Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Halloween J-Music Party Friday 13 Nov @ Art House (by Akai Panda & Nozomi Ongαku)


  • This topic is locked This topic is locked
236 replies to this topic

#226 Vegetasmate

Vegetasmate

    Seku hara desu!!!

  • Members
  • 356 posts

Posted 16 November 2009 - 17:09

Arigato Wabbit-san!!!:wooi2:
Απ οτι βλεπω μαλλον δεν εχουν ανεβει πολλες φωτο απο το παρτυ...εγω θα δοκιμασω να ανεβασω καποιες εδω (παραγγελιες μονο) αλλα μαλλον θα το κανω με ρυθμους χελωνας...(ενημερωνω απο τωρα για να μην με βριζετε πιο μετα)!!! Wabbit επειδη ειχες την καλοσυνη να σχολιασεις το βιντεο μου θα εισαι στα πρωτα μου ποστ!!!:wis:

Spoiler:


Spoiler:


Spoiler:


Spoiler:


Spoiler:


Spoiler:


Spoiler:


οριστεεεεεε!!! οποιος αλλος ενδιαφερεται να μ το πει, οκ?
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#227 Wabbit

Wabbit

    Candy addict

  • Members
  • 339 posts

Posted 16 November 2009 - 17:53

Ευχαριστώ πολύ για τις φώτογραφίες αγαπητή Vegetasmate:lovulovu:

Posted Image


I Will Follow You into the Dark


http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#228 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 16 November 2009 - 18:40

Πωπω Wabbit είδα την λίστα και κατάλαβα ότι για άλλη μια φορά πρέπει να σε 'ζάλησα':knock-knock:.Τρελό congrats πάντως για άλλη μια φορά:blingeye2:.Δεν θα πάει χαμένος ο κόπος σου να σε σίγουρη:hero:.

Σπύρο,τρελά edits.Θα σε χρειαστώ κάποια μέρα μου φένετε για κάτι παρόμοιο αν δεν έχεις πρόβλημα και έχεις λίγο χρόνο:wis:.

Keep the photos coming people:).


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#229 Wabbit

Wabbit

    Candy addict

  • Members
  • 339 posts

Posted 16 November 2009 - 18:43

Cassie-kun μην ανησυχείς για την λίστα, my pleasure to help you. Απλώς φρόντισε να την αξιοποιήσεις όπως εσύ ξέρεις κάποια στιγμή και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι.:ureshii:

Posted Image


I Will Follow You into the Dark


http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#230 takara089

takara089

    Starting...

  • Members
  • 29 posts

Posted 16 November 2009 - 20:50

@ Didi @ Speedgrapher @ Noh @ Evaofadawn: Thank you so much for the compiments^^:nod2:

@ Vegetasmate: Arigato^^ I also like your video & may I ask also what kind of music did u put on the 1st? THe 2nd one I already know, Gazette - Filth of beauty. Also I don't have the pics u had & r interesting like resident evil wearing a pink boa xD Epic!!! ( Really suits him though).:hahaha::hihi2:

WARNING!


Watch out for fangirls or fanboys. May cause whiplash and

Glomping may resuly in dismemberment or other severe bodily harm.

Accidents happen, so always be prepared with a box of pocky or a firstaid spray.

Consider yourself warned.



Posted Image


#231 evaofadawn

evaofadawn

    living in Seoul for the past 2 1/2 years....

  • Members
  • 152 posts

Posted 17 November 2009 - 01:51


@ Vegetasmate: Arigato^^ I also like your video & may I ask also what kind of music did u put on the 1st? THe 2nd one I already know, Gazette - Filth of beauty. Also I don't have the pics u had & r interesting like resident evil wearing a pink boa xD Epic!!! ( Really suits him though).:hahaha::hihi2:


I couldn't help it, not to answer your question, even though you're asking Vegetasmate!! (Hope you don't mind dear Vegetasmate;)) The first song is also by Gazette and it's called Cockroach! Check it out, it's quite an oldie compared to Filth in the beauty!
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#232 MitHuNa

MitHuNa

    Annie-maki

  • Members
  • 327 posts

Posted 17 November 2009 - 21:59

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ. :nosey:

p.s. +1 για μένα cassiel san
Posted Image


Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#233 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 25 November 2009 - 13:51

Σε μια προσπάθεια ανασουλούπωσης του thread, σβήστηκαν ουκ ολίγα posts άσχετα με το θέμα :nosey:. Έμειναν κάμποσες μέρες στον αέρα, επομένως όποιος ήθελε να τραβήξει αποδεικτικά (sic) στοιχεία είχε όλο το χρόνο να το κάνει. Τώρα, για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πραγματάκια.


Ως forum υποστηρίζαμε, υποστηρίζουμε και πάντα θα υποστηρίζουμε κινήσεις όπως τα Cosplay και τα κατά καιρούς παρόμοια events. Δεν νομίζω πως οποιοσδήποτε χρειάζεται εμένα να του το εξηγήσω, αρκεί να κάνει μια γύρα στο forum και να δει πώς στηρίζουμε τον θεσμό εδώ και τόσα χρόνια. Όποιος δεν αναγνωρίζει την προσφορά του forum στα events, θα ήταν το λιγότερο, αχάριστος.

Αυτό βέβαια είναι εντελώς διαφορετικό από τον αντίκτυπο που περνάει μέσα από τα αντίστοιχα threads. Και από τη στιγμή που τον τελευταίο καιρό οι συζητήσεις εκεί μέσα αναλώνονται συστηματικότατα σε θέματα του τύπου τι θα φορέσουμε, τι θα φάμε, ποιο anime είδαμε και chat συζητήσεις, είναι λογικό να δίνουν την χείριστη εντύπωση για όποιον δεν παρευρέθηκε και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα μόνο μέσω του forum. Σε αυτό έχουμε ευθύνη κι εμείς βέβαια αλλά που να φανταστούμε ότι σε δύο μήνες θα γίνουν τόσα cosplays και θα πάρουν φωτιά τόσα threads :deadga6: Anyways, μην εκπλαγείτε αν δείτε αλλαγές στο forum σχετικά με το θέμα εντός ολίγων ημερών.


Όσο για τον λόγο που έφαγε ΒΑΝ η Lucy, όπως προείπα ποσώς με ενδιαφέρει τι έκανε και με ποιον, αν έλεγε αλήθεια ή όχι κλπ. Δεν παρευρέθηκα καν στο Halloween Party ώστε να ξέρω τι έγινε και τι όχι. Εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι για το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ούτε έχουμε δικαίωμα να του πούμε τι θα κάνει. Είμαστε υπεύθυνοι για το .aNiMe//GR και μόνο, και όταν κρίνουμε κάποιον, τον κρίνουμε με βάση την συμπεριφορά που επιδεικνύει σε αυτό. Για αυτό είμαστε εδώ, και με βάση αυτό κινούμαστε. Και από τη στιγμή που η Lucy έφερε τα προσωπικά της εδώ μέσα με σκοπό να προκαλέσει, η γλώσσα της ήταν αναμφίβολα ανάρμοστη και γενικότερα παρενέβη σωρηδόν τους κανόνες του forum, δεν μας άφηνε άλλη επιλογή παρά να σχηματίσουμε την χείριστη εντύπωση γι' αυτήν και να την αποκλείσουμε από την κοινότητα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Καλό θα ήταν πριν βιαστούμε να κρίνουμε κάποιον, να το σκεφτούμε δις (και αυτό πάει και προς τις δύο πλευρές). Ο λόγος που όλοι μας βρισκόμαστε εδώ μέσα είναι προφανώς τα anime και ό,τι έχει σχέση με αυτά, όχι να λύνουμε αστυνομικές υποθέσεις με βάση ό,τι κουτσομπολιό έχει ειπωθεί στο Facebook και να καταδικάζουμε ενόχους. Όποιος πιστεύει το αντίθετο, μάλλον βρίσκεται σε λάθος forum και καλό θα ήταν να κρίνει τον εαυτό του πρώτο, πριν κρίνει τους υπόλοιπους. Ας αφήσουμε τις μικροπρέπειες στην άκρη.

Thread re-opened, και αυτή τη φορά ας αναλωθούμε στο πάρτυ. Κανονίστε να έχουμε τα ίδια και να ξαναπάμε για λουκέτο. Θα με πάρει με τις πέτρες ο Namida την επόμενη φορά που θα με δει, κι όχι τίποτα άλλο, θα έχει και δίκιο κιόλας :beaten:

Edited by Phantom Duck, 25 November 2009 - 13:56.

E5VV38U.jpg


#234 Avenger21

Avenger21

    Starting...

  • Members
  • 6 posts

Posted 31 October 2010 - 16:36

εγω μαλλον θα ερθω αλλα προβληματιζομαι με το εξης πραγμα....ειχα παραγγιλει απο το ebay πριν απο κανα μηνα το σπαθι του Ιchigo απο το bleach και μου το κρατισαν στα τελωνεια :(
Ξερετε μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος να παρω το Tensa Zangetsu (σπαθι του ichigo) απο πουθενα αλλου???

#235 Azathoth

Azathoth

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,136 posts

Posted 31 October 2010 - 16:41

well, time space traveller, aint ya? i suggest you then to go to a kavatza party back in 2007

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.


#236 Avenger21

Avenger21

    Starting...

  • Members
  • 6 posts

Posted 31 October 2010 - 16:43

ουπς τωρα παρατηρισα πως εχει ειδη γινει το cosplay :/
αλλα 8α το εκτιμουσα αν καποιος με βοηθοσε με το προβλημα που εχω με το σπαθι του Ichigo
Ευχαριστω ^_^

#237 odin

odin

    Lord of valhalla

  • Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 31 October 2010 - 16:44

Το παρτυ εγινε (οπως γραφει και ο τιτλος του thread) στις 13 Νοεμβριου.



Περυσι.



:lockulocku: