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#18 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

    Cine Iubeste Si Lasa

  • Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 09 November 2009 - 00:35

Όπως είθισται μετά από κάθε επιτυχημένο otaku meeting, έτσι και σε αυτήν την περίπτωση, είπα να ποστάρω εντυπώσεις και σχόλια ώστε να έχουν μια εικόνα και οι καινούριοι, με σκοπό σιγά σιγά να μεγαλώνει η παρέα μας.
Πραγματικά αυτή η μικρή συνάντηση μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν και ήταν η πρώτη φορά που παρευρέθηκα σε meeting στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζω τα υπόλοιπα παιδιά (και να αισθάνομαι σαν το χρυσόψαρο έξω από τη γυάλα του) μπορώ να πω πως το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό. Η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα μιλώντας για anime και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ για αυτήν σας την πρωτοβουλία, ελπίζω αυτά τα μικρά meeting να μεγαλώσουν και να γίνουν θεσμός στην πόλη της Πάτρας. :blingeye2:


Καλως σε βρηκαμε λοιπον στην παρεα μας (και τον Black Kaiser φυσικα, και τις δυο φιλες της stefi-chan)... Χαιρομαι που ακουω οτι σου αρεσε το κλιμα, σε περιμενουμε φυσικα και την επομενη φορα.

Αντε οσο πιο πολλοι μαζευτουμε τοσο πιο καλα, να κανουμε την Πατρα ανιμοπολη!!:8):

Οσο για το blog... Stefi εχεις καταλαβει υποθετω οτι αυτη ειναι η επομενη αποστολη σου, b-rank desu!! Το αφηνω πανω σου!

Posted Image


#19 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 09 November 2009 - 17:39

Η συνάντηση ήταν πολύ ωραία πραγματικά. Χάρηκα που σας γνώρισα όλους, φαίνεστε γαμάτα παιδιά. Ανυπομονώ για το blog και το επόμενο meeting ! :hahaha:

ΥΓ : Και ζητάω λίγο συγνωμη που ήμουν "τρακαρισμένος" και δεν μιλούσα και τόοοοσο πολύ, δεν τα πάω καλά με τις πρώτες συναντήσεις ποτέ.:congrats:

#20 evaofadawn

evaofadawn

    living in Seoul for the past 2 1/2 years....

  • Members
  • 152 posts

Posted 09 November 2009 - 20:37

από ότι άκουσα κ από το αδέρφι μου, περάσατε πολύ ωραία! ωωωω ζηλεύω!!

Στις 17 έρχομαι Πάτρα, κ θα μείνω λογικά μέχρι τις 22! θα σας δω λοιπόν σύντομα, κ θα φέρω κ φώτος από το Halloween πάρτυ!!
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#21 kelborn3

kelborn3

    Toki

  • Members
  • 2,054 posts

Posted 09 November 2009 - 22:08

Αμα κανονισετε κατι κοντα στο δεκεμβρη 8α ειμα και εγω εκει.Δεν 8ελω να βλεπω τον black kaiser να κα8ετε τρακαρισμενος και να μην μιλαει το χρυσουλι μου.
Btw ειμαι απο ναυπακτο για αυτο το λεω.

Posted Image


#22 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 09 November 2009 - 22:22

Αμα κανονισετε κατι κοντα στο δεκεμβρη 8α ειμα και εγω εκει.Δεν 8ελω να βλεπω τον black kaiser να κα8ετε τρακαρισμενος και να μην μιλαει το χρυσουλι μου.
Btw ειμαι απο ναυπακτο για αυτο το λεω.


Ένσταση.

Ο Κελμπορν δεν είναι πατρινός, είναι απο ένα χωριό στην απέναντι όχθη το οποίο θέλει να ονομάζεται "πόλη". Δεν μπορεί να γίνει μέλος του meeting μας. Ούστ, ξούτ, τζάσε, μπούλο, μείνε στην όχθη σου φιλαράκι και ασε εμάς τα μεγάλα πνεύματα στην ΠΟΛΗ μας :hahaha:

#23 kelborn3

kelborn3

    Toki

  • Members
  • 2,054 posts

Posted 09 November 2009 - 22:25

Ένσταση.

Ο Κελμπορν δεν είναι πατρινός, είναι απο ένα χωριό στην απέναντι όχθη το οποίο θέλει να ονομάζεται "πόλη". Δεν μπορεί να γίνει μέλος του meeting μας. Ούστ, ξούτ, τζάσε, μπούλο, μείνε στην όχθη σου φιλαράκι και ασε εμάς τα μεγάλα πνεύματα στην ΠΟΛΗ μας :hahaha:

Δεν φταει κανενας φταιω εγω που σε αφηνω να νικας στο ταβλι που και που για να μην λες οτι σε κανω κυρια.Την επομενη φορα που 8α ερ8ω στην πατρα 8α σου πω εγω.:burningbe3:

Posted Image


#24 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 10 November 2009 - 16:35

B ranku nimu???? Yattaaaaaaaaaaaaaaaa~ :joyful: Makasete kudasai~ Θα το είχα ήδη ξεκινήσει αλλά χθες δεν είχα internet :uhh: Καθόμουν σαν το noob και προσπαθούσα να ζωγραφίσω δικής μου έμπνευσης Sharingan με το pad του laptop (ναι εκείνο το μικρό αντί για ποντίκι) στο GIMP :nanana:

Στις 17 θα κάνουμε έτσι και αλλιώς ένα mini meeting για κάτι παιδιά από το σχολείο μας που δεν μπορούν άλλες μέρες λόγο φροντιστηρίων κτλ, αν κανονίσουμε ώρα θα σας πούμε ^^ Θα τους μυήσουμε και επίσημα στο club :kakaka: Για νέο επίσημο meeting... Κάπου εκεί θα γίνει και αυτό, να δούμε και την Εύα (cosplay pics, hurray~) και να δούμε τι updates έχουμε :tensai:

Όσο για τον Black Kaiser, έχε χάρη που καθόμουν μακριά, αλλιώς θα του είχα πιάσει την πάρλα και θα με μάζευαν (απ' ότι βλέπω εδώ είναι Bleach fan και στο club είμαι η μόνη πορωμένη, δεν έχω κάποιον να κάνουμε αναλύσεις :nanteee: ).

PS. Nii-sa~n... Σήμερα στο σχολείο λέγαμε με την LNEnja πόσο καλό Itachi θα έκανες... Για ένα πετυχημένο cosplay θα ακολουθήσεις τις οδηγίες μας! :burningbe3:

Saate... Till we meet again... *plays melodramatic music and withdraws in the shadows*

Kyaaaa, Dante-samaaaaa~ :awww: Τι βρίσκεις στις σκιές αυτές τις μέρες...
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#25 LNEnja

LNEnja

    Run. Jump. GLOMP! /repeat

  • Members
  • 35 posts

Posted 11 November 2009 - 01:06

*coughs*
Ακούσατε ακούσατε...! *puts on serious face* :tensai:
Ως kazekagισσα του club, έχω και κάποιες responsibilities, και νομίζω ότι είναι ώρα για τα μεγάλα αποκαλυπτήρια της επόμενης συνάντησης κορυφής των σεβάσμιων μελών μας! (νέων και παλιών) :knock-knock:
Λοιπόν! Σε 10 μέρες, δηλαδή το παραπάνω Σάββατο, είναι προγραμματισμένη η επόμενη συνάντηση... H ώρα και το μέρος θα είναι τα συνηθισμένα, δηλαδή στο θεατράκι στην Mαρίνα της Πατρας στις 6 το απόγευμα μέχρι όσο αντέξουμε...~ :deadga6:
You'd better be there, άντε μην αμολήσω τον Hokage (Hyuuga_Nikorasu) και την Hokagαινα+αρχηγό ΑΝΒU (Stefi-chan) να βγουν με τις απόχες να σας μαζέψουν! :chigau:
Αα και εγκαινιάστε μας το μπέεεμπη μας, το καινούργιο blog του club μας... :ureshii: Ότι ότι ότι όοοοτι ιδέες και θέματα προς συζήτηση εκεί! Άααντε να δω τα posts να αυξάνονται... :if:
Saaatte... To sum things up, Σάββατο 21/11 όλοι στο θεατράκι!
Θα είμαστε όλοι εκεί... :hehehe:

---- Raito, Pain, Kaoru, Death the Kid, Lelouch, Frau, Yazoo, Kanji, Zexion, Gin, Kusuriuri, Ciel, Crow, Pikachu... Pick One!
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...

Posted Image

O Ανιμοπλανήτης μου^^

Καβαΐ Shotaaas~ <3


#26 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 11 November 2009 - 01:21

:burningbe3: Ακριβώς όπως τα λέει η Kazekagισσα του περήφανου χωριού μας! Να είστε όλοι εκεί! (μέχρι τότε λογικά, αν δεν τα ξαναπαίξει το internet να έχω τελιώσει και το Gintama :hehehe: οπότε θα έχουμε ζουμί)

Επίσης θα έχουμε major cosplay συζήτηση... Θα έρθει η Εύα και... η αδερφή μου (ναι, η αδερφή μου κάνει κουμάντα σε αυτά) θα με αφήσει να roam free στα online shops οπότε θα προμηθευτώ διάφορα <3
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#27 veg3ta

veg3ta

    The best at what I do

  • Members
  • 158 posts

Posted 11 November 2009 - 12:37

Δυστυχως το τριημερο 20-22 Νοεμβριου θα ειμαι Αθηνα...η επιστημη με καλει! (λεμε τωρα)

Οποτε χανω το meeting :sadist:

Και δεν εχει κανενα cosplay party εκεινες τις μερες... αυτο θα πει γκαντεμια :blurah5:

Μηπως παιζει να γινει κανα meeting μεσοβδομαδα?

#28 Valkyrja

Valkyrja

    Starting...

  • Members
  • 7 posts

Posted 11 November 2009 - 21:25

Hellos! The noob's in the house!!! (aka Έλενα...) :hero:

Cosplay,blog,προβολές, μαραθώνιοι; Βλέπω, τίποτα δεν μας πτοεί! :P
Way to go!:riiight:

Καλά, εννοείται πως το Σάββατο θα είμαι εκεί (...ή τουλάχιστον θα προσπαθήσω...δυστυχώς δεν εξαρτάται μόνο από εμένα...*coughγονείςcough* -_-')

Anyways, για την αφίσα πείτε μου όποτε θέλετε! *can't wait to begin working on it*

{Over and out}

#29 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 11 November 2009 - 22:38

Vegeta, άλλο μινι meeting θα γίνει στις 17 Νοέμβρη για να... μυήσουμε κάτι παιδιά από το σχολείο. Ώρα δεν ξέρουμε ακόμα.

Έλενααααααα *drags her back in* Για τις προβολές η Έλενα από δω πέταξε την ιδέα να πάμε σπίτι της που έχει και προβολέα, αλλά παίζει μόνο original video (aka όχι κατεβασμένα κτλ), οπότε πρότεινε να δούμε το Akira (που θέλω και εγώ να δω ^^).

Επίσης για την αφίσα, κάνε κάποιο σχέδιο για original character, απλά σε ένα χαρτί, θα πω και στην Ελένη να προσπαθήσει, και θα τα δούμε στο meeting ^^

Και για το cosplay τώρα, που το έψαξα και το συζητήσαμε λίγο, θα κάνουμε για αρχή την (γαμάτη κατά τη γνώμη μου) ιδέα να κυκλοφορήσουμε την Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα ντυμένοι Akatsuki :hero: Έχω ήδη αποφασίσει να κάνω την Konan και το ψάχνω, έχω σκεφτεί πως θα το κάνω και σύντομα θα αρχίσω να προμηθεύομαι υλικά κτλ, εγκρίνετε ιδέα (για το Akatsuki project κορεεε)? Κάτι για Itachi άκουσα από πλευρά Nikorasu-nii-san, για Orochimaru από Τζίνα (και όμως φαίνεται ότι θα βγει πολύ καλό) και για Kisame από το μικρό αδέρφι μου (for the love of Kira, θα με βάλει να τον βάψω μπλε, το έχει άχτι).

Ja, ιδέες ή comments?
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#30 Zouhan

Zouhan

    業火に鋼鉄

  • Members
  • 397 posts

Posted 12 November 2009 - 18:07

για να... μυήσουμε κάτι παιδιά από το σχολείο


Plz, μην το λες σαν να προκειται να τα προσηλυτίσουμε τα παιδιά στη σεκτα της σαιεντολογίας, θα φοβηθούν και θα φύγουν:kakaka:.
Και επιτέλους...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ [/γινταμα ραντ ον]ΒΛΕΠΕΙΣ GINTAMA?? ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΪ (όχι ότι είμαι πατρινός, αλλά λέμε τώρα :P). Μεχρι να δείτε όλοι Gintama θα σας τα πρήξω (τα συκώτια). Και σένα Εύα. Περιμένω να έχεις μάθει τι εστί Gintama. [/γινταμα ραντ οφφ (αν και δε είναι ποτέ οφφ εδώ που τα λέμε, απλά σιγοβράζει:hehehe:)].
Επίσης, σκεφτείτε όπως είπε η Στέφη και για μαραθώνιο Gurren Lagann (αν και λεω να τον σπασουμε σε μικρα κομμάτια, γιατι 9-10 ώρες δεν θα την παλέψουμε) και γενικά αν θέλετε μαραθώνιο. Γιατί καλά το είπαμε εγώ και η Στέφη, αλλά αν θέλουμε μόνο εμείς οι δύο, δεν έχει κανένα νόημα να το λεμε.
Τεσπά, εκεί θα βρίσκομαι και εγώ. Ολοί οι οτάκου Πάτρας είναι προσκεκλημμένοι. Παλιοί, καινούργιοι και όλοι οι ενδιάμεσοι. :burningbe3: